Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Adana Cerrahi Tıp Merkezi
Toros Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:189, Çukurova 01170
Şenay hanıma eşimle beraber 1 ay gittik toplamda evimizden 10,5 kilo eksildi. Kendisi çok ilgili bir diyetisyen bu süreçte bize karşı çok sabırlıydı herşey için teşekkürler
t....s
Şenay hanımla yaklaşık 2 ay önce yollarımız kesişti. Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. 2 ayda 9,5 kilo verdim. Annemde yurt dışında yaşıyor o da online diyet ile 1 ayda 5 kilo verdi. Çok güzel ve güler yüzlü bir insan kendisine çok teşekkür ederim.
Polikistik over sendromum için gittim.Bugüne kadar hangi doktora gittiysem sorularıma detaylı cevap alamadım ve sorulan sorular yetersizdi ama Bülent hocam bütün sorularıma içime sinerek detaylı bir şekilde cevap verdi her ayrıntıyı sordu ve gerekli olan tüm tahlillerim yapıldı.Alanında çok iyi bir uzman...
i̇...ö
Şenay hanıma gitme öncelikli amacım sağlıklı bir birey olmak ardından istedigim fiziğe ulaşmaktı ve ben bugün bunu başardım doktorumla tam 25.6 kilo verdim ve bunu saglıklı birşekilde verdim en önemlisi o danışırken yemek konusunda çeşit çeşit tarifler olsun donanım ve bilgi olsun müthiş şekilde devam etti sonucumda istediğim hayal ettiğime kavuştum herkese sizi önerecegim bir diyetisyenden çok abla gibi oldu bana ve bu beni kilo verirken mutlu ve motive etti herkesin gözü kapalı güvenmesi dileği ile teşekkür ederim Şenay hanım
oğ...ı
3 aydır gidiyorum daha devam etmekteyim İşini çok güzel yapan güler yüzlü, kibar, sıcakkanlı bir doktor ; bir diyetisyenden fazlası hayatımı düzene koyan kişi iyi ki de gelmişim çok iyi bir doktor 10 günde bir diyet listesinde değişikler yapıp zamandan tasarruf sağlıyor kendinize diyetisyen arıyorsanız düşünmeden ilk randevunuzu alın ne demek istediğimi anlayacaksınız ben buraya paragrafta yazsam da yetmez tecrübe etmeden sadece okuyacaksınız işini yapmak için yapmayan işini severek yapan her zaman bulamayacağınız mütehassıs birisi iyi ki tanımışım.
kı...n
Geniz akıntısı sıkayetı ıle gıttım ılknur hanıma gercekten harıka bır doktor cok sevdım cok guler yuzlu ve ısını cok severek yapıyor cok ilgilendı herseye baktı sızı cok sevdım Allah razı olsun
ru....
Fatma hanıma sivilce problemi için gittim yakın zamanda. Bir ilaç yazdı. İlaca başladıktan sonra inanılmaz mide bulantısı, mide ağrısı yaşamaya başladım gün boyu. Sonra araştırdığımda bir çok kişide(midesi oldukça sağlam genç kesimde dahi) kalıcı mide ve yemek borusu hasarı oluşturan bir ilaç olduğunu gördüm, oldukça yaygın ve bilinen etkileriymiş. Kendisi bir doktor olarak böyle bir ilacı yazarken keşke belirtseydi çünkü geçmişte zaten bir mide rahatsızlığı geçirdim ve zor atlattım. Tekrar midemde geri dönülmez problem yaratabilirdi. Kendisi bunu sorsaydı ben de durumu belirtseydim de farklı bir tedavi uygulansaydı. O yüzden ben ilgili bir doktor olduğunu düşünmüyorum, önermiyorum
h....k
Geçmeyen ağrılarıma koyduğu doğru tanı ile verdiği ilaç tedavisinin 2. Gününde bütün ağrılarımdan kurtuldum.Üstüne birde hacemat tedavisi yaptı hocam sağolsun.İlgisi ve hastayı dinlemesi bir harika.Mersin’e yeni gelmiş olmasıda Mersin için bir kazanç.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.Varolun hocam
Tavsiye üzerine doktor Sefa Bey’e gittim bel ve sağ bacak ağrım vardı. Bel fıtığı tanısı kondu. Belden iğne vurdu 2 gün sonra şikayetlerim büyük oranda geçti. Doktor Bey’in ilgisinden ve tedaviden çok memnun kaldım kendisine teşekkür ederim.
s ...u
Bel Fıtığı şikayeti ile tavsiye üzerine doktor sefa beye gittim muane sonucunda bel emari çektirdim emar sonucuna göre ilaç tedavisi verdi ve manuel terapi uygulaması yaptı ve şikayetlerim büyük oranda geçti kendisine teşekkür ederim mesleğinde başarılar dilerim.
Adana Cerrahi Tıp Merkezi, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Adana Cerrahi Tıp Merkezi, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Dermatolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Fizik Tedavi Uzmanı, Pratisyen Hekim, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Psikiyatrist, Radyolog, Ürolog.
Adana Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Adana Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 39 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi.
Adana Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Adana Cerrahi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adana Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Adana Cerrahi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Adana Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Adana Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Adana Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Adana Cerrahi Tıp Merkezi adresi Toros Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:189 Çukurova şeklindedir.
Çukurova bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çukurova bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri