Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Çukurova 01380
l.....
Daha önce kendisine rhinoplasty yaptırdım
Kesinlikle kalkık olmamasını belirtmiştim narkoz almadan da belirtmiştim.istemediğim sonuçla karşılaştım kemer,sağ kanatta çökme ,burun ucu şişkinliği ve kalkıktı
Geçer dendi ama 1 yıl sonra da az inmesine rağmen istediğim gibi değildi yalnız öznel bi durum değildi.revizyon dendi diğer kusurlarla birlikte giderilecekti sözde. fakat sadece olması gerektiği yükselikte oldu burun.
Ve burun ucu şişkinliği kemer çökme aynı memnun kalmadım en büyük pişmanlığım oldu ne yazık ki
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Harika bir doktor işinin ehli babamın böbreginde kitle vardı bir çok doktora gittik kimse tanı koyamadı erkan hocam gecmiste yaptığımız tetkitlerle 5 dakikasa tanısını koydu ve bizi çok rahatlattı 4 gun sonraya ameliyat randevusu verdi ameliyat çok başarılı geçti ve bize herşeyi detaylı bir şekilde açıkladı pataloji sonucu kötü gelse bile korkmayın hepsini temizledim dedi kendisi çok mütevazi ve başarılı bir doktor ameliyat sonrasındada elinden geleni yaptı
ar...
Adnan hoca şanstır. Detaylı muayene yapması, esimin deftere not alarak sordugu onlarca soruya güler yüzle cevap vermesi, bebeğimiz yenidogan iken tanıştık, emzirme sürecindeki yönlendirmeleri, uygulamalı olarak nasıl olması gerektiğini adım adım göstermesi ve alanına hakimiyetiyle örnek bir hekim. Şehir dışından geliyoruz ama gelemediğimiz zamanlarda DoktorTakvimi uygulaması üzerinden sorduğumuz sorulara detaylı açıklama yapması ayrıca bir güzellik katıyor.
ha...
Bizde bugün Adnan hocamızla tanışma fırsatı bulduk iki aylık bebeğimizin takip ve rutin kontrollerinde birlikte yol alacağız hocamız gerçekten her anlamda çok ilgiliydi soru soracak bişey bulamadık çünkü her konuda detaylıca bilgi verip netlik kazandırıyor bilgisi ve ilgisi ile biz çok memnun kaldık tavsiye ederim
Dr. Adnan beye çocuğumu uzun süredir çözemediğim pişik şikayeti ile götürdüm. Dr bey ve ekibi tüm vücut muayenesi , büyüme gelişme takibi yaptı , aşı ve çocuk bakımı ile bizi bilgilendirdi . Verdiği tedavi ile aylardır geçmeyen pişik düzelmeye başladı.Cok memnun kaldık.
ö....t
Sevgili Adnan Hocamizi çevremizden çok duymuştuk ve çözülemeyen istahsizlik-kilo alamama sikayetimiz için takibine girdik. Ilgisinden ve problemlerimizi dinlemesinden cok memnun kaldık. Bebeğimin iştahsızlıgi icin tahliller yapıldı ve yemek önerilerinde bulundu. Tahlillerimiz temiz geldi ve yemek değişiklikleri sayesinde de kilo artisimiz oldu. Muayene sırasında bebeğimle ilgisi gayet uyumlu olup bebeğim ağlamadan randevumuzu tamamlıyoruz.
İştahsızlık, gaz sancısı, diş ağrıları… Çocuğumun gelişiminde karşıma çıkan her probleme güler yüzle, ilgiyle yanıt bulduğum sevgili Adnan Hocam her kontrolde yeniden iyi ki diye düşünmemizi sağlıyor
m....k
Kızımda gelişim geriliği vardı, kontroller sırasında hem çok güzel bilgilendirildim hem de çocuğum gelişimi konusunda çok güzel geri dönüşler aldım.
bc...k
Çocuğumun uzun süredir öksürük sıkıntısı vardı adnan hocam hemen astım tanısı koydu ilacını başladı ve önerilerde bulundu antibiyotik kullanmaktan kurtulduk her şey için çok mutluyum
se...
Gökhan hocamla 2 ay önce tanışma fırsatım oldu ve fıtık amelıyatımı başarılı bir şekilde gerceklestırdı. İnsanlığı ve bilgisi ile gerçekten tam bir hekim. İlgisi mükemmel ve kafamdakı soruları o kadar güzel cevapladı ki amelıyat öncesi ve sonrası içimi çok rahatlattı. İyi ki tanımısım hocamı.Allah ona sağlık versin nice hastalara şifa olsun inşallah mükemmel bir doktor var ol hocam
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Patolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Genel Cerrah, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Halk Sağlığı Hekimi, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Aile Hekimi, Göz Doktoru, Nörolog, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Farmakolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizyolog, Adli Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Nükleer Tıp Doktoru, Romatolog, Çocuk Psikiyatristi, Hematolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Nefrolog, Çocuk Cerrahı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Gastroenterolog, Çocuk Kardiyoloğu, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Psikiyatrist, Göğüs Cerrahı, Algoloji Doktoru, Onkolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Neonatolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Onkoloji Cerrahı, Çocuk Genetik Doktoru, Anatomist, Göğüs Hastalıkları Ve Tüberküloz Doktoru.
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi, toplam 532 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi nerede?Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi adresi Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı Çukurova şeklindedir.
Çukurova bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çukurova bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri