Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi
Belediye Evleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:230, Çukurova
mc...d
İkiz çocuklarımız var, birisi mozaik down sadece bu çocuğumuz için değil diğer çocuğumuzun gelişimi içinde randevu verdi ve psikolojik açıdan desteğe ihtiyacı olabilir düşüncesi ile iikisinide çok doğru yönlendirmelerle yetiştirmemize yardımcı oldu,özel eğitim süresince nelerin yapılması veya yapılmaması hususunda zamanında geri bildirim verdi ve takip etti, kendinizi güvende hissettiğiniz ve açık iletişimde kaldığımız bir hekimdi
ö....a
Oğlumun dikkat dağınıklığı ve atipik bulgularından dolayı Canan hocama gittik. Alanında kendisini ıspatlamış harika bir uzman olmasının yanı sıra ebevyn olarak her konuda fikrimize başvuran, sorularımızı tüm detaylarıyla yanıtlayan son derece ilgili bir hekim. Oğlumla da diyaloğu harika. Harika sonuçlar aldık. Herkese şiddetle hocamı tavsiye ediyorum.
ç.....
Çocuğumun dikkat eksikliği vardı ayrıca disleksiden şüpheleniliyordu daha önce 2 hekime başvurduk ve direkt ilaç başlandı fakat kullanmadık Canan hanım sıkıntımızı ilaca karşı olduğumuzu anlattık çekincelerimizi bildirdik ve ilaç kullanmadan da bayağı yol katettik .Canan hanıma çabasından ve büyük özverisinden sabrından dolayı teşekkür ederiz iyiki tanıma fırsatı bulmuşuz teşekkürler.
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikiyatrist.
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, toplam 33 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Otizm Görüntüleme Ve Tanısı, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi.
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi nerede?Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi adresi Belediye Evleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:230 Çukurova şeklindedir.
Çukurova bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Çukurova bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri