Adana Seyhan Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Adana Seyhan Devlet Hastanesi
Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Seyhan 01150
ce...n
Doktorum çok ilgili ve bilgiliydi, hastata yaklaşımı çok kibar ve saygılı , dizlerim ve dirseğimdeki ağrılar için gittim , çok memnun kaldım, kolejen içerikli ilacımı da kendisi enjekte yaptı , gereken bilgileri , açıklamaları yaptı. Sonraki takip amaçlı gelmem gereken süreyi açıkladı , dizlerim için yapmam gereken hareketleri açıkladı , doktorumuzdan çok memnun kaldım .
gö...
Gerçekten Tek geçerim Fistül ameliyatı oldum işini çok iyi bilen beş yıldızdan daha fazlasını hak ediyor
mi...
Annemin bel fıtığı bel kayması ve bel kemiğinde daralma vardı hepsini bir ameliyatta yaptı harika bir doktor. İşinin ehli.Açıklayıcı konuşma espiri kabiliyeti ilgili bir doktor kendisine minnetarız allah yardımcısı olsun memleketimin böyle işinde iyi olan insanlara her zaman ihtiyacı var.
bü...ş
Safra kesesi ameliyatımı tereyağından kıl çeker gibi sorunsuzca yaparak sağlığıma kavuşturduğunuz için minnettarım iyiki varsınız..
se...u
Yıllardır çözülemeyen alerjik rahatsızlıklarım vardı, Ali İhsan Bey ve yanındaki güler yüzlü hanımefendi benim tüm testlerimi yapıp, sorularımı yanıtlayıp, sağlığıma kavuşmamı sağladılar, sevgiler :)
ay...
Annemin dizlerinden özellikle sol dizinde kireçlenme vardı. Çok zor sekerek yürüyebiliyordu. Op. Dr. Kadir Kerem Kurt'tan tavsiye üzerine randevu alıp gittik. Ben önce tek sol dizden ameliyat olmasını, iki dizden olursa yürümesi hem zor hem zaman alır diye düşünüyordum. Kadir Kerem Bey her iki dizden de olsa aynı sürede yüreyeceğini ve gerekli açıklamaları yaparak annemin iki dizden de ameliyat olmasını tavsiye etti. Gerekli bilgileri verdi. İlgiliydi. Son derece başarılı bir ameliyat oldu. 2 günde taburcu olduk. İlgisi ve emeğiyle çok iyi bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
Şikayetlerimi söylemem üzerine yaklaşık bir yıldır tespit edilemeyen ve psikolojik olarak da oldukça kötü etkileyen Ağrılı Mesane Sendromunu (İnterstisyel Sistit) rahatlıkla öngörebildi, sorunsuz bir sistoskopi sonunda teşhis kesinleşti ve tüm süreçte gayet ilgiliydi, hastalığın sebeplerini, hastanın yapması gerekenleri ve süreci güncel bilgilerle güzelce açıklayan başarılı, ilgili bir doktor.
ö....r
Ben çok doktor gördüm çok hekim tanıdım ama siz gerçekten bir harikasınız Babam Şeker yüksekliği ile yatırdınız resmen herşeyi ile ilgilendiniz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.
ua...k
45 yaşındayım belden platinli ameliyatımı sayın uzman doktor tuncay ateş bey yaptı ilgi alaka konuşması harkulade Allah ondan bin kat razı olsun
ha...
Özgür Hocamızı tanıdıklar tarafından tavsiye üzerine gittik.Doktorumuz film sonucumuza göre sağ kalça protezi ameliyatı ameliyatı önerdi. Ameliyat icin babamı çok rahat olacağını ve sorunsuz geçeceğini ameliyata hazırladı ve 03.10.2023 tarihinde ameliyatı yaptı.Ameliyatı çok başarılı geçti.Serviste yatarken her gün sabah akşam kontrol etdi.Biz kendisinden çok memnun kaldık Şuanda durumu çok çok iyi oldu.Özgür Hocam için yaptığı herşey için çok memnunuz
Adana Seyhan Devlet Hastanesi, Seyhan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Adana Seyhan Devlet Hastanesi, Seyhan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Dermatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Gastroenterolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Patolog, Radyolog, Mikrobiyolog, Çocuk Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Nefrolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Psikolog, Adli Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Çocuk Psikiyatristi, Psikiyatrist, Göğüs Cerrahı.
Adana Seyhan Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Adana Seyhan Devlet Hastanesi, toplam 464 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Adana Seyhan Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Adana Seyhan Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adana Seyhan Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Adana Seyhan Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Adana Seyhan Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana Seyhan Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Adana Seyhan Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Adana Seyhan Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Seyhan Devlet Hastanesi nerede?Adana Seyhan Devlet Hastanesi adresi Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi Seyhan şeklindedir.
Seyhan bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Seyhan bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri