Adent Ağız Diş Sağlığı Kliniği, İmplant ve Estetik Diş Hekimliği Merkezi
  • Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı
  • Diğer (İade)
  • Vakıfbank Sigorta

Dt. Ekin Can Yapıcı İmplant

Son derece ilgili ve olağanüstü açıklama yapan bir doktor Ekin bey.. İmplant uygulaması yapıyoruz, 10 üzerinden 10..

Dt. Ekin Can Yapıcı Normal Randevu

Ekin hocama epilepsi krizi sonrası yanlış müdahaleye bağlı kırılan ön dişlerim ve zarar görmüş olan üst çene kemiklerim için geldim . Osmaniye'de tedavimi hiçbir doktor üstlenmedi. Ekin hocam ile beklediğimden de güzel sonuçlara ulaştık. Üst dişlerime zirkon kaplama yapıldı inplant işlemleri yapıldı. Bu yıl da alt dişlerime dolgu ,çürük tedavisi ve zirkon kaplama yaptırdım. Bilgisi , ilgisi , hastanın korkusunu yenmede yardımcı olması . Her aşamayı en ince detayına kadar takip etmesi. En güzeli en iyisi için titizlikle çalışıyor olmasıyla harika bir dış hekimi . Benim gördüğüm tanıdığım ve önerdiğim en iyi diş hekimi . Emeklerinize sağlık

Dt. Şenol Yapıcı İmplant

7 implant 4 5 dis çekimi 7 8 tane kaplama vs işlemlerim oldu eli gayet hafif işlemleri hızlı ve emin bir şekilde yapıyor tedavim henüz tamamlanmadı ama tamamlanan kısmıyla söyleyebilirim ki fiyatını sonuna kadar hakkediyor. Klinik temiz ve her bir çalışan guleryuzlu ilgili.

Dt. Ekin Can Yapıcı İmplant

Ekin bey bana implant tedavisi yaptı. Süreç başından beri en ufak bir ağrım veya başka bir şikayetim olmadı. Kendisinden çok çok memnunum. İşinde çok titiz bir doktor. Kesinlikle implant yaptırmak isteyenler gözü kapalı yaptırabilirler.

K
    Dt. Şenol Yapıcı Diğer

Suan 20 lik dısını cektıren bırı olarak (kı kemık altından cıkmaya calısan bır dıs) tek bısey soyleyecegım allahım saglıklı uzun omurler versın Şenol bey e cunku baska kıme gıdebılırım bı fıkrım yok

J
    Dt. Ekin Can Yapıcı Porselen Laminate Veneer

I’ve been wanting to get veneers for so long but I always postponed it because I didn’t exactly know what to expect. I was afraid of making a mistake and getting irreversible damage to my teeth. But when I spoke to Dr. Ekin all my fears went away. He explained everything so well. He doesn’t rush when he is explaining. You can tell he knows what he’s doing very well. He took photos, measurement of me and designed the veneers on his computer first to plan everything beforehand. And somehow in just 2 days I received my veneers and even went to a restaurant yesterday. They look and fell incredible. They’re very natural looking. I cannot be happier. Recommended.

Dt. Ekin Can Yapıcı Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Plak tedavisi gördüm öncesine çekimlerim dolguların oldu çok memnunum iyi bir süreç geçirdim ilgi alaka on numara

Dt. Şenol Yapıcı İmplant

Ağzımda hiç dişim kalmamasına rağmen yapılan implantlar,doktorumun ve tüm personelin emeğine ilgisine teşekkür ediyorum.

Dt. Şenol Yapıcı İmplant

Şenol hocama ilk defa 2012 yılında, implant yaptırmak amacıyla gitmiştim... Çok memnun kaldım ...
    İşinin ehli, elinin hafifliği ve samimi tavırları nedeniyle önce benim, sonra ailemin, şimdi de dostlarımın da dişçisi oldu...

Z
    Dt. Ekin Can Yapıcı Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı

Dr. Ekin beyi Almanya’da internet üzerinden buldum. Yıllardır kullanmış olduğum diş kaplamalarımdan hiç memnun değildim özellikle de gülerken çok dikkat etmeye çalışıyordum. Çünkü yapılan disler çok yapmacık ve sahte duruyordu. Ekin beyin beni dinlemesi diş hassasiyetimi dikkate alarak ilgilenmesi ve onagöre müdahale etmesi beni çok rahatlattı. Etrafımdaki herkes dişlerimin çok doğal olduğunu söylediler. En önemlisi de gülerken düşünmeden cok rahat bi şekilde gülüyorum :) ayrıca mütevaziliği çok bilgili ve dolanımlı hastaya yaklaşımı, kuruduğu iletişimi, itinayla işini yapmasıyla tek anlamıyla mükemmel bir diş hekimi...Muayenehanesi ise; temizlik, hijyen, dizayn olarakta güven veriyor olması ve çalışma arkadşlarının birbirleriyle uyumu ,samimiyetleri ve içtenlikleri gerçek bir ekip olduklarını gösteriyor.
    Doktor beye ve ekibine hizmetleri ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. Ağız ve diş sağlığı için tüm kalbimle Dr. Ekin Can Beyi herkese öneriyorum. İşini bu kadar özenli, sabırlı ve özverili yapan hekimlerin çoğalması dileğiyle…