Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi
Adıyaman, Kahta
m....ç
Benim Dizimin altından iki yerde kırık vardı.Başarılı bir ameliyat geçirdim.1-1.5 ay sonra agirisiz bir şekilde yürümeye başladım.Allah razı olsun kendisinden. Atakan hocama teşekkürü kendine borç bilirim.Çok korkuyorken kendisi bizzat gelip korkularimi giderdi ve iyi bı ameliyat yapacağini dile getirdi. daha ilk dakikadan içimi rahatlattı.sürecin başlangıcından sonuna kadar hastasıyla bire bir ilgilenen çok özel bi insan.Kisaca tüm aşamalarını ayrıntılı açıklayan, ameliyat öncesi ve sonrası her konuyla ilgilenen, hastasıyla ilgili,işinde gerçekten çok iyi doktor.Tekrardan kendisine çok teşekkür ederim
s....t
Gecirmiş oldugum elşm bi kazada kolumdaki spiral kırık sonucu ciddi hasarlar almıstım . Saolsun atakan bey 4 saatlik bi operasyonla ciddi kırıkları onarıp basarılı bir ameliyatla taburcu etti. Ve ardından kontrolleri ve egzersizleriyle saglıgıma kavustum. Kendisinden ilçe olarak razıyız saolsun varolsun
ç ...ç
GAP turumuzda geçirdiğimiz bir kaza üzerine zorunlu olarak gittiğimiz Kahta Devlet Hastanesi'nde annemin ayak bileği ameliyatını gerçekleştiren doktorumuz Atakan Bey ilgisi, alakası ve tutumuyla İstanbul'dan gelen bizlere güven verdi ve bakış açımızı değiştirdi. İstanbul'a geldiğimizde tedavi süreci gereği gittiğimiz doktorların hepsi yapılan ameliyatı hayretle karsıladılar ve çok şanslı olduğumuzu dile getirdiler. İstanbul'da görev alsa tavsiye edeceğimiz ve gözü kapalı gideceğimiz doktorlardan biridir. Kendisine teşekkür ediyoruz.
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi, Kahta şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi, Kahta şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Dermatolog, Pratisyen Hekim, Ağız Ve Diş Sağlığı, Aile Hekimi, Nörolog, Biyokimya Uzmanı, Genel Cerrah, Kardiyolog, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Patolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı.
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi, toplam 67 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Allerjik Deri Testleri, Botoks, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Yenileme, Deri Biyopsisi, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Deri Lezyonlarında Biyopsi Ve Kesi Alımı, Dermagrafi(Kalıcı Makyaj(Mikropigmentasyon)), Dolgu, Dudak Büyütme.
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi nerede?Adıyaman Kahta Devlet Hastanesi adresi Adıyaman Kahta şeklindedir.