Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi kadrosunda 3 adet acil tıp uzmanı, 6 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 6 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 4 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet fizyoloji uzmanı, 10 adet genel cerrahi uzmanı, 3 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 2 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet göz hastalıkları uzmanı, 7 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 2 adet kardiyoloji uzmanı, 3 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 3 adet nöroloji uzmanı, 1 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet radyodiagnostik uzmanı, 7 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 3 adet tıbbi patoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi
Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar 03030

Ö
    Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

10 yıldır cesaret edemediğim burun ameliyatını Ersin bey sayesinde içim rahat bir şekilde 1 hafta önce oldum ve tamponlarımı da aldırdım. Hiç acı hissetmedim. Ersin bey çok ilgili işin de gerçekten başarılı , bilgili bir doktor. Nefes ve kırıklık problemimle girdiğim ameliyata başarıyla çok güzel bir burunla geri çıktım. Ersin Bey gerek muayene , ameliyat ve sonraki süreçlerde çok ilgilendi. Herkese gönül rahatlığıyla önereceğim bir doktor. Ersin bey den Çok memnunum emeğine sağlık, bu yorumu okuyan kişi kesinlikle güvenebilir. Ameliyattan korkan biri olarak
    İçim rahat bi şekilde deneyimledim.. :)

C
    Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

1 kasım da estetik burun ameliyatı oldum detaylı açıklamalarıyla aklımda hiç bir soru işareti bırakmadı ersin bey burnum herkes tarafından çok beğenildi adını da zaten çok duymuştum bütün süreç çok iyi ilerledi.

Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

İki hafta önce burun ameliyatımı yaptı hocam hem nefes alma problemim vardı hemde görünüşünden memnun değildim ersin beyin verdiği güvenle direkt ameliyat olmak istedim şuan daha iki hafta olmasına rağmen burnum çok güzel görünüyor doğal bir burun istemiştim ve hayalimdeki gibi oldu gerçekten ayriyeten belirtmek isterim ki ersin bey gördüğüm en ilgili doktordu ne zaman mesaj atıp kafama takılan birşey sorsam anında cevapladı,artık yandan profilim için çok daha çok özgüvenliyim, herkese tavsiye ediyorum..

Y
    Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

Ersin Akçam hocamız çok ilgili ve güleryüzlü eşimin ameliyatını yaptırdık.kendisi çok başarılı ve güvenilir. Ameliyat başlangıcından tutun taburcu işlemlerine kadar çok ilgileniyorlar.Ersin Akçam KBB işinde gerçekten profesyonel bir hoca eşimin burnu şuan çok güzel oldu bütün görünüm değişti estetik olarak mükemmel bir hoca herkese kesinlikle tavsiye ederim

Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

Kulak temizletme ve basınç dengeleyememe sorunum için gittim. Göz teması bile kurmadı. ''Anlat'' dedi. Anlatacaklarımın ve soracaklarımın 10da1i bitmeden şu testleri ol gel dedi. Kulaklarım temiz mi çıktı diye sordum. Cevap vermedi. Teste gittim. Odyoloji işitme ve timpanometri basınç testi yapıldı. Sonuçlara baktı. Kulakların iyi ve temiz dedi gönderdi. Başka bir açıklama yok. 10 yılı aşkındır yaşadığım bir problem var. Ne dinledi ne de bir şey önerdi. Tavsiye etmiyorum kesinlikle.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Y
    Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

Burnumda kemik eğriliği ve yamukluk vardı birçok doktora göründüm ama hep bir korkum vardı ta ki Ersin hocayla konuşana kadar.1 hafta önce ameliyatımı gerçekleştirdi çok rahat ameliyat süreci geçirdim. İstediğim her saate ulaşılabilir olması bu sürecin kolay geçmesine ekstra yardımcı oldu 1 hafta içinde hiç ağrı çekmeden geçirdim ve ayrıca burnumun görüntüsü de gerçekten çok güzel.

Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

Ersin beye yaklaşık iki sene önce nefes şikayeti ile gitmiştim, ameliyat dedi ve beraber burun estetiğini de ekleyerek güzel bir ameliyat süreci atlattık. İlgisinden, özeninden memnun kaldım. Açıklamaları, takip süreci gayet iyiydi. Ağrı,sancı, iyileşme veya ameliyat süresi kişiye göre değişiyor fakat ben genel olarak sorunsuz geçirdiğimi belirtmek isterim. Soranlara da her zaman kendisini öneriyorum, yönlendiriyorum. Burnumdan oldukça memnunum.

Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

Rinoplasti ameliyatı oldum ve Ersin bey gayet ilgiliydi süreç içerisinde. Hızlı bir şekilde toparlandım ve ağrısız acısız bir süreç atlattım. Fazlasıyla memnun kaldım

Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

Afyon devlet hastanesinde hemşire olarak çalışmaktayım. Ersin beye gözüm kapalı güvendim ve rinoplasti ameliyatı oldum. 9. Ayım bitmek üzere. Burnumdan çok memnunum. İstediğim gibi doğal ve güzel bi burna sahip oldum. Ersin beyin el işçiliği çok iyi. Ameliyat sonrası ağrım yok denecek kadar azdı. Burun ödemim neredeyse hiç yok. Ameliyat olmak isteyen herkese ersin beyi öneririm

Op. Dr. Ersin Akçam Diğer

Rhinoplasty ameliyatı oldum ersin bey çok ilgiliydi sürecim de acısız geçti ödemelerim de olabildiğince çabuk geçti oldukça memnun kaldım