Ağız Diş Ve Çene Cerrahı

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla

Yeşilırmak, Çeçenistan Cd, Tokat Harita

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla

42079 Kampüs - Konya, Konya Harita

Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazla

Eskişehir Osman Gazi Ünv. Tıp Fak. Meşelik Kampüsü/Eskişehir, Eskişehir Harita

• Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Cad. No:113, İstanbul Harita

Bakırköy Hospitadent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

• Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazla

Kayseri, Kayseri Harita

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazla

Trabzon, Trabzon Harita

Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Kaledent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi

Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi No:24/1, Beylikdüzü Harita

Kaledent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti, Periodontoloji

Paşadağ Mevkii Irak Konutları Karşısı Yuvacık Polikliniği Yuvacık/ Kocaeli, Kocaeli Harita

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Özel Avrupadent Ağız&Diş Sağlığı Merkezi Şirinyer

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti)

İnkilap Mahallesi Mehmet Akif Caddesi No: 93/A Şirinyer, Buca Harita

, Protetik diş tedavisi Daha fazla

Yahya Kaptan Mah.Akasyalar Cad.Arastapark Avm No: 24/11, İzmit Harita

Özel Marka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

• Acıbadem Fulya Hastanesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Dikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş Harita

Acıbadem Fulya Hastanesi

• Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazla

Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi Harita

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi

• Gökalp Mahallesi 58. Bulvar Caddesi No:55/5, Zeytinburnu Harita

Wowdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Zeytinburnu

• Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Ağız diş ve çene cerrahisi, Perinatoloji, Diş hekimi

, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi Daha fazla

Çınar Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi No:40/B, Maltepe Harita

Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti, Periodontoloji

Tayfur Sökmen Kampüsü Alahan Yerleşkesi Serinyol/Hatay, Hatay Harita

Mustafa Kemal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti

, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Balcalı, Sarıçam Harita

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

• Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi

Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Anatomi

, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazla

Yenidoğan Mah. Mimar Sinan Cad. No:25, Kırıkkale Harita

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi