Ağız Ve Diş Sağlığı Esenler, İstanbul
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Diş hekimi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaTopkapı Mahallesi Millet Cad., İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Nefroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaKarayolları Mahallesi Osman Bey Caddesi No:120, Gaziosmanpaşa • Harita
İstanbul Gaziosmanpaşa Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Halkalı Kent Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaHalkalı Merkez Mahallesi Zafer Cömert Sokak No:4, Küçükçekmece • Harita
Özel Halkalı Kent Hastanesi
İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaBahariye Cad.No:91, İstanbul • Harita
İstanbul Eyüp Devlet Hastanesi
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi genetik Daha fazlaTopkapı, Turgut Özal Millet Cd, Fatih/İstanbul, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
Diş hekimi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Diyetisyen Daha fazlaMerkez Mah.Belediye Cad.No:26/A Kemerlife Çarşısı, İstanbul • Harita
Acıbadem Göktürk Tıp Merkezi
Esenler Özel Güney Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMenderes Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 1, Esenler • Harita
Esenler Özel Güney Hastanesi
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Metabolik cerrahi Daha fazlaMerkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
Hürriyet Mahallesi Mahmutbey Caddesi No:53 - 55 Şirinevler, Bahçelievler • Harita
Bahçelievler Uzman Akademi Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi
Diş hekimi, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Kulak burun boğaz Daha fazlaZuhuratbaba Mahallesi İncirli Caddesi No:97, Bakırköy • Harita
Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaTopkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Özel Hizmet Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Nefroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen Daha fazlaOsmaniye Mevkii E5 Karayolu, Bahçelievler • Harita
Özel Hizmet Hastanesi
Zuhuratbaba Mahallesi İncirli Cad. No:113, İstanbul • Harita
Bakırköy Hospitadent Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Safa Hastanesi Yenibosna
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaZafer Mahallesi Gümüş Sokak No:9-11, Bahçelievler • Harita
Özel Safa Hastanesi Yenibosna
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaŞemsipaşa Mahallesi 56. Sokak No: 2, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Küçükköy Bilge Hastanesi
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Diş hekimi, Enfeksiyon hastalıkları, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi İzzettin Çalışlar Cad. No: 31/A, İstanbul • Harita
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Gökalp Mahallesi 58. Bulvar Caddesi No:55/5, Zeytinburnu • Harita
Wowdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Zeytinburnu
Medipol Üniversitesi Vatan Klinikleri
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Protetik diş tedavisi Daha fazlaMolla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray, Fatih • Harita
Medipol Üniversitesi Vatan Klinikleri
Özel Güngören Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaGüneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören • Harita
Özel Güngören Hastanesi
Özel Hospitalist Hastanesi
Diş hekimi, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaYavuz Selim Mahallesi H.Ahmet Yesevi Caddesi No: 26/A, Bağcılar • Harita
Özel Hospitalist Hastanesi
Kadıköy bölgesinde Ağız Ve Diş Sağlığı bulunan kurumlar