Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ağız Ve Diş Sağlığı kurumlar
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Spor hekimliği, Diyetisyen, Ortodonti, Psikoloji, Mezoterapi Daha fazlaAtaşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir • Harita
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSaray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye • Harita
Özel Hisar Intercontinental Hospital
Maltepe Ersoy Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaAltayçeşme Mah. Varna Sok.No:16, İstanbul • Harita
Maltepe Ersoy Hastanesi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1 İstanbul, Ataşehir • Harita
Özel Medar Ataşehir Hastanesi
Dentavrasya Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - İSTANBUL
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaŞemsettin Günaltay Caddesi No:49 Suadiye, Kadıköy • Harita
Dentavrasya Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği - İSTANBUL
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Diş hekimi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaBağdat Caddesi No:404/6 Suadiye, Kadıköy • Harita
Dentway Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen Daha fazlaMerdivenköy Mah. Şahika Sok. No:32 Göztepe, Kadıköy • Harita
Özel Aksu Göztepe Hastanesi
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Metabolik cerrahi Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Sante Tıp Merkezi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağdat Cad.No:57/2 Kızıltoprak, Kadıköy • Harita
Sante Tıp Merkezi
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikoloji Daha fazlaFeneryolu, Bağdat Cd. No:69, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Özel Maltepe Tıp Merkezi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaFeyzullah Mahallesi Bağdat Caddesi No: 346/D, Maltepe • Harita
Özel Maltepe Tıp Merkezi
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Ortodonti, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaAcıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Memorial Ataşehir Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaVedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy, Ataşehir • Harita
Memorial Ataşehir Hastanesi
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Embriyoloji ve histoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaBağlarbaşı, Feyzullah Cad. No:39, Maltepe • Harita
İstanbul Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Acıbadem Taksim Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Metabolik cerrahi Daha fazlaİnönü Mahallesi Nizamiye Caddesi No:1/9, Şişli • Harita
Acıbadem Taksim Hastanesi
Kozyatağı Central Hospital
Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Protetik diş tedavisi Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Ortodonti, Periodontoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaAltunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti Daha fazlaKısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade, Üsküdar • Harita
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Özel Academic Hospital
Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörolog klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrah klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktoru klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Dermatolog klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürolog klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyolog klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyolog klinikleri