Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi
Mahmutesatbozkurt Cad. No:2 Kolej Abdurrahman Yurtaslan E. A. H., Ankara 6420
s....k
Yaklaşık iki yıl önce burun ameliyatım için Tuncay beye gittim. Burnum oldukça kötü durumdaydı hem şekil hem nefes problemi çekiyordum. Kendisi sürecin başından sonuna kadar son derece ilgiliydi ve endişelerime oldukça hassas yaklaşım sabırla telkinde bulundu. Sonuçtan gayet memnun kaldım şişme ve morarma asgari seviyedeydi nefes ve şekil konusunda da gayet içime sindi. Dünya tatlısı bir insan ve mesleğinde başarılı bir hekim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
a....b
Yaklaşık iki ay önce Tuncay hocanin tecrubesi sayesinde sorunsuz bir burun ameliyati geçirdim. Ameliyat oncesi muayenelerde karsilasabilecegim durumlar konusunda beni bilgilendirdiği için gonul rahatligiyla girdigim ameliyattan ağrısız bir sekilde uyandim. İlgi ve alakasi ameliyat sonrasinda da devam etti. Alanında uzman ve güvenilir bir doktor olduğunu yasadigim guzel tecrube ile gormus oldum. Güvenilir hekimler listenize bu ismide ekleyebilirsiniz.
ze...r
merhabalar tuncay hocama burun ameliyatı oldum.nefes alma problemi,eğrilik ve kemik vardı.ayrıca estetik yapıldı.ameliyattan çıktıgım andan itibaren hiç acı hissetmedim.çok az göz kapaklarımda şişlik meydana geldi.morarma olmadı.burnumun şekli beklentimin çok çok üstünde oldu.ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi.ilgi ve alakasından dolayı cok teşekkür ederim.emeğinize sağlık hocam.
Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Genel Cerrah.
Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi, toplam 123 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi nerede?Ahmet Andiçen Onkoloji Hastanesi adresi Mahmutesatbozkurt Cad. No:2 Kolej Abdurrahman Yurtaslan E. A. H. Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Ankara bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri