Akdamar Hospital
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Akdamar Hospital
İpekyolu Cad.Kedi Kavşağı, Van
fa...k
Böyle bir doktor ne görüldü ne de var zannetmiyorum annemin bel fıtığı vardı tedaviden sonra annem şuan çok iyi çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin inşallah....
ha...a
Allah Razı olsun senden.
Dış Kulak enf. İçin Üstada göründüm. Çok ağrıyan ve iltihap dolu kulağımı, hareket ettiremediğim çenemin durumunu profesyonelce anlattı. Yazdığı damla ve ilaçlarla daha iyiyim ve iyiye gidiyorum.
şa...z
Yakın zamanda bel fıtığı olduğumu öğrendim. Kendisi hastalık ve çözüm yolları hakkında gayet açıklayıcı ve bilgilendiriciydi. Bel fıtığı derdine düşen bütün hastalara gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
e....
Gerçekten böyle içten işine saygılı ve başarılı bir hekimde muayene olduktan sonra bel ağrılarının tamamindan kurtuldum.
Sayın Abdulsamet beye sonsuz teşekkürlerimi sunarım...
Saygılarımla Erhan E.
ş....a
Bu hafta gittim ayağım çok ağrıyordu ve benimle çok güzel ilgilendi Güler yüzlü nazik bi insandı tedavimi de oldum çok teşekkür ederim
Amcamın L3 omurgasında kırık ve çökme vardı son anda öğrendiğiniz için acil olarak bu ameliyatı yaptırmamız gerekiyordu doktor sayın Abdulsamet
Gökalp beye bir telefonla ulaştık ve bizi konuşması duruşu olarak tatmin etti hemen gereken işlemleri başlattı ve ameliyata aldı dediği gibi ameliyattan hemen 1 saat sonra eskisi gibi yürümeye oturmaya başladı hastamız ambulansla geldiğimiz hastaneden yürüyerek çıktık kendisine minnetlerimi ve saygılarımı sunarım.. herşey için çok teşekkür ederiz hocam van da böyle bir doktorun olması sevindirici birşey teşekkürler
ye...
Güler yüzlü ilgili bi doktor hastayla iletişimi iyi yapılan ozon tedavisinden olumlu sonuçlar aldım herkese tavsiye ederim
so...n
ozon tedavisi oldum.kendimi çok dinç hissediyorum benim bağışıklık sistemim çok zayıf bu yüzden birkaç seans daha ozon tedavisi yaptırmayı düşünüyorum doktoruma çok teşekür ediyorum
Akdamar Hospital, Van şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Akdamar Hospital, Van şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Ürolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Acil Tıp Doktoru.
Akdamar Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Akdamar Hospital, toplam 133 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Akdamar Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Akdamar Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akdamar Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Akdamar Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Akdamar Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Akdamar Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Akdamar Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Akdamar Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdamar Hospital nerede?Akdamar Hospital adresi İpekyolu Cad.Kedi Kavşağı Van şeklindedir.
Van bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Van bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri