Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kampüs / Antalya, AntalyaUzmanlar
gü...n
Nurullah Bey'e sağ alt üst protezlerimin değişmesi için gittim,tamamını değiştirmek için öneride bulundu,onay verdim. Tümünü değiştirme süreci ve sonucunda kötü bir deneyim yaşadım. 4 ay gittim, sonuç alamadım, aylarca uyuyamadım. Kapanış sıkıntım vardı, plaka verdi. O plak çene eklemime zarar verdi, nevralji ilacı önerdi. Bir çok farklı doktordan görüş aldım ve kapanış sıkıntılı kesim hatalı dediler. Kendileri yapmadığı için düzeltmek istemediler. Sonunda düzeltmeye ikna olan bir Dr oldu, muayene etmeden bile alt dişlerin çok yüksek olduğunu ve konuşmamı bile etkilediğini iletti. O doktor tarafından tedavim tamamlandı. Umarım bu yorum sizlere yardımcı olur.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ah....
PROTETİK BÖLÜMÜNDE; DOÇ.NURULLAH BEY 12 ÜST ZİRKONYUM PROTEZİMİ YENİLEDİ. MUAYENE VE TEDAVİNİN HER AŞAMASINDA İLGİSİ VE BİLGİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM. KESİNLİKLE KALİTELİ BİR HOCA TAVSİYE EDERİM.
le...
Doç.dr Nurullah Türker hocam bana 11adet dişime zirkon kaplama yaptı kaplanan diş lerimden biri 20 lik diş ti bu diş çok geride ve çalışması ölçü alınması çok zor bir diş ti başarılı bir şekilde yaptı gelen dişlerdeki renk farkını kendi eliyle düzeltti sağlık li güzel gülüşüm ü hocama borçluyum çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim hastalarına güler yüzlü samimi vicdanlı doktor çok başarılı .Leyla Çakıcı
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Antalya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortodontist, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Çocuk Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Periodontolog, Restoratif Diş Tedavisi Uzmanı, Endodontist, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu, Ağız Ve Diş Sağlığı, Mikrobiyolog.
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hangi hizmetleri sağlıyor?Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, toplam 13 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Dental Anestezi, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Diş Protez Bakımı, Kısmi Protez(Diş), Lazerli Diş Bakımı.
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi nerede?Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi adresi Kampüs / Antalya Antalya şeklindedir.
Antalya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Antalya bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri