Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Kampüs / Antalya, Antalya

Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Türker Diğer

Nurullah Bey'e sağ alt üst protezlerimin değişmesi için gittim,tamamını değiştirmek için öneride bulundu,onay verdim. Tümünü değiştirme süreci ve sonucunda kötü bir deneyim yaşadım. 4 ay gittim, sonuç alamadım, aylarca uyuyamadım. Kapanış sıkıntım vardı, plaka verdi. O plak çene eklemime zarar verdi, nevralji ilacı önerdi. Bir çok farklı doktordan görüş aldım ve kapanış sıkıntılı kesim hatalı dediler. Kendileri yapmadığı için düzeltmek istemediler. Sonunda düzeltmeye ikna olan bir Dr oldu, muayene etmeden bile alt dişlerin çok yüksek olduğunu ve konuşmamı bile etkilediğini iletti. O doktor tarafından tedavim tamamlandı. Umarım bu yorum sizlere yardımcı olur.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Türker Diğer

PROTETİK BÖLÜMÜNDE; DOÇ.NURULLAH BEY 12 ÜST ZİRKONYUM PROTEZİMİ YENİLEDİ. MUAYENE VE TEDAVİNİN HER AŞAMASINDA İLGİSİ VE BİLGİSİNDEN ÇOK MEMNUN KALDIM. KESİNLİKLE KALİTELİ BİR HOCA TAVSİYE EDERİM.

L
    Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Türker Diğer

Doç.dr Nurullah Türker hocam bana 11adet dişime zirkon kaplama yaptı kaplanan diş lerimden biri 20 lik diş ti bu diş çok geride ve çalışması ölçü alınması çok zor bir diş ti başarılı bir şekilde yaptı gelen dişlerdeki renk farkını kendi eliyle düzeltti sağlık li güzel gülüşüm ü hocama borçluyum çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim hastalarına güler yüzlü samimi vicdanlı doktor çok başarılı .Leyla Çakıcı