Diğer kurumları göster

• Allianz Sigorta
  • Anadolu Sigorta
  • Eureko Sigorta

Doç. Dr. Gürkan Kayabaşoğlu Diğer

Gürkan Hoca, güler yüzlü ve işinde çok başarılı bir doktor. Gürkan Hoca, ameliyat öncesinde ve sonrasında benimle sürekli ilgilendi. Rinoplasti ameliyatına korkarak girdim ama korkulacak hiçbir şey yokmuş. Çok rahat bir süreç geçirdim. Tamponlar çıkarıldıktan aynaya baktığımda burnumu çok beğendim. Ameliyat sonucu başta olmak üzere bu süreçte her şeyden memnun kaldım.

Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Eylül 2021de gerçekleşen doğumumda tüm sürecimi Erhan Bey takip etti. Kendisi ile çalışmaya gebelik öncesi muayene ile başladık. İlk görüşmemizden doğuma ve hatta 40. gün kontrolüme kadar doktorumun yaklaşımı, ilgi alakası, her muayenede aklımdaki tüm soruları ben sormadan gidermesi ile bana ve eşime son derece rahat bir gebelik ve doğum süreci yaşattı. Gebeliğim 41+0da benim isteğim ile sezaryen ile sonuçlandı fakat kendisi sağlığım için sorun oluşturmayacak sınırlar içerisinde normal doğuma beni her zaman teşvik etti ve seçimi her zaman bana bıraktı. Erhan Bey'e hem muayene sırasındaki açıklayıcı yaklaşımı hem de muayene sonrası acil sorularıma hızlı dönüşü için teşekkür ederim.

Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Merhaba, Gebeliğimin 36. Haftasında Puppp denen bir cilt hastalığına yakalanmıştım. Kaşıntılarım yüzünden hastanede bile yattım. Gebeliğimi takip ettiğim doktorum ciğer geliştirici iğne vurup, bebeği almak istediğini söylediği noktada sürekli sosyal medyadan takip ettiğim keşke benim bebeğim içinde böyle güzel cümleler yazsa dediğim ama bize uzak olmasını bahane ettiğimiz Erhan Bey ile tanışmaya karar verdik. 37. Haftamızda Erhan Bey bebeği almaya gerek olmadığını, bebeğimizin çok sağlıklı olduğunu söyledi. Tam 1.5 saat kısa bir doğum eğitimi vermiş, karşılaşabileceğimiz her durumu ayrıntılı bir şekilde anlatmıştı. Kaşıntı ve Puppp ile resmen birlikte savaştık ve kazandık. 3 hafta daha bebeğimiz anne karnında büyüme şansı bulmuştu.40+0 da su gelişi ile hastaneye yattım. 16 saat takip sonunda bazı şeyler ters gitti ve hep beraber sezaryen kararı aldık. Sosyal Medya postlarına konu olacak harika doğal doğum olmamıştı belki ama çok sağlıklı ve başarılı bir sezaryen olmuştu. Doğal doğumla bebeğimi karşılamayı çok istemiştim fakat her şeyden önemlisi sağlıklı bir doğum olmasıydı. Bence en önemli şey doktorunuzun etik olması gerçekten doğum çok özel bir süreç sizin hikayenize göre karar verilmesi gerekiyor. Erhan Bey gerçekten çok etik ve başarılı bir doktor. Bebeğim kanala yan şekilde girmiş eğer hayır illa doğal doğum olmalı deseydi muhtemelen hem bebek hem ben çok sıkıntı yaşayacaktık. Erhan Bey’in benim ve bebeğim için en iyi kararı verdiğini düşünüyorum. Doğal doğumları ile anılmasına rağmen sezaryen doğum konusunda aşırı pratik ve başarılı bir doktor. Ameliyathaneye girdikten 10 dakika sonra bebeğimizi kucakladık. Ayrıca gerçekten merhametli biri o güne ait hatırladığım en önemli şeylerden biri sezaryen için anestezi vurulurken elimden tutup bir daha yaşamamayı umut ettiğim o sancıyı benimle karşılamasıydı. Kızım ellerine doğduğu için çok şanslıyız. Kendisi ile tanıştığımızda sosyal medyadaki eğlenceli halini görmeyince geç tanıştığımız için bizi sevmediğini düşünmüştüm ama aslında işini yaparken çok ciddiymiş siz de şaşırmayın. :)

Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Erhan hocamla gebeligimden cok once tanistim ve rutin kontrollerimi hep kendisi yapti. Hamileligimi ogrendigimde ise hem bebegimi hem kendimi ondan baskasina emanet etmem soz konusu dahi olamazdi. Kendisi hem gercekci yaklasimi hem detaycılığıyla 40 haftalık hamilelik surecimde beni hiç cevapsız bırakmadı. En saçma sorularıma:) en zamansız mesajlarıma hep içtenlikle ve detaylı bir şekilde cevap verdi. En onemlisi ise dogumum uzun saatler surmesine ragmen asla sezaryene yonlendirmedi ve benimle birlikte saatlerce bekledi. Ve bebegime normal dogumla kavusmama vesile oldu. Erhan Hocam'a ne kadar tesekkur etsem az kalacak. İyi ki var...

Ö
    Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Hamilelikte Her randevuda bir sonraki aya hazır olarak başınıza geldiğinde doktor bey demişti rahatlığı yaşatan şahane bir doktor. Ablaöın başı gelen talihsiz dogum öyküsünden sonra beni öyle güzel hazırladı ki doğuma sadece yarım saate doğurdum ve bunun tek sebebi erhan beydir. Sen ve bebeğinin hikayesi başkaya beni inandırdı ve her an ulaşabileceğiniz doğruları kişilere göre değişmeyen ve bunu yapma bunu yap dedğinde aklına asla acaba sorusu gelmeyen netlikte birisi. Sezeryanda olsaydım acaba erhan bey yanlış mı karar verdi demezdim. Çünkü her koşulda benim istediğim kadar benimle bekleyip sürece sonsuz saygı duyduguna eşim ve ben öyle emindik ki iyiki varsınız oğlumuz 8 aylık allah nasip ederse ikinci çocuğumuzdada kesin tercihim erhan bey olacaktır

T
    Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Erhan bey ile hamileliğimin tüm sürecini geçirdim ve her anında iyi ki dedim.
    Ben daha önce hiç doktora gitmemişim ki dedim..
    Öncelikle işini o kadar detaylı ve özenli yapıyor ki aklınızda en ufak bir acabaya, endişeye yer kalmıyor ki bu bir gebe için en önemli şey bence ve şu dönemde böylesine ilgili bir doktor bulmak o kadar zor ki.
    Muayenelerinde hiçbir zaman bir an önce gitse sırada bekleyen var hissini yaşatmıyor, bebeğin iyiliği kadar ailenin süreçte doğru ve tam bilgilenmesi için elinden geleni yapıyor.
    Her ultrasonda uzuun uzun inceliyor bebeği, nasıl güvende hissettiriyor bu.
    SSVD yapmış biri olarak söylüyorum, çok istekli olmama rağmen her şey yolundayken dahi hiçbir zaman bana tabiri yerindeyse gaz vermedi. Her zaman şartlar uygun olursa deneyeceğiz şeklinde yönlendirdi.
    SSVD yapacağım diye beni ve bebeğimi riske atmayacağını ancak eğer her şey yolunda ise de sonuna kadar destekleyeceğini bilmenin huzurunu yaşamak istiyorsanız doğru kişi Erhan bey. Bu istediğiniz her doğum şekli için geçerli tabii.
    Eğer şu anda bir doktor arayışındaysanız bir muayeneye gidin zaten direk kararınızı vereceksiniz.

I
    Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Erhan Hocayla hamileliğimin 6. Haftasında tanıştım. Normal doğum oranının yüksek oluşu beni en cezbeden noktaydı. Daha sonrasında yaptığımız 3 haftalık rutin kontrollerde normal doğumdan ziyade verdiği güven, alanındaki titizliği ve tecrübesi, her bir ayrıntıya çektiği dikkat ve doğumun şeklinin değil sağlığın en önemli şey olduğunu vurgulaması ve içselleştirmemi sağlaması iyi ki kendisini seçmişim dememe neden oldu. Kızımın kordonunda bir damar eksikti ve kendisi olmasa eminim 38 haftalık süreci sağlam bir psikolojiyle atlatamazdım. Ciddi sezaryen fobisi olan ben mecburi olduğum ameliyattan tek bir gün dikiş ağrısı yaşamadan normal doğurmuş gibi sakin ve ayakta sürecimi atlattım. Kendisi çok iyi bir doktor. Her saatte ve her acil durumda ulaşılabilir olması da cabası. Bu arada sosyal medyada göründüğü gibi komik değildir ameliyathane ve doğumhane haricinde çok ciddidir şok olmayınbir kere daha çocuk doğurmak istesem yine kendisine giderim sizin de hiç şüpheniz olmasın.

Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Erhan Bey’i hamilelik öncesinde takibe almıştım ve hamile kalırsam görüşmek isteyeceğim doktorlar listesine eklemiştim. Hamile kaldığımı öğrendiğimde Erhan Bey hariç 4 doktorla görüştüm. Erhan Bey’le ilk görüşmemiz sonrasında verdiği bilgiler büyük tabloyu o kadar net görmemi sağladı ki hiç düşünmeden kararımı verdim. Sürecin tamamen toz pembe olmamama ihtimalini anlatması realist olması, vicdanlı olması sizi can kulağıyla dinlemesi çok önemli. Zorunlu olarak sezeryan oldum ve çok mutlu ayrıldım çünkü biliyordum ki sağlıklı doğum en önemlisiydi. Özetle bir kere daha olsa yine Erhan Bey’i tercih ederim.

Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Erhan bey isinin ehli gonul rahatligiyla tercih edebilirsiniz tum hamilelik suresi boyunca sizin soru sormaniza gerek kalmadan detaylica aciklama yapiyor yalnizca dogum oncesi degil dogum sonrasinda da surekli takip ediyor Erhan bey i tercih edin pisman olmazsiniz.

Dr. Öğr. Üyesi Erhan Karaalp Diğer

Gebeliğimin 4. Haftasından itibaren kendisiyle tanıştım. Hayatımda gördüğüm en iyi doktor diyebilirim. Randevularda haliyle merakla bir çok soru hazırlıyorsunuz ama o kadar detaylı ve güven verici konusuyor ki sorularınıza gerek kalmıyor. Güveni sayesinde kafam cok rahat doğuma girdim. Gerek gebelik gerek doğum sürecine bakışı pozitif anlamda o kadar geliştirdi ki her şey çok güzel sonuçlandı. Bir daha doğum yaparsam umarım yüne kendisine giderim tanıştığım için cok mutluyum. İyiki vardı..