Güngören, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı

• Özel Güngören Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Güneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören Harita

Özel Güngören Hastanesi

• Özel Sante Plus Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Çırpıcı Mahallesi Turan Güneş Caddesi No:117, Zeytinburnu Harita

Özel Sante Plus Hastanesi

• Bahçelievler Devlet Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, İstanbul Harita

Bahçelievler Devlet Hastanesi

• Koç Üniversitesi Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazla

Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu Harita

Koç Üniversitesi Hastanesi

• Özel Safa Hastanesi Yenibosna

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Zafer Mahallesi Gümüş Sokak No:9-11, Bahçelievler Harita

Özel Safa Hastanesi Yenibosna

• Özel Balıklı Rum Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Kazlıçeşme Mahallesi Belgrad Kapı Caddesi No:2, Zeytinburnu Harita

Özel Balıklı Rum Hastanesi

• Özel Avrupa Şafak Hastanesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazla

Merkez Mah. Hastane Sok. No: 2/4-B, Gaziosmanpaşa Harita

Özel Avrupa Şafak Hastanesi

• Özel Kaş Tıp Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Göğüs hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazla

Güneşli Mahallesi Evren Caddesi No:48, Bağcılar Harita

Özel Kaş Tıp Merkezi

• Özel Avrasya Hospital

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazla

Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu Harita

Özel Avrasya Hospital

• Megamar Görüntüleme Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji

Kızılelma Cad. No:7 Fındıkzade, İstanbul Harita

Megamar Görüntüleme Merkezi

• Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, Kardiyoloji, Nöroloji

, Genel cerrahi, Üroloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Embriyoloji ve histoloji, Periodontoloji Daha fazla

Yılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ Topkapı, Zeytinburnu Harita

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi

• Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi

Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Romatoloji

, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Göz hastalıkları, Acil tıp Daha fazla

Cevizlik M.Kırmızışebboy Sok.No:11, İstanbul Harita

Bakırköy Uzmanlar Tıp Merkezi