Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı Beşiktaş, İstanbul
Özel Türkiye Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaMerkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli • Harita
Özel Türkiye Hastanesi
Özel Academic Hospital
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Özel Uhg İtalyan Giovanni Alberto Agnelli Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Genel cerrahi, Radyasyon onkolojisi, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji Daha fazlaDefterdar Yokuşu No:17 Tophane Firuzağa Mah., İstanbul • Harita
Özel Uhg İtalyan Giovanni Alberto Agnelli Hastanesi
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaBereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah., Beyoğlu • Harita
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Kulak burun boğaz
Fulya Mah. Mevlüt Pehlivan Sok. No:23 Gayrettepe, Beşiktaş • Harita
Bosphorus Anatomica Kulak Burun Boğaz Ve Plastik Cerrahi
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik Daha fazlaÇırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6 Beşiktaş, İstanbul • Harita
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Eurofertil Üreme Sağlığı Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Kadın hastalıkları ve doğum
Nuhkuyusu Cad. No:90 Altunizade, İstanbul • Harita
Özel Eurofertil Üreme Sağlığı Merkezi
İSOM Ortopedi Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ortopedi ve travmatoloji
Çilekli Cad.Ümit Deniz Sok.No:1, İstanbul • Harita
İSOM Ortopedi Merkezi
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Nöroloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Aile hekimliği Daha fazlaOktay Cebeci Sok.No:25/27 Bomonti, İstanbul • Harita
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
Dikilitaş Boğaziçi Tıp Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, İç hastalıkları, Üroloji
, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaDikilitaş Mah. Yenidoğan Sok.No:7 Yıldız, İstanbul • Harita
Dikilitaş Boğaziçi Tıp Merkezi
Newest Estetik Ve Cerrahi Merkezi