Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
2011 yılında Yeditepe Üniversitesi’ne başladı. Yeditepe Üniversitesi bünyesinde 2015 yılında Ana dalı olan Hemşirelik Bölümü’nden, 2016 yılında Çift anadalı olan Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden, 2017 yılında ise Yandalı olan Genetik ve Biyomühendislik Bölümü’nden yüksek onur dereceleri ile mezun oldu.
Eğitim hayatı boyunca; T.C. Şişli Belediyesi Alzheimer Gündüz Bakımevi, İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İBB Darülaceze Müdürlüğü, Erenköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, A- Dora Huzurevleri, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlköğretim Okulu, Özel Açı İlkokulu, Özel Çamlıca Erdem Hastanesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel Meditime Cerrahi Tıp Merkezi, Diyetkolik gibi birçok yerde staj yaptı, farklı alanlarda tecrübeler kazandı.
Mezuniyetinin ardından Amerika’da “Sollus Nutrition Therapy”de mesleğine ilk adımını attı. Ardından Türkiye’ye dönüş yaparak İstanbul’da “Ağaoğlu MyClub” bünyesi- Ataşehir ve Bahçelievler şubelerinde “Beslenme ve Diyet Uzmanı” olarak görev aldı.
Eğitim ve iş yaşamı süresince birçok beslenme ve diyetetik, hemşirelik ve genetik ve biyomühendislik alanlarında konferans ve seminerlere katılarak kendini daha donanımlı bir hale getirdi ve geliştirdi.
3,5 yıl süren iş deneyimlerinin sonrası 2020 yılında Tekirdağ’da "Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi" ni kurdu.
Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi
Gündoğdu Turgut Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi No:87/B, Tekirdağ 59300Sigortalar
- Diğer (İade)
ş....
Son zamanlarda uykusuzluk yorgunluk huzursuz şikayetleri ile terapiye başlamaya karar verdim. Bu süreçte Funda hanım ile tanıştık ve birlikte yol almaya başladık. Kendimi terapi. İçerisinde daha huzurlu ve yaşam içerisinde hissetmeye başladım. Bu süreçteki desteği ile kendiöi güvende ve emin ellerde hissettim.
Son zamanlarda yaşadığım iletişim sıkıntıları ve kendimi ifade etmekte yaşadığım güçlükler nedeniyle büyük sıkıntı hissetmeye başladım. İnsanlardan ve sosyal etkinliklerden kaçma ve bununla birlikte ilişkilerimde bozulma hissettim. Günlük işlerimi halletmek bile zor hale gelmişti bu problemlerle birlikte terapiye başlama ihtiyacı hissettim ve yolum Funda hanımla kesişti. Sürecimiz hala devam ederken ben büyük ölçüde ilerleme kaydettim. İyi ki kendisiyle bu yolda yürümeye karar vermişim. Işığımı bana geri verdi.
c....t
Funda hanıma kendimi ifade etmeyle ilgili yaşadığım sorunlar sebebiyle başvurdum ve çok memnun kaldım. Alana hakimiyetini ilk andan itibaren hissediyorsunuz ve size olan pozitif yaklaşımıyla kendinizi güvende, rahat hissediyorsunuz. Ben kendisiyle çok güzel sonuçlar aldım ve herkese öneriyorum. Funda hanım iyi ki varsınız.
Artan kaygi sikayetlerim,uykusuzluk ve gunluk hayattan keyif alamama gibj yakinmalarla basvurmustum Funda hanima. Kisa surede bir cok konuda faydasini gordum desteginin. Cok ilgili ve guler yuzlu. Iyi ki tanismisiz.
Funda Hanim ile karsilasmak bizim icin buyuk bir sans oldu. Kizimin yasadigi travma sonrasi korkularini endişelerini yenmesini sagladi. Cok kisa surede cok iyi sonuclar aldik. Bu surecte sadece kizima degil ailesi olarak bizede yardimci oldu. Sayesinde hatalarimla yuzlestim. Bizi buyuk bir sıkıntıdan kurtardi. Ne zaman yardimina ihtiyacimiz olsa yanimizda olacagini bilmek guven verici. Iyiki kendisini tanidim
d....k
Ben kendisine ergenlik dönemindeki kızımı götürdüm, çok kısa sürede çok iyi dönüşler aldık, kızımla ilişkimiz diyaloğumuz iyileşti, evde herkese karşı olumlu davranışları, hayata ve derslerine karşı sorumluluk duygusu ve pozitif algısı en dikkat çeken gelişmelerdendi. İyiki varsınız
c.....
Funda hanımla yolumuz yaklaşık 1 sene öncesinde kesişti. Kendisiyle internette okuduğum danışanların yorumları üzerine görüşmeye karar verdim. Öncesinde (farklı sürelerde) bir çok psikologla görüşme yapmıştım ama hepsi sonuçsuz kalmıştı. Funda hanımla ilk seanstan itibaren kendimdeki değişimi hissettim. Kaygı, özgüven eksikliği ve anksiyete bozukluğu şikayetleri ile gitmiştim kendisine. Sürecin içinde kendimde fark edemediğim bunlara sebep olan bir çok şeyi görmemi sağladı. Artık sınırlarını çizebilen, kendi değerleri olan, fikrini söylemekten çekinmeyen daha özgüvenli ve kaygılarına yenilmeyen biriyim. Dönüp baktığımda bir yıl içerisinde çok yol kat ettiğimi ve hayat kalitemin yükseldiğini söyleyebilirim. Kendisini etrafımda desteğe ihtiyacı olduğunu düşünen herkese öneriyorum. İşinde profesyonel olduğu kadar, şahsi olarak da enerjisi yüksek ve harika biri. İyi ki tanıdım, iyi ki yolum kesişti kendisi ile.
c.....
Funda hanımla tam ümidimi kesip ilaca başlayacakken tanıştım. İyi ki tanıştım çok güzel bir süreç yürüttük. Sorunlarımın tamamen geçmesini beklemek yerine onlarla da hayatıma devam etmeyi öğrendim. Bir işte çalışmaktan çok korkuyordum ama onun sayesinde şimdi çalışmaya karar verdim. Sıcaklığı, anlayışı ve yardımsever tutumu ile iyi ki tanıştığım psikoloğum.
es...y
Kendisiyle tanıştığımda bu dünyada yapayalnız çaresiz, kendini sevmeyen, çırpınan ama duyuramayan, ne yapacağını nerden başlayacağını bilemeyen, kaybolmuş bir kadına dönüşmüştüm, üstelik sürekli kusma ve nefes darlığı problemlerim vardı. Sayesinde hepsinden kurtuldum. Üstelik bunu çok büyük bir özveri ile ve ilaçsız yaptı sanki sihir gibi. Hayatıma dokunduğu için çok şanslıyım. Ona hayatımı borçluyum.
m....e
Defalarca zayıflama çabalarima rağmen bir türlü istediğim kiloyu veremiyordum fakat Özlem hanım sayesinde 2 ayda 17 kilo verdim. Üstelik ne açlık krizine girdim bu süreçte ne de bulunmayacak bir menü vardı listelerimde kendisine teşekkür ederim.
Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi, Tekirdağ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi, Tekirdağ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi, toplam 65 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Zayıflama, Yeni Doğan Metabolik Hastalık.
Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi nerede?Anka Sağlıklı Yaşam Merkezi adresi Gündoğdu Turgut Mahallesi Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi No:87/B Tekirdağ şeklindedir.
Tekirdağ bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Tekirdağ bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri