Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
- Diğer (İade)
- SGK
Görüşler içerisinde ara
fa...n
3. Gebeliğim sırasında Esma hanıma tesadüfen aldığım bir randevu sonucu tanıştım
Kendisi gebeliğim süresince beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi
Muayene sırasında gayet hijyenik ve profesyonel yaklaşımı mevcuttu memnun kaldım.
Tedirginlik duyduğum bazı endişelerim vardı beni sakinleştirdi Ayrıntılı bilgilendirmesi ise ayrıca memnun bıraktı.
Sezaryen amelıytımı gerceklestırdı cok memnun kaldım
Tavsiye edıyorum herkese
İşinde başarılı ve güler yüzlü bir hekim
se...
Merhaba Prof.Dr Ramazan Erkin Ünlüye karın ve kol sarkmalarini gidermek için ameliyat oldum sonuçtan hiç memnun kalmadim çok mutsuzum kesinlikle önermiyorum.
ga...n
Fıtığı patlayan annemin ameliyatını başarılı şekilde sonlandirdi..başarısı ilgisi güler yüzü ile mükemmel bir hoca..böyle doktorlarımız in sayısı çoğalsın insallah
bu...r
Enes hocaya ben kendi skolyoz rahatsızlığım için gittim ilk gittiğim günden itibaren benimle çok iyi bir şekilde ilgilendi yaklaşık 2 seneye yakın kendi gözetimi altında korse tedavisi gördüm. Bu senenin ocak ayında ameliyatımı gerçekleşti ve çok iyi geçti ameliyattan sonra 2-3 hafta içerisinde toparladım ameliyat sonrasında çok iyi bir şekilde ilgilendi her şey için kendisine ve ekibine sonsuz Enes hocaya gitmek isteyenler içinde hiç tereddüt etmeden gitmelerini öneririm
me...a
Esma hocam hayattaki görüp göreceğim en iyi doktor güler yüzlü ve samimi ve anlayışlı bir doktor
Bende endometriozis hastalığı var çikolata kisti vardı ameliyatımı o yaptı gayet iyi sıkıntısız başarılı geçti elini emeğine sağlık hocamız rahatlıkla tercih edebilirsiniz . çocuk isteğim var 4 yıl gebelik olmadı 26 yaşındayım İnşallah olur ve isteyen bütün kadınlara Rabbim nasip eder İnşallah kimsenin kucağı da boş bırakmaz .
so...ş
En iyi ortepedi doktoru diyebildiğim Çok çok değerli prof dr sayın Kasım Kılıçarslan hocamıza 2024 Ekim ayında bana gerçekleştirmiş olduğu çok başarılı kalça protézi ameliyatı için daima minnettarım. Ayrıca Müberra hanım ve ekibine de .3 senedir gece ve gündüz korkunç acılarımdan ameliyattan çıktığım dakika da kurtuldum .Tüm samimiyetimle söylüyorum her resmini gördüğümde sevinçten agladıgım; son derece mütevazı ve güleryüzlü , güzel insanla karşılaştırdığı için Allah'a sonsuz şükrediyorum. İyiki varsınız ,bütün dualarımda sınız
fa...
1 ay önce burun ameliyatı oldum kesinlikle büyük bir ilgisizlik var artık eskisindende geniş ve yamuk bir burnum var tavsiye etmem arkadaşlar kesinlikle
hü...a
Nilay Hanım’a 21 ocak tarihinde göz ameliyatı oldum. Enfeksiyon şikayeti ile gittiğim için hastanede 1 hafta kadar kaldım daha sonrasında ameliyatım gerçekleştirildi. Zor ve başta korkutucu görünen bir ameliyat olmasına rağmen, ameliyat öncesi ve sonrasında kendisinin ilgisi, güler yüzü ve profesyonelliği sayesinde süreci beklediğimden çok daha rahat atlattım. Ameliyatım sorunsuz geçti ve iyileşme sürecim de çok güzel ilerliyor. Herhangi bir sorunum olduğunda da hemen ilgilenmesi bana büyük bir güven verdi. Kendisine minnettarım ve göz sağlığıyla ilgili doktor arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
fa...a
Kalp kapak ameliyatını yapan hocam ve Kvc 1 ekibine sonsuz minnettarım.iyiki sizlere güvenip ameliyat olmuşum.
bi....
Doktor hanım tiroid ameliyatımı yaptı. Ameliyat sonrası ses teli felci oluştu. Kendisi ameliyat öncesi sinir monitörü kullanımı gerekmediğini sıkıntı olmayacağını söylediği için güvenerek ameliyata girdim.Fakat ameliyat sonrası böyle bir durum yaşadım malesef.Tek taraflı ses teli felci nedeniyle hem iş hem sosyal hayatta sıkıntılar yaşıyorum hala benim için kötü bir deneyim oldu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Mikrobiyolog, Gastroenterolog, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nefrolog, Radyasyon Onkoloğu, Romatolog, Patolog, Onkolog, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, El Cerrahı, Hematolog, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Üroloğu.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, toplam 710 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Bilkent Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Bilkent Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi nerede?Ankara Bilkent Şehir Hastanesi adresi Üniversiteler Mahallesi 1604. Caddesi No:9 Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri