Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Demetevler 12. Cad., YenimahalleSigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
ca...n
Aşkın hocam annemin kritik ve çok büyük bir beyin tümörü ameliyatını kısa sürede başarıyla gerçekleştirdi.
Ameliyattan sonra 1 hafta içerisinde şikayetleri geçti ve annem sağlığına kavuştu, Allah hocamdan ve ekibinden razı olsun hakları ödenmez.
Ülkemizin böylesine kaliteli ve bilgili bir hocaya sahip olması büyük bir nimet, bizim hocama denk gelmemiz de bizim şansımız oldu, iyi ki varsın hocam Allah sizin gibi doktorların sayısını arttırsın.
a ...d
Hocamız çok ilgili annemin ayağındaki şişlik nedeniyle ağrı şikayetine istinaden gerçekleşen ameliyatında sürecin ilk anından itibaren takip ve bilgilendirmeleri ile bizleri rahatlattı. Pozitif enerjisi ile çevresini rahatan ve hastanelerdeki olumsuz enerjiyi sizlere unutturan hocamız
fü...n
Ayak tabanı şikayetiyle başvurdum hastaneye Coşkun bey şikayetimi dikkatli bir şekilde dinledi tetkikler yaptı sonunda ayağımın halluks rigudus diye bir rahatsızlık olduğunu her insan da olabileceğini fakat benim her iki ayağımda olduğunu ameliyat sürecinin ve iyileşme sürecinin uzun olacağını nelerle karşılabileceğimi tek tek anlattı ameliyat planlamamla birebir kendi ilgilendi . Planlamayaparken en güzeli hasta için ne zaman uygun olduğunu da göz önüne alması çok hoşuma gitti . En güzeli ne zaman ihtiyacım olsa daima doktor beye ulaşabildim bu çok önemli iyi ki var ve iyi ki yolumuz birleşti
yu...
2023 yılı Eylül ayında Coşkun hocama sırt bölgemde beliren tümör ile ilgili ameliyat oldum. 2024 yılı Ekim ayında ise yine sırtımın diğer tarafında beliren tümör ile ilgili yine Coşkun hocama ameliyat oldum. Yapılan bu ameliyatları başarılı şekilde gerçekleştirdi ve beni sağlığıma kavuşturdu. Coşkun hocamın tatlı dili ve güler yüzü ile kendisinden çok ama çok memnun kaldım. Gerçekten çok donanımlı be bilgili bir hoca. Kendisinden Allah razı olsun. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir hoca. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Sorduğum ve merak ettiğim her konuda beni aydınlattı. Coşkun hoca gibi doktorlara her zaman ihtiyacımız var.
ni...i
Coşkun hocam annemin acil olan ameliyatını başka hastanede olmamıza rağmen bize destek olup kendi çalıştığı hastaneye gelmemimizi sağladı.Annem 4. Evre kanser hastası ve zor bir ameliyattı Allah coşkun hocamdan razı olsun annemin ameliyatı çok başarılı geçti annemlede kendi annesi gibi ilgilendi.Annemle ilgili sorduğum her soruya sabırla cevap verdi asla bizi kırmadı iyi ki coşkun hocamla karşılaştık Allah ondan razı olsun
öz...n
Uzun yıllardır adrenal yetmezlik tanısıyla tedavi görüyorum. Son 3 yıldır da özellikle Ömer Hoca’dan randevu alıyorum. Profesyonelliği ve işini ciddiyetle yapması bir yana, hasta ile iletişim anlamında da şahane bir doktor. Maalesef dışarıda bir muayenehanesi yok. Zira tekrar endokrin takibine girmem gerekiyor ve Ömer Hoca ile devam etmeyi isterdim
fa...t
2022 de ayak burkulmasından sonra kalan ağrımın geçmemesi üzerine Giresun’dan Coşkun Hocamızın yanına geldik. Hızlı bir şekilde tetkikleri yaptırdı ve Sinoviyal Sarkom teşhisi kondu.Coşkun Hocam bize hastalığı, tedavisini ,ameliyat sürecini tek tek anlattı. Kanser kemiklerimi çürütmüştü. Önce ayağımı kurtarmak için elinden geleni yaptı sonra protezsiz de kendimi idare edebileceğim şekilde bir amputasyon yaparak hayatımı kolaylaştırdı. (Chopart Amp.) Hangi doktor duysa bu ameliyatı yapan doktor kim diye bize sormuş arkasından da çok iyi bir doktormuş diye eklemiştir. Beni 3 kere ameliyat etti hepsinde aklımıza ne takıldıysa cevapladı anlattı.. Geldiğimiz günden bugüne kadar güler yüzünden bizi hiç mahrum etmedi. Kontrollerim Onkoloji de devam etsede her geldiğimizde yanına uğrarız ve bizi aynı sıcaklıkla karşılar.Ben kansere yakalandığımda 25 yaşındaydım ve hastalıkla ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Coşkun Hocam benim için çok büyük bir şanstı. Hayatım boyunca da minnettar kalacağım.
ze...n
Ben kendisiyle bacağımda olan tümörü öğrendiğimde karşılaştık kendisi gerek güler yüzüyle,gerek samimiyetiyle çok motivasyon veren birisidir.ameliyat öncesi ve sonrası da çok ilgilendi.zor bi süreçti ama sayesinde minimum şekilde atlatabildim. yaşım daha 27 di belki başka doktor olsa bu kadar kolay atlatamazdım ,psikolojik men de kendisi çok yardımcı oldu...ameliyat öncesi ve sonrası da her zaman kendisine ulaşabilmek tabiki de bu çok güzel bişey. ilgilidir ameliyat ettim bitti diyip kestirip atmıyor.biz az bi korkumuz da endişemiz de hemen ulaşabildik... Bence en önemlisi de insanlara üsten bakmıyor gerçekten samimi bi şekilde ilgileniyor ve alanında çok mükemmel bi doktordur. ne yazsam ne söylesem azdır, belki abartı gelir ama doktor seçmeniz gereken bi durum olursa tercih ederseniz kendisini ne dediğimi anlarsınız... Kısaca özetlemek gerekirse çok başarılı ve samimi bir doktor ve insandır....
Dr. Ali Haluk Ulucanlar ile Ank. Onkoloji Hastanesinde yıllık meme kontrolü için gittiğimde tesadüfen karşılaştım. Yaşım: 47. Kontrol için bir kaç yıldır doktor beye gidiyorum. Bir doktor bu kadar nazik, saygılı, hastayı dinleyen, hatta esprili bir kişiliğe sahip olan ve naif bir yanı bulunan muhteşem bir insan. Her gittiğimde yanında asistanı ile orada bulunuyor. İletişimi oldukça iyi ve titizlikle takibi yapıyor, "doktor gibi doktor" derler ya öyle. Doktor bey bu kadar saygılı ve içten oluşunuz çok kıymetli. SAYGILARIM SAYIN HOCAMA.
uç...t
Bacağımın kesilmesinin gerektiği belirtilen yumuşak doku kanserli bacağımı kesilmekten kurtaran başarılı ameliyatları nedeni ile kendilerini kutluyor şükranlarımı sunuyorum. Virtüözler iyi ki varsınız!Uçku Umut
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, İç Hastalıkları Uzmanı, Patolog, Radyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Onkolog, Nükleer Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Dermatolog, Hematolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Göz Doktoru, Gastroenterolog, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Psikolog, Aile Hekimi, Nörolog, Psikiyatrist, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nefrolog, Kardiyolog.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 509 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Afp Kan Testi(Alfa-Fetoprotein Kan Testi), Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cyberknife Tedavisi, Eksternal Radyoterapi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Demetevler 12. Cad. Yenimahalle şeklindedir.
Yenimahalle bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Ürolog klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Gastroenterolog klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Daha fazla (15)Ankara bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Altındağ bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri