Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 1 adet aile hekimliği uzmanı, 37 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 5 adet çocuk onkolojisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 4 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 47 adet genel cerrahi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 5 adet hematoloji uzmanı, 4 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 2 adet nöroloji uzmanı, 7 adet nükleer tıp uzmanı, 13 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet psikoloji uzmanı, 30 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 13 adet radyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 4 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 14 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 15 adet tıbbi patoloji uzmanı, 5 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara ilinde Demetevler 12. Cad. Yenimahalle adresinde bulunmaktadır. Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123360909 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ankara Dr. Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Demetevler 12. Cad., Yenimahalle
  • Diğer (İade)
  • SGK

C
    Telefon numarası doğrulandı
    Prof. Dr. Aşkın Esen Hastürk Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)

Aşkın hocam annemin kritik ve çok büyük bir beyin tümörü ameliyatını kısa sürede başarıyla gerçekleştirdi.
    Ameliyattan sonra 1 hafta içerisinde şikayetleri geçti ve annem sağlığına kavuştu, Allah hocamdan ve ekibinden razı olsun hakları ödenmez.
    Ülkemizin böylesine kaliteli ve bilgili bir hocaya sahip olması büyük bir nimet, bizim hocama denk gelmemiz de bizim şansımız oldu, iyi ki varsın hocam Allah sizin gibi doktorların sayısını arttırsın.

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Hocamız çok ilgili annemin ayağındaki şişlik nedeniyle ağrı şikayetine istinaden gerçekleşen ameliyatında sürecin ilk anından itibaren takip ve bilgilendirmeleri ile bizleri rahatlattı. Pozitif enerjisi ile çevresini rahatan ve hastanelerdeki olumsuz enerjiyi sizlere unutturan hocamız

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Ayak tabanı şikayetiyle başvurdum hastaneye Coşkun bey şikayetimi dikkatli bir şekilde dinledi tetkikler yaptı sonunda ayağımın halluks rigudus diye bir rahatsızlık olduğunu her insan da olabileceğini fakat benim her iki ayağımda olduğunu ameliyat sürecinin ve iyileşme sürecinin uzun olacağını nelerle karşılabileceğimi tek tek anlattı ameliyat planlamamla birebir kendi ilgilendi . Planlamayaparken en güzeli hasta için ne zaman uygun olduğunu da göz önüne alması çok hoşuma gitti . En güzeli ne zaman ihtiyacım olsa daima doktor beye ulaşabildim bu çok önemli iyi ki var ve iyi ki yolumuz birleşti

Y
    Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

2023 yılı Eylül ayında Coşkun hocama sırt bölgemde beliren tümör ile ilgili ameliyat oldum. 2024 yılı Ekim ayında ise yine sırtımın diğer tarafında beliren tümör ile ilgili yine Coşkun hocama ameliyat oldum. Yapılan bu ameliyatları başarılı şekilde gerçekleştirdi ve beni sağlığıma kavuşturdu. Coşkun hocamın tatlı dili ve güler yüzü ile kendisinden çok ama çok memnun kaldım. Gerçekten çok donanımlı be bilgili bir hoca. Kendisinden Allah razı olsun. Kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir hoca. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Sorduğum ve merak ettiğim her konuda beni aydınlattı. Coşkun hoca gibi doktorlara her zaman ihtiyacımız var.

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Coşkun hocam annemin acil olan ameliyatını başka hastanede olmamıza rağmen bize destek olup kendi çalıştığı hastaneye gelmemimizi sağladı.Annem 4. Evre kanser hastası ve zor bir ameliyattı Allah coşkun hocamdan razı olsun annemin ameliyatı çok başarılı geçti annemlede kendi annesi gibi ilgilendi.Annemle ilgili sorduğum her soruya sabırla cevap verdi asla bizi kırmadı iyi ki coşkun hocamla karşılaştık Allah ondan razı olsun

Ö
    Uzm. Dr. Ömer İnceçayır Diğer

Uzun yıllardır adrenal yetmezlik tanısıyla tedavi görüyorum. Son 3 yıldır da özellikle Ömer Hoca’dan randevu alıyorum. Profesyonelliği ve işini ciddiyetle yapması bir yana, hasta ile iletişim anlamında da şahane bir doktor. Maalesef dışarıda bir muayenehanesi yok. Zira tekrar endokrin takibine girmem gerekiyor ve Ömer Hoca ile devam etmeyi isterdim

Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

2022 de ayak burkulmasından sonra kalan ağrımın geçmemesi üzerine Giresun’dan Coşkun Hocamızın yanına geldik. Hızlı bir şekilde tetkikleri yaptırdı ve Sinoviyal Sarkom teşhisi kondu.Coşkun Hocam bize hastalığı, tedavisini ,ameliyat sürecini tek tek anlattı. Kanser kemiklerimi çürütmüştü. Önce ayağımı kurtarmak için elinden geleni yaptı sonra protezsiz de kendimi idare edebileceğim şekilde bir amputasyon yaparak hayatımı kolaylaştırdı. (Chopart Amp.) Hangi doktor duysa bu ameliyatı yapan doktor kim diye bize sormuş arkasından da çok iyi bir doktormuş diye eklemiştir. Beni 3 kere ameliyat etti hepsinde aklımıza ne takıldıysa cevapladı anlattı.. Geldiğimiz günden bugüne kadar güler yüzünden bizi hiç mahrum etmedi. Kontrollerim Onkoloji de devam etsede her geldiğimizde yanına uğrarız ve bizi aynı sıcaklıkla karşılar.Ben kansere yakalandığımda 25 yaşındaydım ve hastalıkla ilgili hiçbir şey bilmiyordum. Coşkun Hocam benim için çok büyük bir şanstı. Hayatım boyunca da minnettar kalacağım.

Z
    Op. Dr. Coşkun Ulucaköy Diğer

Ben kendisiyle bacağımda olan tümörü öğrendiğimde karşılaştık kendisi gerek güler yüzüyle,gerek samimiyetiyle çok motivasyon veren birisidir.ameliyat öncesi ve sonrası da çok ilgilendi.zor bi süreçti ama sayesinde minimum şekilde atlatabildim. yaşım daha 27 di belki başka doktor olsa bu kadar kolay atlatamazdım ,psikolojik men de kendisi çok yardımcı oldu...ameliyat öncesi ve sonrası da her zaman kendisine ulaşabilmek tabiki de bu çok güzel bişey. ilgilidir ameliyat ettim bitti diyip kestirip atmıyor.biz az bi korkumuz da endişemiz de hemen ulaşabildik... Bence en önemlisi de insanlara üsten bakmıyor gerçekten samimi bi şekilde ilgileniyor ve alanında çok mükemmel bi doktordur. ne yazsam ne söylesem azdır, belki abartı gelir ama doktor seçmeniz gereken bi durum olursa tercih ederseniz kendisini ne dediğimi anlarsınız... Kısaca özetlemek gerekirse çok başarılı ve samimi bir doktor ve insandır....

Op. Dr. Haluk Ulucanlar Diğer

Dr. Ali Haluk Ulucanlar ile Ank. Onkoloji Hastanesinde yıllık meme kontrolü için gittiğimde tesadüfen karşılaştım. Yaşım: 47. Kontrol için bir kaç yıldır doktor beye gidiyorum. Bir doktor bu kadar nazik, saygılı, hastayı dinleyen, hatta esprili bir kişiliğe sahip olan ve naif bir yanı bulunan muhteşem bir insan. Her gittiğimde yanında asistanı ile orada bulunuyor. İletişimi oldukça iyi ve titizlikle takibi yapıyor, "doktor gibi doktor" derler ya öyle. Doktor bey bu kadar saygılı ve içten oluşunuz çok kıymetli. SAYGILARIM SAYIN HOCAMA.

U
    Uzm. Dr. Murat Şefik Arıkan Diğer

Bacağımın kesilmesinin gerektiği belirtilen yumuşak doku kanserli bacağımı kesilmekten kurtaran başarılı ameliyatları nedeni ile kendilerini kutluyor şükranlarımı sunuyorum. Virtüözler iyi ki varsınız!Uçku Umut