Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Talatpaşa Bulvarı Hamamönü Cebeci, Ankara
kü...
Şebnem hocam o kadar iyi anlayışlı azimli ve başarılı ki, tedavim boyunca tek tek her ince detayla ilgilendi anlattı. Bi abla bi arkadaş gibi samimiyeti. sayesinde gebeyim dün bebeğimin kalp atışlarını duyduk. Tedaviye başlayacaksanız kesinlikle şebnem hocam a gidin pişman olmazsınız çok seviyorum kendisini iyiki tanıştık
aa...a
2. gebeliğimde doğumuma girdi. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın sözünün can bulmuş hali şefkat bilgi ilgi sabır hepsi bir kişide nasıl toplanabilir onu gördüm. Gerçekten çok değerli bir doktor allahım yolunu açsın her duamda var. İşini hakkıyla yapıyor. Çok zorladım doğumsırasında kendisini ama her anı kontrol altına alıp oğlumu verdi ellerime bin şükür. Elimden fazlası gelse dua ve buraya görüş dışında keşke
y.....
Ooooo kadar mükemmel bir hoca ki kelimeler yetersiz kalır. Ben 2020 den beri tüp bebek için Şebnem hocaya gidiyorum. Guler yüzü tatmin edici cevapları ile biz çok memnun kaldık. Ekibide aynı şekilde güler yüzlü ve hiç bıkmadan sorularımi cevaplar. Burdan da çok çok teşekkür ederim bu süreçte iyi ki Şebnem hocayi seçmişim. Sanki kendi bebeği olacakmis gibi uğraştı mutlu oldu. Sonsuz teşekkürler
bi...
Hüseyin Yeşilyurt hocama ve asistanlarına çok teşekkür ederim .6,7cmlik 7tane miyomu açık ameliyatla rahim korunarak çıkardılar.19/06/2023 ameliyat oldum.Hüseyin hocamın elleri sihirliydi sanki hiç bir ağrım yok .İyi ki varsınız Hüseyin hocam size minettarim.Gittigim yerler rahimde alınır dediler fakat siz rahim koruyarak yaptınız.çok çok teşekkür ederim.HASTALARINA VERDİGİN ÖZGÜVENDEN VE MORALDEN DOLAYI SİZE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.İYİ Kİ VARSINIZ HOCAM..BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIK SIHHAT VE MUTLULUKLAR DİLERİM.
bu...
Mart 2021 de dünyaya gelen oğlumun hamilelikte rutin olan detaylı ultrasonunu Selda hanım yaptı. Kendisi oğlumun ileri derece kafa küçüklüğü ve şekil bozukluğunu (mikrosefali), fazlası ile anormal olan ayak ve el şekilini teşhis edememiştir. Önerilmez! Başka da birşey söylemek istemiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
yı...k
Mesleğine aşık birini arıyorsanız doğru isimdesiniz.
Özlem hnm.24 yıllık doktorum 3 çocuk annesiyim ve son 2 doğumum da(sezaryen ) kendisi ile beraberdim.Her randevuya vaktinde gelen en ince detaya kadar her durumu anlatan hatta randevu dışında ne zaman tlf.etsem her zaman açan derdimi dinleyen bir doktor.Over kisti sebebi ile operasyon geçirmem gerekti yine yanımdaydı ..Kendisine anne mi ve kuzenimi gönderdim hep dua ediyorlar.Yeğenim tıp öğrencisi iken Özlem hnm.la tanıştıktan sonra jinekoloji de uzmanlığını aldı Sadece doktor olarak değil , kişisel olarakta güler yüzüne ,samimiyetine hayran olduğum zarafeti ve naifliği ile hep çok sevdiğim canım doktorum
Özlem Moraloğlu Tekin
İki oğlumuda sünnet yaptı birini hastanede diğerini evde Allah razı olsun işi rast gitsin ilgi alaka mütevazı el hızlı tecrübe hepsi var sünnetten sonrada irtibatta olması ilgilenmesi Bilgi vermesi ayrıca güzel.
m....e
2019 ocak ayinda 940 gramlik bir kizim oldu. Ankara Sehir Hastanesinde. Elif hoca gelene kadar, hayati tehlikeyi bile ciddiye almamistim. Beni cok iyi anladi ve doguma ikna etti. Sayesinde benim ve bebeğimin hayati kurtuldu. Docent olmasina ragmen hic bir egosu yok, cok insancil. Hastanedeki tüm doktorlar kendisini ornek almali.
3 çocuğumun da gebelik takiplerim ve doğumumda Dr Ayşegül Öksüzoglu bana eşlik etti,ayrica tüp bağlama operasyonumda ,duvar kalınlaşması operasyonumda da hekimligiyle kalmayip samimi ve dostane kişiliğiyle yanımdaydı, tüm sorularımı çok rahat sorup çok da detaylı anlatımı sayesinde tüm sağlık ve tedavilerimi büyük bi konfor içinde geçirdim. Kendisiyle karşılaşmış olmak bizim icin büyük şans ve nimet bence. Kesinlikle tavsiye edebileceğim yegane hekimdir. Tavsiye ettigim tüm yakinlarimin ailesinden biri gibi oldu,başarılarını büyük bir mütevazilik içinde yaşadı.Kendisine tessekkür ediyordum.
si...n
Ben plesanta pereviya tanisiyla Ankara şehir hastanesinde tedavi gördüm.Bu süreçte doktorlarin ve diger saglik personelin ilgisinden dolayi teşekür ediyorum. Elif hocanin naif kibar ve hastaya yaklaşımindan dolayı ona cok tesekkur ederim. Rahmimin alinma olasigi yuksekti.Önce Allah sonra Elif hocanin sayesinde ona bile gerek kalmadi.Onun kadar hastalarina iyi davranan bi doktor gormedim.Allah yolunu acik etsin.Allah ta onun sıkıntılarini gidersin "
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Patolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Genetik Uzmanı, Neonatolog, Dermatolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Mikrobiyolog, Biyokimya Uzmanı, Genel Cerrah, Ürolog, Gastroenteroloji Cerrahı, Çocuk Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Onkolog, Nörolog.
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 131 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Talatpaşa Bulvarı Hamamönü Cebeci Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ankara bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Ankara bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Daha fazla (15)Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Altındağ bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri