Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5, Yenimahalle 06170
ce...m
Nefes alamama şikayeti ile gittim kemik eğriliği olduğunu söyledi ameliyat sonrası burnum çöktü çok fazla kıkırdak çıkardığını söyledi burun deiliklerinde eşitsizlik oldu burnum eğri kaldı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
c.....
Tavsiye etmiyorum bir kulağım ameliyat sonrası işitmiyor sürekli baş ağrısı çekiyorum sürekli kulağımda rüzgar sesi geliyor.kendisine işitmemde azalma olduğu için gitmiştim kireçlenme olduğunu söyledi ameliyat olmam gerektiğini olmazsam bir süre sonra ameliyat olsam dahi duyamayacağımı söyledi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
h....k
1 ay önce anneme Kırşehir'de beyin tümörü teşhisi konuldu ve acil ameliyat olması gerektiği söylendi. Araştırmalarımız sonucunda tesadüfen karşımıza Mehmet Erhan hoca çıktı. Çok fazla vaktimiz olmadığı için annemi hemen Ankara'ya muayeneye götürdük. Bizimle çok iyi ilgilendi. Tümör oldukça büyüktü ve riskli bir bölgedeydi. Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşti ve tümörün hepsi temizlendi. Mehmet Erhan hocayla karşılaştığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Kendisi sorduğumuz bütün sorulara, merak ettiğimiz ve danıştığımız her konuya yardımcı oldu. İyi ki varsınız Erhan hocam, iyi ki yolumuz kesişmiş. Allah yolunuzu açık, başarılarınızı daim etsin. Elinize, emeğinize sağlık.
ya...r
Batman'dan Ankara ya uzanan hikayemiz 17 yaşındaki oğlum gece ateş kusmayla hastane götürdük daha yoldayken bir gözü kapandı tomografi sonucu göz çevresinde riskli bölgede tümör olduğu söylendi birçok hastane gezdik ameliyatın riskli olduğunu söylediler uzun süren araştırmalar sonucunda Mehmet Erhan hocamızı bulduk önce Allah'a sonra Erhan hocaya emanet ettim Yusufumu bütün tetkiklerin sonucu Kafatasından ameliyat olacağını açıkladı çok şükür ameliyat başarılı geçti parçanın %95 aldığını söyledi Mehmet Erhan hocamıza ve bütün ekibine minnettarız
gi...
bundan 4 ay önce Anneme akustik nörinom -köşe tümörü teşhisi konuldu . ameliyatı oldukca riskliydi . Ankara’da yaptığımız bir araştırma üzerine tesadüfen sayın Erhan hocam ile yollarımız kesişti . Erhan hocam bilgisi ,hastaya ve hasta yakınına ilgisi ile mükemmel bir hekim . Sayesinde oldukça başarılı bir ameliyat geçirdik. risklerin hiçbiri de yaşanmadı ve tümörün tamamı alındı .iyi ki Erhan hocam ile yollarımız kesişmiş
gü...
Sayın Mehmet Erhan Hoca'mla iyiki yollarımız kesişti..Benim hastalığımın tanısı tesadüfen ortaya çıktı..Beyin anevrizmasi..Hastalığım ve ameliyat sürecinde gerek hastasına yaklaşımıyla gerekse insancıl yaklaşımıyla Allah hocamdan bin kere razı olsun..Benim hayatımın kahramani olduu..BEYIN AMELIYATIM COK ŞÜKÜR BAŞARILI BIR ŞEKILDE SONUÇLANDI..HER ZAMAN ULAŞABILMEK AYRICA GUZEL,NE ZAMAN SORU SORSAM MUSAIT OLDUGUNDA DÖNÜŞ YAPMAKTADIR..IYİKII VARSINIZ ,HASTALARINI IYI GORDUGU ZAMAN YUZUNDEKI MUTLULUGU SIZE YANSITIYOR..COK IYI DOKTORUM HERKESE TAVSIYE EDERIMM.CANIM HOCAM SEVGILER, SAYGILARR..SIZLERLE GURUR DUYUYORUZ..ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN..
fu...
Ben sabahları kalktığımda kafamın üst bölgesinde oluşan ağrı ile uyanıyordum
muayene için Prof dr Erhan Türkoğlu'na gittim tetkikler yapıldıktan sonra aynı bölgede 7.5 mm. Anevrezma tespit edildi ve kendisi ameliyat olmam gerektiğine ve korkulacak bişey olmadığına beni ikna etti okadar mütevazi ve cana yakın duruşu. sanki o aileden biriymişim gibi hissettirdi 30.11 2023 tarihinde ameliyat oldum yoğun bakım sürecim bile 12 saat sürdü çok sağlıkla ve mutlulukla üç gün sanra taburcu oldum. Ameliyat esnasında ve sonrasında hiç bir sorunla karşılaşmadım sağlımı bana tekrar kazandıran Erhan hocam sürekli takip eder sorduğum tüm sorularıma sabırla cevap verir kendisine ve ekibine sevgiler sunuyorum
ye...r
Dünyada çok nadir rastlanan bir hastalığım olduğunu öğrendim uzun arayışlar sonucu erhan hocamın bu konuda bilgisi olduğunu ve tecrübesi oldugunu öğrendik kendisi cana yakın ve bir o kadar ilgili kişiliği düzgün bir adam ilk beyin ameliyatımı erhan hoca yaptı su an eskiye göre daha iyiyim. Umarım çok daha iyi sonuclar elde edeceğiz kendisine şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum.
di...
Yaşım 45 Kütahya'da yaşıyorum görme sorunu ile 21 Mart 2024'te doktora gittim 25 Mart'ta emar emar sonucunda beynimde tümör olduğu anlaşıldı tümörün yeri ve ödem olması itibariyle çok riskli bir ameliyat olduğunu söylediler üç büyük şehre gitmemi söylediler bunun üzerine İstanbul İzmir derken tavsiye üzerine Ankara'ya Mehmet Erhan hocamla görüştük bu arada bir ay gibi bir süre geçti görme kaybım%95'e çıktı Erhan hocam bize gerekli bilgiyi ve ne yapmamız gerektiğini ayrıntılı bir şekilde anlattı 14 Mayıs 2024'te ameliyatımı Erhan hocam yaptı başarılı bir ameliyat geçirdim görme kaybım bayağı azaldı daha net görüyorum hiçbir sıkıntı olmadı dedikleri gibi çok şükür iyiyim bütün herkese benim gibi şikayet yaşayanlara Erhan hocam'ı gönülden tavsiye ederim Rabbim iyi ki Erhan hocamı karşıma çıkartmış ömür boyu duacısıyım rabbim böyle doktorlarımızın hocalarımızın sayısını arttırsın onlara kolaylık versin bütün hastaların şifasını versin şimdi takipli hastasıyım
e ...s
Erhan Hocayı tam en zor anımızda bulduk.Akciger Ca annemin acil beyin ameliyatı olması gerekirken Erhan hoca sayesinde annem ameliyattan kurtuldu.Gerek teknik bilgisi gerek bizlerle olan iletişimi bizi rahatlatması her şeyi ile mükemmel bir hoca.İyi ki karşımıza çıktı.Kendisi olmasa belki şuan çok başka bir durumda placaktık ve her zaman her detayla ilgili kafamızdaki bütün soruları yanıtlayıp bize doğru bilgiler verdi.Annemi hala takip ediyor.İnşallah daha iyi günler göreceğiz sayesinde.İyi ki var
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Genel Cerrah, Kardiyolog, Radyolog, Ürolog, Nefrolog, Biyokimya Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Psikiyatrist, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Gastroenterolog, Çocuk Kardiyoloğu, Mikrobiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Aile Hekimi, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 165 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Parasentez, Abdominal Ultrasonografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Elisa.
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Ankara Etlik İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Varlık, Halil Sezai Erkut Cd. No:5 Yenimahalle şeklindedir.
Yenimahalle bölgesindeki Nörolog klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri