Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Etlik Cad. Zübeyde Hanım Doğumevi, Ankara
a....k
Kasım 2022 de burun estetiği oldum ama burun sırtında hafif çıkıntı ve burun ucunda sola doğru kayma oluştu maalesef. Ameliyat öncesinde istenilen sonuç alınmazsa 2. Ameliyatı yapacagini söylemişti ama 1 sene dolduktan sonra bu konuyu açınca 2.ameliyatin riskli olacağını söyledi. Maalesef istediğim sonucu alamadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
z.....
Derya Hanım'a yoğun regl kanamalarım nedeniyle ve hormon kontrollerim için gitmiştim, kontrollerim sonrasında çok doğru şekilde yönlendirmeler yapan bir doktor oldu benim için, görüşmemiz sırasında da sonrasında da güvenilir ellerde olduğu hissettirdi bana.
ay...l
Hem bilgisi hem hastalarına karşı tutumu çok güzel. İlk doğumunu özel hastanede yapmış biri olarak ikinci doğum için bir arkadaşımın tavsiyesiyle Yıldız hocam ile tanıştık. 40 haftalık süreçte sürekli yanınızda olduğunu hissettiriyor ve bilgisi ile size güven veriyor.
se...a
Yıldız Hanımı,Etlik Şehir Hastanesinde Jinekoloji bölümüne sürekli kalamam olduğu için gittiğimde tanıdım. Güler yüzlü,ilgili ve gerçekten bilgili bir doktor. Yıldız Hanım, benimle çok güzel ilgilendi. 2cm polip olduğu ortaya çıktı ve sürecin devamında beni ameliyat edip polipi aldı. Şu an hiçbir sıkıntım yok. Eli çok hafif ve güler yüzlü aynı zamanda çok ilgili. Herşey için kendisine teşekkür ediyorum. İyi ki Yıldız Hocam gibi Hekimlerimiz var. Elleri dert görmesin.
m....e
Yıldız hocamla bugün tanıştım.kendisi uzman doktordur. hakkında araştırma yapmıştım ,bir tek bile kötü yorum yok kendisi hakkında ,tüm anne adayları memnuniyetle ve ilgiyle bahsediyorlar ,bende tanışma fırsatı buldum gerçekten yıldız hocamın hakkında yapılan iyi yorumlar az bile ,hamileliğimin 5.ci haftasındayım daha yeniyim ve ilk gebeliğim.Yıldız hocamın samimiyeti ,güler yüzlülüğü, detaylı bilgi vermesi , tek kelimeyle harika bir doktor .kapıdan içeri girer girmez pozitif bir enerji saçıyor ,ben hayatımda bu kadar mükemmel bir doktor görmedim :) alanında uzman doktordur asistan değildir . Gebeliğim çok yeni olduğu için hemen benden bi kan aldı ,geleceğim günü söyledi ,çünkü kese çok yeni ..yıldız hocam nereye giderse gitsin peşinizi bırakmıycam :) gebeliğimin ilerleyen süreçlerinde sizinle devam edeceğim inşallah …verdiğiniz güven ,beni çok motive etti.allah sizi karşıma çıkardı :) inşallah bir an önce etlik şehir hastanesine geçiş yaparsınız:) annelerin duası kabul olurmuş:))
es...a
Doktor hanımla hiç bir yakınlığımız olmadığı halde işine olan saygısı , hastaya olan ilgisi beni çok etkiledi. Yıldız hanımla gebeliğimin 7. Haftasında tanıştık ve doğum süreci boyunca hem fiziken hem de manevi olarak hep yanımızda oldu. Ankara’da kadın doğum için tavsiye edebileceğim mükemmel bir doktor. güler yüzlü, süreçle ilgili , detaycı , işini titizlikle yapan bir hekim . Gözünüz kapalı gidebilirsiniz . Canım hocam iyi ki varsınız! İyi ki sizin gibi bir insanla tanışmışım . Başarılarınızın devamını dilerim .
tü...
Yaklaşık 15 yıl once aniden ogrendigim ve acil ameliyat olmam gereken yaklaşık üç kiloluk miyom ameliyatımı cok başarılı yapan bu muhteşem doktora tekrar teşekkür etmek istedim.. miyom o kadar cok ve rahmi sarmisti tıpkı patates çuvalı görüntüsü.. rahim alınmadı ince ince temizledi hicam dualarim o günden beri sizinle fulya hanim sonsuz saygi sevgi selamlar yolunuz hep aydın açık olsun...
si...r
16. haftamdayım gittiğim 3. dr. oldu sinan bey yarın için randevum var.eğer benim gibi karasız ve temkinli bir anne adayı iseniz gözünüz kapalı sinan bey i tercih edebilirsiniz.O kadarki aklımda bir sürü soru ile gittim ama ben daha sormadan tek tek sormaya anlatmaya başladı.çok saygılı,hoşgörülü ve ilgili bir hekim.ben onu tanıdığıma çok memnun oldum bundan sonrada bir aksilik olmazsa yolculuğuma sinan bey le devam etmek istiyorum.iyiki varsınız hocam,varlığınız daim olsun
d....r
Kendisi dünya tatlısı bir insan. Devlet hastanelerinde onun gibi işinin ehli , kibar , hastayı sakinleştirme çabasına giren doktor bulmak çok zor. Allah razı olsun , işini gücünü rast getirsin. Geçmeyen ve sürekli tekrarlayan bir enfeksiyon problemim vardı. Kurtardı beni bu dertten. Buldum ben doktorumu
f....k
Yıldız Hanım hayatınızda tanışabileceğiniz en iyi Kadın doğum doktoru. Böyle bir güler yüz, böyle bir samimiyet göremezsiniz. Hamileliğimin 16. haftasında tanıştım. Onun vesilesiyle suda doğum yaptım. Hiç bir çıkarı olmadan her konuda yardımcı oldu. İyi ki tanımışım sizi Yıldız hanım. Sizi çok seviyorum :)
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Patolog, Genel Cerrah, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Neonatolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Mikrobiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Cerrahı.
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 210 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Etlik Cad. Zübeyde Hanım Doğumevi Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ankara bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Ankara bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Daha fazla (15)Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Altındağ bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri