Hakkımızda

Ankara Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kadrosunda 2 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 75 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 4 adet radyoloji uzmanı, 2 adet romatoloji uzmanı, 1 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Ankara Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara ilinde Türkocağı sokakno:3 adresinde bulunmaktadır. Ankara Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 3123103230 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ankara Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Türkocağı Sok.No:3, Ankara

Ö
    Doç. Dr. Selami Akkuş Diğer

Ankara Bilkent Şehir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesi alanında uzman doktorların çalıştığı bir hastahane.Sırt ve bel ağısı için Prof.Dr.Selami Akkuş'a muayene oldum.Batman'dan Ankara'ya muayene için geldim.Hoca'mız çok ilgilendi.Allah ondan razı olsun.

Prof. Dr. Elif Yalçın Topcuoğlu Diğer

Elif hocam harika bi insan benim donuk omuzumu cana getirdi ona minaddarım.ona çoookkk teşeklür ediyorum yolu açık olsun

Doç. Dr. Neşe Özgirgin Romatoid Faktörü Testi

Sevgili hocamla 14 yasinda tanistim . Onunla tanisana kadar bütün doktorlara küsmüştüm. Nese hocam iyi bir doktor oldugu kadar muhtesem insanligiyla da bana çok şey katti . Jüvenil baslayan ve romatoid artrit olarak devam eden hastaligimi birlikte durdurduk biz . Sonsuz tesekkür ederim hocam . Her hastanin karsisina umarim sizin gibi güzel insanlar cikar