Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi Ankara ilinde Bahçelievler Mahallesi 321. Sokak No:2 Gölbaşı adresinde bulunmaktadır.

Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi
Seğmenler, Cumhuriyet Cd. no:134, Gölbaşı 06830
  • SGK

Op. Dr. Murat Ergün Omuz Ameliyatı

Omuzumda ağrı ve hareket kısıtlılığı şikayetleri ile hastaneye gittiğimde murat hoca ile tanıştım. Şikayetlerimi dikkatle dinledi, muayene etti röntgen ve m.r. çektirme mi istedi sonuçları gördükten sonra sade bir dil ile rahatsızlığımın nedenleri hakkında açıklayıcı ve aydınlatıcı bilgiler verdikten sonra ilaç tedavisi aşamasının geçmiş olduğunu ; ameliyat ile ağrılarımın ve hareket kısıtlılığımın ortadan kalkacağını anlattı. Ameliyat randevu mu en yakın tarihi vererek ameliyatımı yaptı. 15 . günde dikişlerim alındı. Kontrollerim özenle yapıldı. Birinci ayın sonunda kolumu rahatlıkla kullanmaya başladım. Şikayetim kalmadı.

Op. Dr. İhsan Gökhan Ertuğrul Diğer

Babamın göz ameliyatı olması gerekiyordu. 2 doktordan sonra bir yakınımızın tavsiyesi ile kendisine muayeneye gittik. İlk şaşkınlığımız kendisini bekleyen onca hastanın sırası bitmeden öğlen yemeğine bile gitmemesi oldu. Çok şaşırdım. Sonra muayene sırasında konusna hakim oluşu ve hasta ile iletişimine hayran kaldım. Tüm işini çok ustaca yapması hastayı ve yakınını bilgilemdirmesi ve yönlendirmesi ile yine kendisi ve ekibi 10 puan aldı. Ameliyat sürecindeki ciddi yaklaşımı tüm aşamalarda özversiyle kendisine hayran kaldım. Böylesi doktorlarımızın sayıları çoğalır inş. Allah razı olsun kendisinden ve ekibinden.

Ş
    Op. Dr. Murat Ergün Diğer

Normalde yorum yazmak huyum değildir. Sağ diz menisküsüm yıpranmıştı hoca sağ olsun prp işlemi yaptı. Samimi, işinin ehli, pratik biri. Allah razı olsun.

Ö
    Op. Dr. Murat Ergün El Cerrahisi

Sayın op.dr.murat ERGÜN hocama
    yaralanmalarımdan dolayı muayene oldum.kollarımdaki ve ellerinmdeki şarapnel parçalarının çıkarılmasından dolayı ameliyat oldum yaklaşık 15 adet şarapnel parçalarının çıkarılmasına vesile oldu.hem ameliyat öncesi ve ameliyat esnasındaki vede ameliyat sonrasındaki ilgisinden dolayı sonsuz saygılarımı iletiyorum.titizlikle çalışması
    ilgisi mütevazi yaklaşımı hastaya gösterdiği ilgi takdire şeyandır sevgiler saygılar selamlar güzel insan bu vesileyle hastane çalışanları ve sağlık bakanlığımıza sonsuz saygılarımı sunarım.

K
    Uzm. Dr. Ahsen Akay Diğer

İyi bir doktor olmasının yanında öyle güler yüzlü öyle tatlı dilli ki..Kızımın böbreğinde taş var her gittimize bize yardımcı oldu durumu güzelce anlattı açıkladı. Kesinlikle tavsiye ederim.İyi ki varsınız Ahsen hanım

Uzm. Dr. Ayşegül Satılmış Kaya Diğer

Doktor hanımla aknetrent tedavisi gördüm.Dışardan aldığım duyumlar ve bilgilerden dolayı yan etkilerinden çok korkuyordum bu korkularımdan doktor hanıma bahsettim kendisi bana tedaviyi ve sürecini o kadar detaylı anlattı ki bir çok şeyi yanlış bildiğimi farkettim ilgisi çok hoşuma gitti ve tedaviye başladık. Tedavi sürecinde sadece ilacı yazıp bırakmayarak yanında neler kullanmam gerektiğini ek kremlerle desteklemem gerektiğinden bahsetti 8 aylık bir cilt tedavisinden sonra istediğimden çok daha iyisine ulaştırdı beni tedavinin yanında vermiş olduğu psikolojik destek güler yüzü tatlı dilini hiç unutamam. Hayatıma dokunduğu için çok mutluyum.

Op. Dr. Tuğrul Başar Genital Estetik

Yaklaşık 4-5 yıldır hem görüntüsünden memnun olmadığım için hem de günlük hayatta çeşitli zorluklar yarattığı için labioplasti ameliyatı olmaya karar verdim. Araştırmalarım ve hastalarının memnuniyetini görmem sonucu Tuğrul Bey'e ve tecrübesine güvenerek yaklaşık 1 ay önce ameliyat oldum. Ameliyat sonrası asla acı çekmedim süreç beklediğimden çok daha iyi geçti, bol bol istirahat etmem gerekti sadece. Süreç boyunca sabırla endişelerimi giderdiği ve yönlendirdiği için doktoruma ne kadar teşekkür etsem az. Hem süreç hem de estetik görünüm açısından sonuçtan çok memnunum; iyi ki Tuğrul Bey'i keşfedip ameliyatımı ona olmuşum, her şey için çok teşekkürler..

R
    Op. Dr. Esmanur Sert Çakır Diğer

canım hocamm. o kadar tatlı o kadar naif o kadar kibar bir kadın ki. muayenelerimiz o kadar güzel geçiyo o kadar rahat geçiyo ki bebişim de doktorunu çok seviyoo güzel güzel hareketlerini izliyoruz sıkıntılarımıza çözüm buluyoruz. hastaya bakıyım gönderiyim değil de hastamı nası memnun ederim nası rahatlatırım düşüncesinde olduğu için muayene zamanını da asla kısa tutmuyo canım hocam. hem dışarda çok beklemiyoruz sıramızı hem de içerde hemen gel git derdi olmuyor. umarım doğumumda da yanımda olur ona çok güveniyorum.

C
    Op. Dr. Tuğrul Başar Genital Estetik

26 yaşındayım uzun süredir hijyen ve dar kıyafet giydiğimde sorun yaşadığım için vajina dudaklarından rahatsızdım. Çok fazla araştırma yaptım ve Tuğrul beyi buldum. Ameliyat öncesi ve sonrası çok güzel ilgileniyor. Öncesinde ameliyat olmak isteme nedenimi sordu. Ameliyat öncesi cok stresliydim durumu tekrar tekrar açıkladı. Ameliyat sonrası da sizleri detaylı bilgilendirmesi gerçekten çok güzel. Ameliyat asla korkulacak bir şey değil. Baska deneyimi olan insanlarin yorumlarını okuduğumda yaşanılan ağrılar gözümü korkutmustu ama inanın ameliyat çok ama çok rahat geçti. Şimdiye kadar yapmadığım için çok pişmanım. İlk birkaç gün biraz ağrı oluyor ama şu an bile görüntüsü beni mutlu etti. Bu vesileyle de doktor beye teşekkür ediyorum .

Op. Dr. Tuğrul Başar Diğer

Sayın tuğrul hocam ilk doğumu bir facia Geçen bir kadın olarak 2 doğumu mu sanki özel bir klinikte doğum yapıyormus gibi yaptırdınız normal doğum olmasına rağmen mesainizin bitmiş olmasına rağmen beni beklediniz bizzat doğumu gerçekleştirdiniz sonrasında daki kontrollerimlede çok ilgili bir doktor oldunuz Allah razı olsun birde başka bir iyiliginiz var meme kanseri olduğumda tahlillerim için ne zaman gelsem sıra dahi bekletmeden bütün işlerimi bir kardeşinizim gibi hallettiniz çok teşekkür ederim Allahım sizden razı olsun