Hakkımızda
Ankara Kudret Göz Hastanesi
Kennedy Cad.No:71 Kavaklıdere, Ankara
Her iki gözümde katarakt ve astigmat vardı PELİN Hocama ameliyat oldum çok memnun kaldım ameliyat sonrası surekli kontrollere çağırıp çok güzel ilgilendi hocamı herkese tavsiye ederi.
k.....
Prof. Dr. Pelin Yılmazbaş hocamıza gözümdeki yaralanma sonucunda gittiğimizde çok umutsuzduk. Yaptığı vitrektomi ameliyatıyla resmen mucize yarattı. Gözüm çok kötü durumdaydı. Şuanda gözüm gayet iyi ve görmem de baya ilerleme var. Hocam gerçekten bu konuda Türkiye'nin en iyi cerrahlarından. İlgisi alakası ve başarılı tedavisi için minnettarız.
b....e
Yaklaşık 2 ay önce miyop olduğum için lasek göz ameliyatı oldum. Bu yöntem diğerlerine göre çok geç iyileşiyor. Ayşe hoca operasyon öncesi ve sonrasında bütün sorularıma detaylı bir şekilde cevap verdi. İyileşme süreci biraz geç olsa da, bu operasyon Ayşe hoca kontrolünde gerçekleştiği için ameliyat sonrası “iyi ki böyle bir doktoru seçmişim” dedim. Çok profesyonel ve işini çok iyi yapan bir doktor, sorularıma her an cevap veren başka bir doktor görmedim. Eğer lazer konusunda zorlanıyorsanız Ayşe hocayı gönül rahatlığı ile önerebilirim kafanıza takılan tüm soruları ayrıntılı bir şekilde cevaplayacağından emin olabilirsiniz.
se...u
Ekim ayının başında Dr. Ayşe Ersoy Wavefront'lu iLasik ameliyatımı gerçekleştirdi. Operasyon başarılı geçti, sadece ilk gün ışığa karşı aşırı hassasiyet vardı fakat 1 gün sonunda uzağı net bir şekilde görebilmeye başladım ve ameliyat sonrasında da herhangi bir ağrı, batma veya acı hissetmedim. Şu an Hocamın önerdiği şekilde damlalarımı kullanmaya devam ediyorum ve bir sıkıntım yok. Öncesinde, iLasik yaptırmaya karar verdikten sonra, birkaç farklı doktora daha muayene olmuştum, fakat süreci detaylı anlatan, bana güven veren ve içime sinen bir doktor çıkmamıştı. Ayşe Hoca ise çok detaylı bir muayene gerçekleştirdi, normalde yapılan testlere ek olarak retinamı da inceledi ve en önemlisi muayene sonrasında her konuda nazik ve sakin bir şekilde bilgi vererek bana güven telkin etti. Bu da Kudret Göz Hastanesi'nde Dr. Ayşe Hoca'ya ameliyat olmamdaki en önemli etken oldu.
d.....
3 yıldır düzenli muayene olduğumuz Ayşe Hoca, güleryüzü, ilgisi ve nezaketi, başarılı teşhis ve tedavileri ile gönlümüzü fethetti. Son olarak katarakt aemliyatımı ağrısız, sıkıntısız ve başarılı bir şekilde halletti. Kendisine çok teşekkür ederiz.
Ayşe hanım babamın her iki gözündeki katarakt ameliyatini iki sene aralıkla gerceklestirdi. Son derece dikkatli, çalışkan, titiz, sakin ve yatıştırıcı bir hekimle karşılaşmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Annemin göz problemlerini de kolaylıkla iyileştiren Ayşe hanım güçlü iletişim becerileri sayesinde bizi rahatlattı. Kendisini tüm hastalara öneriyorum.
s....g
Ayşe hocam annemin katarakt ameliyatını sorunsuz bir şekilde tamamladı. Tedavi sürecinde ki ilgisi güler yüzü ve naifliği için çok teşekkür ederim . Elinize sağlık hocam iyi ki siz
e....r
Ayşe hocamız babamın katarakt ameliyatını sorunsuz bir şekilde yaptı. Hastasına yaklaşımı, süreç ve sonrası hakkında hasta ve yakınlarına bilgi vermesinden çok memnun kaldık. tedavi hem de babama karşı göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.
Doktor hanım annemin retina yırtığı ameliyatını ve ilerleyen süreçte katarakt amaliyatını sorunsuz bir şekilde yaptı. Hastasına yaklaşımı, süreç ve sonrası hakkında hasta ve yakınlarına bilgi vermesinden çok memnun kaldık. Kendisine yaklaşık 7 aylık bir zamanda hem uyguladığı tedavi hem de anneme karşı göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ederiz.
r.....
3 Mart 2023 tarihinde ilasik ameliyatı oldum. Bu süreçte ameliyat öncesinde ve sonrasında doktor hanım çok yardımcı oldu. Her türlü sorunuzu çok güzel cevaplıyor. Sorularınıza geri dönüş yapıyor. Çok memnun kaldım. Kendisine teşekkür ediyorum. Soran herkese de tavsiye ediyorum.
Ankara Kudret Göz Hastanesi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Kudret Göz Hastanesi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı.
Ankara Kudret Göz Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Kudret Göz Hastanesi, toplam 1 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu.
Ankara Kudret Göz Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Kudret Göz Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Kudret Göz Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Kudret Göz Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Kudret Göz Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Kudret Göz Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Kudret Göz Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Kudret Göz Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kudret Göz Hastanesi nerede?Ankara Kudret Göz Hastanesi adresi Kennedy Cad.No:71 Kavaklıdere Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri