Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Çağlayan Mahallesi, Ankara 6000Uzmanlar
ay....
Doktor hanima dis temizligi ve dis eti sorunlarim icin gittim.Ozenli ve cok titiz bir sekilde ilgilendi.Hocama sonsuz tesekkurler.
le...6
Kesinlikle memnun kalmadım şikayetimi tam olarak dinlemedi ilgisizdi bir disimin ağrıdığını soyledim ve genel dişlerimde hassasiyet oldugunu bana sadece dış ipi kullan dedi rontgen bile çektirmedi sadece bazi dislerimin dis tasini temizledi 1 hafta soyledigini dinledim çok agri çekiyorum baska doktora yeniden gidicem
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
cn...n
Merhabalar
Eşiminin diş tedavisi için mamak agız diş saglıgı merkezini sectık.31.10.2017 tarihine nuray paçal hocaya randevu aldık.dün internetten o merkezde ki doktorlar hakkında ki hasta yorumlarını okuduktan sonra nuray hocada karar kılmıştık.hakikatente eşımin anlattıgına görede hastasına ilgili güleryüzlü ve sıcak kanlı bir doktor hanım efendi ile karşılaşmış.eli uz işin ehli bir diş doktoru.teşekürler nuray hoca.
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Periodontolog, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Ankara Mamak Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Çağlayan Mahallesi Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri