Ankara Özel Güven Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Hakkımızda
Ankara Özel Güven Hastanesi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere, Çankaya 06540Sigortalar
- Ace European Sigorta
- Merkez Bankası Mensupları
- Ray Sigorta
- SGK
- Sompo Sigorta
- T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Şeker Sigorta
- Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Tüm sigortaları göster
Senelerdir çektiğim ve hiçbir tedaviden sonuç alamadığım ayak tırnağı mantarı sıkıntımı Arzu Hocam çözdü. Dahası ( biraz tereddütlü bir şekilde) botoks yaptırdım, inanılmaz memnun kaldım. Botoks için başka birine asla gitmem. Herkese tavsiye ederim. Asla belli olmuyor, bakışlarınız değişmiyor, aksine yüzünüz aydınlanıyor. Yapın, yaptırın.
eb...ç
Durumun detaylı bir şekilde sevgili hocam tarafından değerlendirilmesi sonucunda B planı olarak önce tüp bebek denenesini gerçekleştirdik. İlk denemenin beklenen sonuca ulaşmaması üzerine ikinci denememizde istenen sonucu elde ettik ve içim rahat bir şekilde Nafiye hocamın önerdiği gibi myom ameliyatım başarılı bir şekilde gerçekleşti. Ameliyattan çok korkuyordum ancak Nafiye hocama duyduğum güven sayesinde bu ameliyatı olabildim. Ameliyat öncesi ve tüp bebek yumurta toplama işlemlerindeki sıcak ve sevecen tavırları bu stressli süreçte bana çok destek oldu. Ameliyatım sonrasında hep yanımda oldu ve birebir kendisiyle iletişimde kalmak beni çok rahat hissettirdi. Ayrıca, bu uzun süreçte her bir detayı tane tane anlatmasıyla hakim olmadığım her bir ayrıntıyı anlamamda yardımcı olmuştur. Buradan da tekrar minnet ve sevgilerimi iletmek isterim size ve ekibinize. İyi ki varsınız sevgili hocam.
yı...z
Saygıdeğer Mustafa hocam o kadar mütevazi, o kadar insancıl, o kadar anlayışlı bir insan ki. Kendisinden annem için randevu almıştım. Annemin tiroidlerinin tamamı alınmıştı ve ilaç dozu bir türlü ayarlanamıyordu. Kandaki bir değeri 6 yıldır göz ardı edildiği için ilaç dozunda sıkıntılar yaşanıyormuş. Mustafa hocam bu durumu tespit edip annemin ilaç dozunu ayarladı. Bu süreçte de 72 yaşındaki anneme o kadar şefkatli, o kadar ilgili davrandı ki her sorusunu annemin detaylı bir şekilde cevaplayarak anlattı anneciğime. Aklında hiç bir soru işareti ve tereddütü kalmadığı gibide Mustafa hocamın o müthiş yaklaşımı terapi gibi geldi anneme. Mustafa Hocam işinde çok başarılı bir hekim olmasının yanında mükemmel bir insan. Allahım sizi hep korusun, sizi ve sizin gibi hekimleri başımızdan eksik etmesin.
p.....
Viral enfeksiyn geçirmiş oğlum atlatmış olmasına rağmen çocuk doktorumuzun bazen korneada hasar bırakabileceğini söylemesi üzerine gittik. Doktordan önce endişelenen oğlum ağladı ağlayınca gözleri kızardı ve burnu aktı. Hastalığın geçtiğini doktorumuzun teyit etmiş olduğunu,sadece gözde hasar kalmışmı diye geldiğimizi söylememe rağmen,gözleri kırmızı heryere bulaştıracak aletlere değecek şimdi dedi. Kaldıki gözü etkilediyse enfeksiyon geçirirken de gelebilirdik. Velhasıl aletlerin temas edeceğini söylemisine rağmen oğlumun hasta olduğunu düşündüğü için hiç bir alete temas ettirmeden uzaktan muayene etti. İlaç yazacağını söyldi. İlaç deyince konjuktivit mi dedim. Sizce bu çocuğun gözleri kızarmamış mı diye tersledi. Ağladı o sebple olabilir dedim.Ağladı ya da ağlamadı ben bilmem dedi. Hiç bir soruma terslemeden cevap vermeyen, genel göz durumuyla ilgili hiç bir bilgi vermeyen, ağlayan bir çocuğun muayene aletlerine hastalık bulaştıracağını söyleyen birini tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
tç...
Sayin Fatih Hocam kızımın kasik fitigi ameliyatını yapti. Süreci başından sonuna kadar çok başarılı yönetti. Bize verdigi guven açıklamaları ve tum sorularimiza sonuna kadar sabirla cevap verdi.ameliyatdan bir hafta sonra kızım okuluna basladi hic bir sorunu yaşamadık. Kendisine çok minnattariz. Emeğinize sağlık Fatih bey..
gü...z
Merhaba, 4 ay önce tansiyon yüksekliğiyle hastaneye gittiğimizde annemin aort kapağında açıklık ve damar kökünde ciddi derecede bir genişleme olduğunu öğrendik. Bayram sonuna kalabilir diyen de oldu, ameliyatı istediğiniz yerden(estetik açıdan vücudun sol tarafından) yaparız diyen de oldu, biyolojik kapak diyen doktorlar da oldu. Çok fazla soru işareti vardı, bizler de endişeliydik. Hipertansiyon hastası olduğundan riskli bir ameliyat olarak görülüyordu. Araştırmalarımız sonucunda Murat hocayla tanıştık. Yıllar önce başka sebeple çekilen röntgen filmlerinde de var olan açıklığı damar genişlemesini ve boyutunu şu anki zamanla kıyaslayarak detaylı anlattı. Bir an önce yapılması gerektiğini, metal ve biyolojik kapağın farklarını, göğüsten yapılmasının gerektiğini belirtti. Profesyonel ve samimi konuşması ile güven verdi. Ertesi gün yatışı ve ameliyatı gerçekleşti. Durumu iyi çok şükür. Yorumlar iyi geliyordu bize, o yüzden detaylı anlattım. Hocama sevgiler, hastalara acil şifalar
fa...r
23 mayıs ta Onur hocam burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Güleryüzü ve her ayrıntıyı bizimle detaylı olarak paylaşması beni yıllardır kaçtığım bir ameliyatla yüzleştirdi. Sürecin başından sonuna kadar hep yanımızdaydı ve her sorumuzu yanıtladı. Nitekim ameliyat her ne kadar onun için zor geçse de sonucu gayet başarılıydı. İyi ki yollarımız kesişmiş onunla… sayesinde güzel ve doğal bir burnum oldu (nefes alabilen )
Henüz 1 yaşını doldurmamış olan bebeğimizin göz kontrolü için gittik, daha cihazla bakmadan sıkıntısının alerjik olduğunu anladı, muayene sırasında bebeğime olan yaklaşımı o kadar güzel ve içtendi ki hiç ağlatmadan işlemlerini tamamladı. İşinde profesyonel bir hekim. Uyguladığı ilaç tedavisi sonucunda bebeğimin gözündeki kızarıklık 3 4 gün içinde tamamen kayboldu.
bu....
Onur hoca harikadır,bitanedir.Hem ben hem çocuğum yıllardır O'na gidiyoruz sadece.Daha siz kapıdan girer girmez neyiniz olduğunu anlıyor ve analizler sonucunda teşhisi doğru da çıkıyor.Kesinlikle gereksiz ilaç vermez,tane tane anlatır herşeyi.Öpücük hastalığı,vertigo,tüm kbb hastalıkları,burun ameliyatı,fistül ameliyatlarımızı O yaptı.İyi ki var,tüm çevremi de O'a yönlendiriyorum.
e....a
Merhabalar, babam yaklaşık 2 ay önce çok zor bir kalp ameliyatı geçirdi. Aort damarı degimi ve 1 damara bypas yapıldı. Babam 67 yaşında ve 125 kilo. Çok riskli olan ameliyatı doktor bey çok başarılı şekilde gerçekleştirdi. Hocam ve ekibi çok ilgiliydiler. Süreç boyunca bütün endişelerimiz de yanımızda oldular. Tedavi boyunca burdaki yorumları okumak bize çok iyi gelmişti. O yüzden diğer hastalar icin bende yazmak istedim. Merak etmeyin doğru doktordasiniz.
Ankara Özel Güven Hastanesi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Özel Güven Hastanesi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Onkolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Çocuk Cerrahı, Patolog, Ürolog, Nükleer Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nefrolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Romatoloğu, Gastroenteroloji Cerrahı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Neonatolog, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Alerji Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Biyokimya Uzmanı, Onkoloji Cerrahı, Romatolog, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Metabolik Cerrahi Uzmanı.
Ankara Özel Güven Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Özel Güven Hastanesi, toplam 540 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Ankara Özel Güven Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Özel Güven Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Özel Güven Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Özel Güven Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ankara Özel Güven Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ankara Özel Güven Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Ankara Özel Güven Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Özel Güven Hastanesi nerede?Ankara Özel Güven Hastanesi adresi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Şimşek Sokak No:29 Kavaklıdere Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Çankaya bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Çankaya bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Çankaya bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)Ankara bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Altındağ bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Keçiören bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri