Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi
Hakkımızda
Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi
Kentkoop Mah. 235/4 Sokak D3 Blk. Yeni Başkentliler Sit. Batıkent, Ankara 6370
r....g
Ben kendisini 2004 senesinde tanıdım hep olumlu ve yapıcı oldu oglum sayesinde hayata tutundu hep bir sonraki adımını düşündü tam 16 senede 12.hamilelik gecirdim umudumu kaybetmişken tekrar tekrar olacak dedi çevrem ben esim inanmazken hep inandı ve sayesinde oglum 3.5 yaşında
g....a
2 düşük sonrası oğlumu 3 düşük sonra kizimi kucağına almama vesile olan güler yüzüyle tatlı diliyle bir mesajla bile rahatlatan güzel yürekli doktorum
bu...u
Erken dogum yaptım fakat erken teshısle evladımı saglıkla kucagıma almama sebep olan degerlı hocamız. Ilk gunden ıtıbaren butun sureclerın tamamında ıletısım halınde oldu bılgısı tecrubesı ve ınsanlıgı ıle ailemle bırlıkte bu sureci en rahat bır sekılde atlatmamıza destek old sonsuz tsk ler. Onun gıbı hekımlere ıhtıyacımız var. Sureklı arastıran ve sonunda dogru tedavı uygulayan 10 larca aıleyı mutlu eden dogru ınsan dogru hekım. Her kadına tavsiyem mutlaka onunla tanısmalısınız...
a....r
Annem icin genel kontrole gittiğimiz Rümeysa Hanım gerçekten işini ilgi ve sevgiyle yapan ve bunu hastalarına yansıtan profesyonel bir doktor.Hastane ve doktor fobisi olan anneme öyle güven verdiki ne derse yapmaya hazır adeta...Teşekkürler Rümeysa hocam...Herkese gönülden tavsiye ediyor ve bilgisine güveniyorum
co...7
Kendisi doktor olmaktan ziyade insan olmanın en güzel örneği kişilik mükemmel gerçek bir insan merhameti Şefkati paha biçilmez. 10 yıldır gebe kalkamıyordum kendisinin tavsiyeleri üzerine 3 çocuğum var şuan ve her türlü sıkıntımda kendisine giderim o bir mükemmel.
ay...m
kendisi naif gayet ilgi alakali bir doktordur mantarimi bir baska doktorda iyilestiremeyip onerine uzerine kendisine gittim kisa zamanda uyilestirdi ve simdide gebelik dolayisiyla gidiyorum fazlasiyla memnunum herkese tavsiye ederim
Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi, Ankara şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Kardiyolog, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi, toplam 151 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi nerede?Ankara Özel İlk Umut Tıp Merkezi adresi Kentkoop Mah. 235/4 Sokak D3 Blk. Yeni Başkentliler Sit. Batıkent Ankara şeklindedir.
Ankara bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Ankara bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ankara bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Ankara bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Daha fazla (15)Çankaya bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Altındağ bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri