Diğer kurumları göster
- Merkez Bankası Mensupları
- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
- İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri Tüm sigortaları göster
öm...k
Kolesterol ve vitamin eksikliği şikayetiyle gittim, hastalığımın detaylı tetkik ve fizik muayenesini maalesef olamadım. İletişim konusunda sıkıntılar yaşadım ve tedavime ait epikriz düzenlenmedi.
i̇...n
Sol omuzumda şiddetli ağrılar başlamıştı. Ağrımdan dolayı uyuyamıyordum,kolumun hareket kabiliyetini büyük ölçüde kaybetmiştim.Kolumla ilgili hareketlerimde omuzum, hareketin durumuna göre (genelde şiddetli)ağrıyordu.Erkan hocadan tavsiye üzerine randevu aldım.Hastanede beni muayene etti.Sol omuzumda kas yırtığından şüphe ederek emar çekinmemi istedi. Emar sonucunda iki taraflı büyük kas yırtıklarımın olduğunu tespit etti. Yasımdan dolayı ameliyat olmamı önerdi.02.09.2024 tarihinde beni ameliyat etti. Ameliyatımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sonrasında neler yaptığını ve şekilde yaptığını anlattı.Kolumu askıya aldı. Bir dahaki muayenede askıyı çıkartıtırıp Yapacağım eğzersizlerimi bizzat gösterdi.Sonraki muayenesinde başka egsersizler gösterdi.onlari da hocamın gösterdiği gibi yaptım. Şu an omuzumda ağrım yok denecek kadar az.Kolumu %90 oraninda kullanabiliyorum ve sadece 2 ay oldu.Erkan hocam tekrar elinize sağlık.Güler yüzünüz ve ilginiz ve tabiki bildiğiniz harikaydı.
h....k
Annemi 15 gün önce ameliyat eden doktorumuz Erkan Bey hem yaptığı operasyonla hem post op dönemdeki ilgisi ile bizi çok mutlu etti. Anneme diz protezi takıldı ileri yaşına rağmen şimdi sağlıklı bir şekilde yürüyebiliyor. Sağlık personeli olduğum için bu operasyondan çok endişeli idim ama çok şükür her şey yolunda gitti..
ne...
Dizimde menisküs yırtığım vardı.Bir arkadaşım dr erkan beyi tavsiye etti.Kendisine muayene oldum ve ameliyat önerdi.Bende kabul ettim.Menisküsümü tamir etti.Oldukça başarılı bir ameliyat geçirdim ve sonrasında fizik tedaviye bile ihtiyacım olmadan kısa sürede normal yaşantıma döndüm.İşinde oldukça bilgili ve tecrübeli bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
pe....
Gittiğim diğer hastanelerde her iki dizimden de diz protezi ameliyatı olmam gerektiği söylendi.Kalp problemlerim nedeniyle çok fazla araştırma yaptım.En son doktorum Erkan beye ulaştım.İlgi ve alakası gerçekten mükkemmeldi.Çok başarılı bir ameliyat geçirdim ve ameliyat sonrasındaki ilgisi ile kısa sürede normal hayatıma döndüm.Dıger hastalara kesinlikle tavsiye ederim.Kendisine başarılar diliyorum.
er...l
6 ay önce kadar hali saha maçı sırasında geçirdiğim diz yaralanması sonucu erkan hoca ile tanıştım.İlk andan itibaren bilgi ve tecrübesiyle dizimde ön çapraz bağ yırtığı olabileceğini söyledi.MR sonucumda ön çapraz bağ yırtığı ve menisküs yırtığı çıktı.Ameliyat önerdi ve kendisine güvenerek ameliyatımı yaptı.Sonraki süreçte de ilgisi hiç eksilmedi.1 ay önce halı sahaya geri döndüm ve ameliyat olmamış gibi dizim eski haline geldi.Meslek hayatında başarılarının devamını dilerim.
ru...ş
Erkan Akgün hocama bir yakınımın referansı ile gittim . Omuzumdaki bisepsi bağı ve tendon kopması , kas yırtığı , kemikte büyüme ve ödem teşhisi ile ilgili 10 Temmuz 2024 de Etlik lokman Hastanesinde Erkan hocama ameliyat oldum . Çok şükür şiddetli ağrılarımdan kurtuldum . Çok çabuk toparlanmaya başladım . Hocam ameliyatta ve ameliyat sonrası yakın ilgisi çok iyi .
ne...n
2 yıl önce diz protez ameliyati olmam gerekiyordu.Baska bir doktor tavsiyesi üzerine Erkan Hoca ile tanıştım.Sorunsuz ve başarılı bir operasyon gerçekleştirdi.Dikis izim olmasa ameliyat olduğum aklıma bile gelmiyor.Ailemizin doktoru oldu.Bransinda gayet başarılı bir doktor kendisini tedavi olmak isteyenlere tavsiye ederim.
sa...n
Erkan Hocam annemin dizinin total protez ameliyatını gerçekleştirmişti. Ameliyat öncesi ve sonrasındaki ilgi ve alakasından çok memnun kaldık.Branşına ait tecrübesi kesinlikle yadsınamaz.Ameliyat için Fethiyeden geldik olur da diğer dizi için ameliyat gerecek olsa tabikii yine Erkan Hocamın kapısını çalarız.
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik, Keçiören şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik, Keçiören şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Gastroenterolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Dermatolog, Mikrobiyolog, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı.
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik, toplam 314 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik nerede?Ankara Özel Lokman Hekim Hastanesi Etlik adresi Gn.Dr.Tevfik Sağlam Cad.No 119 Etlik Keçiören şeklindedir.
Keçiören bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri
Keçiören bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri