Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi
Hakkımızda
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi
Demirlibahçe Mah. Mamak Cad., Mamak
se....
Karaciger rahatsızlığı, anemi ,trombosit düşüklüğü olan eşimin riskli bypass ameliyatını gerekli önlemleri alarak başarıyla gerçekleştiren doktorumuz prof mustafa bahadır inan hocamdan ve ekibinden Allah razı olsun. Bizim için en doğru hekimi karşımıza çıkaran Rabbimize hamdolsun. Sağlıklı uzun ömürler versin rabbim
si...n
İkinci hayatıma başlamamı sağlayan doktor.
9 Mayıs 2024'te Ankara Üniversitesi Kalp Merkezi'nde, doktorum Ahmet Rüçhan Akar ve ekibi tarafından ameliyat edildim. Romatizmaya bağlı 25 yıllık mitral kapak yetmezliği şikayetiyle girdiğim ameliyat esnasında, romatizmanın kalbime daha da olumsuz etkileriyle karşılaşmalarına ve kilo sorunuma rağmen sorunsuz bir ameliyat geçirdim.
Pek çok doktorun, ek rahatsızlıklarla beraber çok riskli olarak nitelendirdiği ameliyat öncesi Rüçhan hoca, beni ve ailemi çok rahatlattı. Yine diğer doktorların iddia ettiğinin aksine ameliyat süreci sonrasında neredeyse hiç ağrım olmadı. Harekete ve hapşırık, öksürük gibi aksiyonlara bağlı canımın yanması dışında minimum can acısıyla iyileşme sürecimi tamamladım.
Bir hafta, 15 gün, 45 gün ve 5 ay sonundaki kontrollerim çok stressiz ve rahatlatıcı geçti. Ayrıca aradan geçen süreçte yaşadığım farklı sorunlarda (Diş kanaması, grip vb.) Rüçhan hoca ve ekibi anında ilgi gösterdiler.
m....a
Sadık Hocam dan Allah razı olsun insanlarin canına can katıyor ikinci bir hayatı yasamalarina vesile oluyor.Sadik hocam 2022 yılın da benim de mitral kapak ve aort kapağımi değiştirdi.Allah kendisinden razı olsun.
ze...z
Babamın (Bayram Demirel) 8 cm genişliğindeki aort anevrizması rahatsızlığı nedeniyle duyumlarımıza ve araştırmalarımıza dayanarak tedavi için Rüçhan hocamıza başvurduk. Felç veya ölüm riski %90 denilen bu ameliyatı mucizemiz Rüçhan hoca başarılı bir şekilde 3 stent ile tamamladı. Babama ve bizlere göstermiş olduğu ilgisi, açıklayıcı tavırları, mütevazı yaklaşımı ile bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmamızı sağladı. Kendisine tüm bunlar için tekrardan çok teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz. İyi ki varsınız. Babamız hayatta ise bunu size borçluyuz.
ca...
Hocam olmaz yapılamaz çok riskli hayati tehlikesi olabilir denilen aort anevrizma ameliyatını bizi çok rahatlatarak başarılı bir şekilde yaptı. Kendisi bu dünyada nadir görülecek insanlardandir. Allah hocamızın yokluğunu göstermesin. Kalp ameliyatı olacak tüm hastalar Rüçhan hocamı görmeden ameliyat olmasın. Allah bir değil bin razı olsun hocamdan.
se...
Rüçhan Hoca, hem bakım, hem teşhis hem de tedavi açısından çok rahatlatıcı ve bilgili bir insan. Mitral kapak değişimi ve tamiri yapıldı. Hocam sayesinde ameliyatım başarılı geçti. Günümüzde gerçekten işinin ehli doktorlar çok az. İyi ki Rüçhan Hocamı tanımışım. Kalp damar alanında kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
y....ş
Doktor Selçuk beyden Allah razı olsun.Kendisini Eğitim araştırma Hastanesi'nde tanıdık annem Dursun Şahin'e kalp pili taktı ve yaklaşık 4 yıl oldu düzenli olarak görüşürüz.Gece gündüz hafta içi hafta sonu demeden kendisini arayıp sorunlarımızı dinleyen müstesna kişiliğe sahip mükemmel bir insan.Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.Her daim dualarımız kendisiyle.Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah.
me...
Allah razı olsun sizden Selçuk Hocam. Konya Şehir hastanesinde hasta psikolojisinde doktor Beyi tanıma fırsatımız oldu. Kalp pili takılacaktı. Farklı hastaneler ve farklı doktorlar önerdiler. Lakin Selçuk Beyi tanıdıktan sonra ameliyatımı Selçuk Beyin yapmasını istedim. Çünkü Selçuk Beyi Hastanedeki personel çok seviyor, hastaları çok seviyor ve güveniyor. Bütün hastalarıyla bıkmadan, usanmadan, sinirlenmeden, bütün yorgunluğuna rağmen hastalarına zaman ayırıyor. Bizlere yaptığı müdahaleler hakkında doyurucu bilgiler verdi. Ameliyat öncesinde, ameliyat sırasında ve sonrasında tüm sorularıma bıkmadan usanmadan cevap veren gece gündüz gelip kontrollerini yapan ve pansumanını bile bizzat kendi elleriyle yapan bu güzel insana teşekkür ediyorum. Böylesi bir Doktorun (insan evladının) Yetişmesinde katkıda bulunan başta Anne ve Babaları olmak üzere herkese dua ediyorum, teşekkür ediyorum. Temennim böyle insana güven veren mütevazi doktorlarımızın ülkemizde çoğalmasıdır. Rabbim yolunu açık etsin.
uğ...a
Kalp krizi geçirmem sonucu yapılan tetkikler sonucu kalp yetmezliği teşhisi konulmuştu bir kaç dr gittim fakat hepsinin kalp nakli teşhisi koymuşken Sayın Hocam Prof. Dr Tamer Sayın ile tavsiye üzerine tanıştım ilk muayenede verdiği ilaç tedavisi sonucu çok zayıf çalışan kalbim ile düşen yaşam kalitelimi artırarak hayat buldum. Allah razı olsun. Kendinisine çok müteşekkirim. Allah böyle tabibleri başımızdan eksik etmesin
ah...r
Rüçhan bey eşim multiple miyolam hastası vede periton diyaliz olmakta kalpten ameliyat olması gerekli idi ve zor bir ameliyat için sayın hocamı tanıdık bize her konuda yardımcı olacagını söylemesi ve ben sizi sahipleniyorum demesi yetti sayın hocamı ,iyiki tanımışız , eşime Rüçhan Beyin sözleri moral verdi ve bilgili doktorlar maalesef kalmadı artık ünv.hastanelerinde kıymetini bilmek gerekli diye düşünüyorum.Eğer Kalp Damar ile ilgili sorununuz var ise gözünüz kapalı güveneceğiniz gerçekten çok iyi bir hekim çok güler yüzlü bir kişilik.İyiki sizi tanımışız Rüçhan Hocam ve değerli ekibi hepinize minnettarız.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi, Mamak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi, Mamak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi, toplam 136 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi nerede?Ankara Üniversitesi Cebeci Kalp Merkezi adresi Demirlibahçe Mah. Mamak Cad. Mamak şeklindedir.
Mamak bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Mamak bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri