Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Ahatlı Mahallesi 75. Yıl Caddesi No:148, Kepez 07090
üm...n
Canım doktorum doğum ve emzirme sonrası çok kötü olan dişlerimi çok güzel bir şekilde yaptı açıkladı yönlendirdi yeri geldi iki tane dişimi birden yaptı tamamen yüreğinin güzelliğiyle çalışan bir insan Allah razı olsun özel doktor hizmeti aldım resmen tavsiye ederim herkese dişçi korkusu falan demeyin ben bazı günler uykum geldi öyle rahat
kf...ü
bugün sabah kanal tedavisi yapılacak olan dişim için gittim gayet tatlı bir dille dişimin durumundan bahsetti, hangi işlemleri uygulayacağını teker teker anlattı ve sonunda işlemi gerçekleştirdi ilgi alaka ve davranışlarından ve herkese öneriyorum. gerçekten kendisinden çok memnun kaldım işini severe ve güleryüzlülükle yapan birisi ilk başta teker teker hangi işlemleri yapacağını anlattı,daha sonra uygulama adımına geçti ilgi ve alakası gerçekten mükkemmel denilebilir ülkemize böyle işini severek yapan güzel insanlar iyi ki var dedirtti
e....y
Gülbin Hanıma hakkındaki olumlu görüşlerden haberdar olup bilinçli bir şekilde randevu aldım. Çok memnun kaldım. Dinledi, anlattı, sordum cevapladı...Kanal tedavisi ve iki dolgumu tek seferde yaptı. Tek kelimeyle harikaydı. Herkese tavsiye ederim. Minnettarım. İşini çok severek yapan bir doktor. Kendisine sevdikleri ile birlkte sağlıklı uzun bir ömür dilerim.
si...
Klasik sekilde yorumlardan yola çıkarak randevu aldım ve cok memnun kaldim ..Gülbin Hanım o kadar tatlı ve o kadar anlayışlı ki sorularımı hiç cevapsız bırakmadı dar bi cene yapıma rağmen mükemmel bi kanal tedavisi uyguladı çok teşekkür ederim. Acaba mi demeden gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz
Hasta
Kanal tedavi sürecinde doktor hanım gayet ilgili ve anlayışlı idi tedavi bittikten sonrada bilgilendirmeleride cok aciklaya iydi doktor hanımın ilgisinden dolayı ok teşekkür ederim
r....
İlk defa diş doktoruna tedavi amaçlı gittim. Çok korkuyordum. Kanal tedavisi yapıldı. Sadece iğne vururken acı hissettim. Sonrası çok kolay geçti. Doktor hanım çok anlayışlı ve çok iyi birisi. Bir çok sorunuma anlayışla karşılık verdi.
i.....
8 yıl önce tesadüfen randevu aldım ve tüm kontrollerim için gülbin hanima gidiyorum.çok ilgili bilgili ve saygılı bi doktor.Allah razı olsun.ne kadar teşekkür etsem azdır.herkese tavsiye ediyorum.
na...5
Özge Hanım çok yetenekli ve çok güler yüzlü bir doktor. Yaklaşık bir senedir çektiğim diş ağrılarımdan gitmediğim doktor kalmadı. Özge Hanıma iyi ki gitmişim. Bana dişimle ilgili sorunları anlatıp ve sorularıma güler yüzle cevap vererek aynı gün içerisinde üç tane dolgu yaptı. İşinde uzman ve gerçekten eli çok hafif. Hiçbir ağrı ve sızı hissetmedim. Yaptığı tedaviden çok memnun kaldım. Kendisine çok teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim.
go...e
Çok iyi niyetli, başarılı ve ilgili bir doktor. Mesaisi bitmesine rağmen kanal tedavimi yaptı ayrıca diğer doktorlar gibi bilgi vermeden direk müdahale etmedi dişlerimde neler olduğunu tek tek anlattı diğer doktor 2 kere dolgu yaptı ve 2side düşmüştü bu yüzden dişim ölmüş ve gülbin hanım kanal tedavisi yaptı çok ilgili işinde çok başarılı bir doktor, başarılarının devamını dilerim. Yanında ki özge hanım da kendisi gibi çok teşekkürler.
ar...n
Gulbin Hn çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Mesai saati bitmek üzere olduğu halde beni madur etmedi ve kanal tedavimi yaptı. bu devirde böyle dr bulmak zor...
Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Kepez şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Kepez şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçin.
Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi nerede?Antalya Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresi Ahatlı Mahallesi 75. Yıl Caddesi No:148 Kepez şeklindedir.
Kepez bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kepez bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri