Hakkımızda
Armedica Göz Merkezi
Osmangazi Mah. Aşıroğlu Cad. No:76, Kocaeli 41700Uzmanlar
gü...n
öncelikle prof dr gülay hanımdan ALLAH razı olsun iki işlem olacak gözümü tek işlemde kurtardı gözüm 3.50 miyop ve astigmat az vardı şu an sıfır emeğini ve özverisini asla unutamam herkese gözü kapalı tavsiye ederim
13 yıl önce Erzurumda gülay hocamla tanıştım kendisi hekim olarak olsun güler yüzüyle on numara birisi kontak lens almıştım halen aynı lensi kullanıyorum ilk aldığım zaman 10/8 göre biliyordum ama şimdi 10/6 ya düştü şimdi izmirdeyim internetten arastırdım hocam darıcada imiş en kısa zamanda yanına gitmeyi düşünüyorum herkese tavsiye ederim
Armedica Göz Merkezi, Kocaeli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Armedica Göz Merkezi, Kocaeli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Göz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Armedica Göz Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Armedica Göz Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Armedica Göz Merkezi ile iletişime geçin.
Armedica Göz Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Armedica Göz Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Armedica Göz Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Armedica Göz Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Armedica Göz Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Armedica Göz Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Armedica Göz Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Armedica Göz Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Armedica Göz Merkezi nerede?Armedica Göz Merkezi adresi Osmangazi Mah. Aşıroğlu Cad. No:76 Kocaeli şeklindedir.
Kocaeli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Kocaeli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri