Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Artro Klinik
Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak Hasan Keleş İş Merkezi Kat 3, İzmit 41780
ne...n
Halil Beye beni on senelik ağrılarımdan kurtardığı ve tekrar ağrısız yaşama döndürdüğü için çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım iyi ki ameliyatımı Halil Beye olmuşum.
me...n
Doğru teşhis, tedavi yönteminin ve doğru zamanda doğru müdahale eden ellerin Prof. Dr. Halil Atmaca’da vücut bulmuş hali. Dize yapılan PRP enjeksiyonu sırasında bana kahkaha atmam için izin vermesi de misafirperverlikte çıtayı da arşa çıkarmıştır.
ni...r
Adem hocami annemin uzun suredir devame den diz sikayeti icin ziyaret ettik.her detayi dikkatlice dinleyip, goruslerini paylasti.bilgisi,iletisimi, nezaketi muazzam.ekip arkadaslarinin nezaketi de oyle.tek tek tesekkur ederim.annemin mutlulugu cabası.
mu...
Halil Hoca’ ya iki kez başvurdum, ilki uzun süredir devam eden bel ağrısı şikayetimdi, şikayetlerimin fıtık sebebiyle değil, boyun, sırt, bel kaslarının zayıflığına bağlı postüral duruş bozukluğundan kaynaklandığını belirtti ve fizyoterapist eşliğinde bir egzersiz programına başladık, çok kısa zamanda bel ve sırt ağrılarım geçti, enerjim arttı. Birkaç hafta önce tatile gittiğim yerde düştüm ve ayak bileğim kırıldı, ilk tedavi orda yapıldıktan sonra burda kendisine başvurdum; kendim de buna çok dikkat eden bir Sağlık çalışanı olarak en önem verdiğim şey Dr’un bilgi ve deneyimi yanısıra iyi bilgilendirmesi, insana özenle anlatması, Halil Hoca bunun çok güzel örneği, yine kendimi çok rahat ve çok güvende hissettim. Kırık sürecini, sonrasında neler yapılacağını, şimdi yapabileceğim egzersizleri anlatarak harika bilgilendirdiler. Kendisinden ve ekibinden çok memnunum, emeklerine sağlık.
Çok güler yüzlü evine misafir kanul eder gibi muaynanesine kabul edildim daha önce çok kez başka doktorlara gitmeme rahmen hiç bir sonuç alamadı adem bey ilk seferde koyduğu teşhis doğrultusunda tedaviye başladı ve etkisini çok kısa sürede gösterdi şiddet ile tavsiye ederim işinde çok uzman hocam çoookk teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım
c....t
1 yıl önce 12 yaşındaki oğlumun şikayetleri sonucu Halil Bey’e giderek skolyoz başlangıcı tanısı aldık ve tedaviye başladık.Bu süreçte klinikte doktorumuzun gözetiminde fizyoterapist Gözde Hanım’ın fizik tedavisini aldık.Ve 1 yıl sonra bugünkü kontrolümüzde başlangıç aşamasındaki skolyozumuzun düzeldiği müjdesini aldık.Skolyoz sorunu olan herkese gönül rahatlığıyla kesinlikle Halil Bey ve ekibini tavsiye ediyorum.Her şey için çok teşekkür ediyorum…
i̇...
Halil Hoca'nin, annemin yaşlılığa bağlı beldeki deformasyon ile ilgili teşhis noktasında gösterdiği titizlik ve tedaviye yönelik açıklamaları tatmin ediciydi. Kendisi ile takip sürecimiz devam edecek.
Uyluk kemiği kırılan kızım için gittim. Doğru tedavi ile kızım gayet iyi şu anda. Ayrıca tedavi sürecindeki güzel iletişimi, kızımın da bu süreci daha rahat atlamasına sebep oldu. Teşekkür ediyorum doktorumuza.
ha...ı
Adem Hocamda dış menisküs tamiri ameliyatı oldum sonrasında futbola çok hızlı ve sağlam bir şekilde döndüm.Daha sonra ufak tefek sakatlıklarımda prp tedaviside oldum ve mükemmel sonuçlar verdi.Beni furbola döndüren mükemmel insan teşekkür ederim..
sa...t
Ayak bileği ameliyatı için gittim 4-5 doktora daha gitmiştim ama Adem hocanın vermiş olduğu güveni ve özveriyi hiç bir doktorda bulamadım. Çalışma arkadaşları gayet işini bilen güler yüzlü ve samimi.
Artro Klinik, İzmit şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Artro Klinik, İzmit şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
Artro Klinik hangi hizmetleri sağlıyor?Artro Klinik, toplam 1 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu.
Artro Klinik adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Artro Klinik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Artro Klinik kurumundan nasıl randevu alabilirim?Artro Klinik bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Artro Klinik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Artro Klinik kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Artro Klinik ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Artro Klinik hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Artro Klinik nerede?Artro Klinik adresi Körfez Mahallesi Ahmet Ergüneş Sokak Hasan Keleş İş Merkezi Kat 3 İzmit şeklindedir.
İzmit bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
İzmit bölgesindeki Psikolog klinikleri