Arven Psikoloji Merkezi
Ali Paşa Mahallesi İpekyolu Cad. Adalet Sarayı Karşısı Trend Plaza Kat:5 No:41 İpekyolu Van Merkez, Van 65130
  • Diğer (İade)

Psk. Tolga Altınok • Gottman Çift Terapisi

Çift terapisi için Tolga hocaya gittik eşimin arkadaşının tavsiyesi üzerine, tamamen tarafsız ve sakin bir şekilde eşimle aramızdaki sorunlara odaklanıp, anlamamızı sağladı. Aslında bazı şeylerle yüzleşmek ağır geldi fakat gerçeklerle yüzleşmek zor olsa da ilişkimiz zor bir virajdan döndü ve kurtuldu. Emekleri ve anlayışı üst düzeyde tamamen profesyonel bir yaklaşım güvenle gidebilirsiniz.

T

Merhaba;
    Benim aslında uzun bir süredir terapi sürecim bitti ama Tolga beyle güçlendirme seansları yapıyoruz iki üç ayda bir kendisi alanında çok iyi çok arkadaşımı yönlendirdim tavsiye etmeyede devam edeceğim bireysel terapi sürecinde EMDR TERAPİSİ ile çalışmaya başlamıştık anı listemiz baya kalabalıktı uzun bir Emdr terapi sürecim oldu bana kattığı şeyler o kadar çok ki anlatamam ama şu şekilde bir özet olacak cümlem olsun "Kendinim en iyi versiyonu " evet şuan bu şekilde hissediyorum. Bireysel terapi için kesinlikle EMDR terapi çift olarak ise kesinlikle Gottman çift terapisini tavsiye ederim çok bilimsel ve bütün gerçekten tabiki bunu yönetecek bir profesyonel psikolog olması önemli o da Tolga Bey eğitimleri ile iyiki var ve tavsiye etmeye devam

K
    Psk. Tolga Altınok • Gottman Çift Terapisi

Tolga Bey'e aile doktorumuzun tavsiyesi üzerine gittik çift olarak bir çok konuda uzun bir süredir anlaşamıyorduk beraber yaptığımız aktivite neredeyse yoktu herşey git gide kötüleşiyordu. Bunun üzerine düzenli olarak terapi desteği aldık bireysel ve değerlendirme seanslarımızdan sonra çok sağlıklı ve hızlı bir ilerleme oldu. Gottman çift terapisti olarak süreci ayrıntıları ile bizlere anlatıp devam ettik Kendisine aile olarak minnettarız. Eşim ilk başlarda gerek görmüyordu ama Tolga beyin tavsiyesi üzerine ilk seansa davet ettim devam edip etmem kararını birinci seans sonrasına bıraktık çok samimi ve tüm detayları ile anlattığı için eşimde gerek görmeye başladı bunu gerçekten tavsiye ederim.

Z
    Psk. Tolga Altınok • Bireysel Terapi

Terapi sürecim sona erdi ve bu süreçteki deneyimlerimi paylaşmayı kiymetli bulup mutlulukla yazıyorum.
    İlk seansla beraber kaygılarım beni hemen her anlamda çok zorluyordu işim, ilişkim sosyal çevreme yansıyordu. Tolga hocayla terapi sürecim dönüm noktam oldu. Her seansta, içsel dünyamı anlamama yardımcı oldu. Kararsız, hayır diyemeyen, özgüven problemi yaşayan ben egzersiz ve terapi deki müdahale yöntemleri ile daha net daha sağlıklı ne istediğini bilen biri olarak ayrıldım bu süreçte sadece kaygı ile değil hayatımda bir çok alanında daha sağlıklı seçimler yapmami sağladı.
    Buraya yorum yapanlar sayesinde başladım terapiye, bende herkese tavsiye eder ışık olmasını dilerim..

Psk. Tolga Altınok • EMDR Terapi

Uzun süredir devam eden ve her geçen gün artan maddi kayıplarım oldu bu durumun bağımlılık olduğunu anlamamda zaman aldı. Eşimin yönlendirmesi ile Tolga beyle tanıştık 5.seans geçti üzerinden Bağımlılığimı Emdr Terapisi ile neredeyse ortadan kaldırdık herşeyin nedenleri ve çözümleri ile netleşti bende benim gibi olan insanların olduğunu biliyorum bu yüzden yorum yazmak istedim kesinlikle sonu gelmeyen bir durum ve özellikle Tolga beyden terapi desteği almanızı tavsiye ederim bu durumlarla çalışan bir Psikolog sabır ve yönlendirmesiyle nasıl yaklaşacağı gerçekten iyi biliyor.

Psk. Tolga Altınok • EMDR Terapi

EMDR Terapisi ile başladık daha bir kaç seansa gitmeme rağmen kendimde ciddi ilerleme farkettim. Tolga Bey bu süreçi gerçekten çok profesyonel yönetiyor. kendi içimde aşamadığım ve nedenini bilmediğim bir çok konu netleşmeye ve çözülmeye başladı. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM..

Psk. Tolga Altınok • Randevu

Eşimle evliliğimizde bir süredir bi mesafe vardı söylediğim herşey yanlış anlaşılıyor gibi hissediyordum. Tartışmalarımız oluyordu sürekli ve halledilmiyorduk bu durum bizi yıpratmaya başlamıştı. Tolga beye başvurmamız belkide son çaremizdi diyebilirim. Seanslar da farkkettim ki bir birimize karşı kullandığımız dil davranışı etkiliyor ve birbirimizi anlamak yerine hislerimize odaklanıyormuşuz  Tolga beyin müdahale yöntemleri ile gottman çift terapisini tanıdık ve seans içinde ilişkimizi anlamamız, yapıcı olarak yaklaşmamız , daha bir çok kısmı farkkettik en güzel yanıda 90 dakika boyunca seansta anlık olarak  Tolga beyin müdahaleleri ile eve bırakmadan ilerlemek oldu. İlişkimizin başlarındaki gibi uzun zamandır hissetmediğim yakınlık sıcaklık geri geldi hatta daha tatmin edici daha sağlıklı oldu iyi ki seanslara dahil olmuşuz eşimle beraber bu adımı atmışız

Psk. Tolga Altınok • EMDR Terapi

Kendisinin hayatımda yeri çok büyük.Aşamayacağımı düşündüğüm şeyleri bile bana yardımcı olarak beraber hallettik iyi ki tanıdım iyi ki benim danışmanım oldu çok minnettarım.

Psk. Tolga Altınok • Çift Terapisi

Tolga Bey, son derece bilgili açık ve net bir şekilde yönlendirme yapan bir psikolog, bizde çift terapisini araştırıp başladık seanslara kesinlikle devam etmeyi düşünüyoruz herkese gönül rahatlığıyla hocamızı öneriyoruz.

K
    Randevu doğrulandı
    Psk. Tolga Altınok • Çift Terapisi

Tolga bey özellikle çift terapisi için tavsiye ederim. Gottman Çift Terapisi alanında uzman ilk seanstan itibaren eşimle farkındalığımızı artırıp tüm dikkati ve müdahalesiyle devam ettik 4. Seansımızı bugün bitirdik iyi ki araştırıp başladık diyorum.. kendisi iyi ki  var kesinlikle tavsiye ediyoruz.