Arven Psikoloji Merkezi
Ali Paşa Mahallesi İpekyolu Cad. Adalet Sarayı Karşısı Trend Plaza Kat:5 No:41 İpekyolu Van Merkez, Van 65130Sigortalar
- Diğer (İade)
g....a
Tolga hocayla bir arkadaşım tavsiyesi üzerine tanıştım.Sürecimiz Tolga hocamın etkili ve güçlü iletişimi sayesinde çok sağlıklı ilerledi ve tabi EMDR çok güzel sonuçlar verdi.uzun süredir boşuna beklemişim.Tolga hocamı yakınlarıma da öneriyorum ihtiyacı olan herkes kendisinden EMDR terapisi almalı çünkü inanılmaz sonuçları oldu.kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum.
Öncesinde çok ama çok kötüydüm sürekli acillerde dolaşıyordum sürekli panik atak nefes darlığı oluyordu bende sürekli kaygım stresim oluyordu
Bir konuya çok takılı kaldım ama
Emdr’nin tolga hoca ile bu kadar etkili bir terapi olacağını asla ve asla düşünmezdim,
2.seansta tamamen değiştim. Hayata yeniden doğmuş gibiyim.kendim de diş hekimiyim böyle şeylere çok inanmazdım ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
Böyle değerlerin olması mutluluk verici.
Tüm sorunları bitirdik Şu an cinsel terapiye başlayacaz kesinlikle ona da katılın çünkü bilmediğimiz çok şey var.
Sağlıcakla kalın
d....b
1,5 yıllık evliyim eşimle birlikte olamıyordum. Kadın doğuma gittim ve ameliyat olmamı söylediler. Oldum fakat işe yaramadı. Daha sonra internette araştırma yaparken Tolga hocaya denk geldim ve terapi için randevu aldım. Vajinusmustum. Bu sadece terapi ile geçecek bir durum. Seanslarımız çok iyi bir şekilde ilerledi. İyi bir dinleyici ve çözüm odaklı ilerliyor. Ve şuan bu sorunu aştık. Eşim de bende çok mutluyuz. Kendisine minnettarız.
eb...r
Benim için çok etkili bir terapi oldu, içinde kaldığım bazı kısır dönemleri atlatmamı, hayata farklı bir açıdan bakmamı sağladı.
Randevu vakti boyunca danışanı dinleme-anlama tarzı, gözlemleri, danışana yönelttiği sorular, var olan problemleri anlamlandırmada desteği ve sunduğu çözümler Tolga Bey’in takdir ettiğim yanlarıdır.
Seansa geldikçe içimde biriktirdiğim çok fazla duygunun, düşüncenin ve travmanın olduğunu ve bunların beni etkilediğini gördüm. Her zaman erteler, hiçbir problemimin olmadığını, her şeyin üstesinden gelebildiğimi kendime dikte etmeye çalışırdım ta ki bir gün tüm yükü fazlaca üzerimde hissedene kadar. O gün anladım aslında üstesinden gelemediğim birçok durumun var olduğunu.
Kendi adıma kritik bir duygumla mücadelemde çok zorlandığım bir süreçte Tolga Bey ile terapiye başladık. Tavsiye üzerine değil, tamamen şans eseri Tolga Bey ile iletişime geçtim. Keşke daha erken kontak kurabilseydim duygusal ve ruhsal açıdan bu kadar yorulmadan terapiye başlasaydım diyorum. Seanslarımız ilerledikçe iyi ki terapiye başlıyorum ve iyi ki terapi yolumda Tolga Bey ile yürüyorum diyorum.
Tolga hoca gerçekten işinde profesyonel biri
En kötü anlar da bile seni hemen sakinleştirebiliyor hayatımda kendime yaptığım en büyük iyilik diyebilirim ama bu Tolga hocamın katkılarıyla tabi.Surecimiz daha devam etmekte şu anlık güzel gidiyorduz elhamdülillah inşallah güzel bir şekilde sürecimizi sonlandıracağız
Asla iyi olamam dediğim anlarda tanıştık Tolga hocam ile, sayesinde 3 ay içerisinde eski yaşamıma geri döndüm. İşinde çok profesyonel biri .
ö.....
Bugün planladığımız hedeflere ulaşarak terapi sürecimi Tolga beyle bitirdik kesinlikle tavsiye ederim. Ben daha çok kendimle ilgili kontrol edemediğim davranışlarımı ve tekrar eden istem dışı düşüncelerim için terapiye dahil oldum bununla beraber Tolga beyle terapi de farkketiğim bir çok durumun üstüne gidip hallettik.
r.....
Tolga Beye, daha önce çift terapisine gitmiş olan bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine gittik 4uncu seansımız tamamlandı gitme nedenimiz iliskimizdeki iletisim problemiydi ve duygularımızı istediğimiz gibi ifade edemiyorduk seans içindeki bilgilendirmesiyle yönlendirmeleriyle bir çok şeyi farkketik ve eşimle beraber daha sağlıklı iletişim kurmaya başladık her hafta seansimız var problemleri halledikce daha farklı konulara yönelmek istiyoruz Tolga beyin çift Terapisinde değindiği konular bizleri her defasında aydınlatıyor diyebilirim :) çift terapisi için kesinlikle tavsiye ediyoruz.
el...
Ben çocukluk dönemindeki ve daha sonraki dönemlerimde yaşadığım travmalardan dolayı başladım terapiye travma konusunda beni anlayabilecek donanımlı bir psikolog olarak Tolga beye Doktor takviminde rastladım ön bilgilendirme ile başlamıştık iyi olacağını hissetmiştim ama hep şunu düşünüyordum, o kadar çok travmatik şeyler var ki biter mi diye uzun bir terapi sürecinden geçtim devamda ediyorum. Şuan daha sağlıklı düşünüp hayatıma devam edebiliyorum. Özellikle benim gibi düşünen birine ilk önce Tolga beyi sonra tabi ki Emdr terapisini tavsiye ediyorum Arven psikolojide yazdığı gibi Şimdi değilse ne zaman ?
Arven Psikoloji Merkezi, Van şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Arven Psikoloji Merkezi, Van şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Aile Danışmanı.
Arven Psikoloji Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Arven Psikoloji Merkezi, toplam 89 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Alexander Pratik Yetenek Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Arven Psikoloji Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Arven Psikoloji Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Arven Psikoloji Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Arven Psikoloji Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Arven Psikoloji Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Arven Psikoloji Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Arven Psikoloji Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Arven Psikoloji Merkezi nerede?Arven Psikoloji Merkezi adresi Ali Paşa Mahallesi İpekyolu Cad. Adalet Sarayı Karşısı Trend Plaza Kat:5 No:41 İpekyolu Van Merkez Van şeklindedir.
Van bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Van bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri