Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi
Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Cad. No: 28, Ataşehir 34750Sigortalar
- Diğer (İade)
ec...m
Kendisine bu sayfa aracılığıyla ulaştım. Eksik dişlerim vardı. İlk muayene olduğumda işinde uzman bir hekim olduğundan emin oldum. Ve tedavi sürecimiz başladı. 2 adet impöant uygulaması ve köprü yapıldı. Gayet memnun kaldım. Güler yüzü, sohbetiyle ve yaptığı işlerle harika bir insan.
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Dermatolog, Ağız Ve Diş Sağlığı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 39 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Şimdi 1 hasta / danışan, Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Ataşehir Estethica Cerrahi Tıp Merkezi adresi Küçükbakkalköy Mahallesi Işıklar Cad. No: 28 Ataşehir şeklindedir.
Ataşehir bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Nörolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri