Hakkımızda

'Avicenna Hastanesi Ataşehir, 10.000 m2 kapalı alan üzerinde İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir. 14 yetişkin ve 12 yenidoğan yoğun bakım yatağıyla toplam 77 yatak kapasitesine sahiptir. Avicenna Hastanesi 7-24 acil servis, yenidoğan ve yetişkin yoğun bakım ünitlerinin yanısıra, 4 ameliyathane, 2 doğumhane, radyodiagnostik ünitesi (MR, Tomografi, Mamografi, Diş Tomografisi, USG - Doppler vb...) 10 cerrahi, 8 dahili branş ile oluşan kadrosu ile hizmet vermekten büyük onur ve mutluluk duymaktadır.'
Uzmanlık alanlarımız
Göz Doktoru

Göz doktoru

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)

Ağız ve diş sağlığı

Dermatolog

Dermatolog

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kulak Burun Boğaz Doktoru

• SGK
  • senCard
  • Tüm sigortaları göster

Dyt. Ceyda Akın • Zayıflama Diyetleri

Ceyda Hanım ile 20 kilo kadar verdim Bu süreçte benim beslenme şeklime göre, sevdiğim şeyelere göre listeler verdi. En önemliside bu süreçte beni anladı destekledi. Hiç aç kalmadım. 25 yaşımdayım ve ömrüm ve diyetisyenlerle geçti hiçbiriyle elektriğim tutmadı ama Ceyda Hanım dünya tatlısı bir diyetisyen…Gönül rağatlıyla söyleyebilirim ki
    harika bir diyetisyen asla pişman olmazsınız.

Op. Dr. Tülin Eroğlu Elmas • Normal (Vajina...daha fazlal) Doğum daha az

Hayatımda gördüğüm en profesyonel en kusursuz en bilgili doktor. Hepinizin yolunun kesişmesini isterim gerçekten mükemmel bir doktor 2 bebeğiminde doğumunda (normal doğum) takipli hastasıydım her an ulaşabiliyorsunuz ve o kadar yardımcı oluyor ki kusursuzluk abidesi doktorum size hayranım umarım herkes sizinle tanışacak kadar şanslı olur

Dyt. Ceyda Akın • Randevu

"Yıllardır sağlık sorunlarımla mücadele ederken, doğru yönlendirmeler ve motivasyonla bana hep yardımcı olan mükemmel bir diyetisyenim var. Hem bilgisi hem de insana olan yaklaşımıyla kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim. Kendisi her zaman sabırlı, anlayışlı ve her durumda çözüm odaklı. Diyetlerime ve sağlıklı yaşam tarzıma olan yaklaşımını gerçekten çok seviyorum. Kendisini her zaman tavsiye ederim; çünkü sadece bir diyetisyen değil, aynı zamanda her adımda yanımda olan bir rehber!

Uzm. Dr. Mine Çevik • Medikal Lipoliz

Yillardır yürüyus ve diyet yapiyordum ancak iç bacakdaki yağlanma ve sellulit bir türlü gecmedi Mine hanima gittim iğneli lipoliz yaptı ilk seansda bacaklarım 5cm inceldi. Bu kadar hızlı etki beklemiyordum çok mutluyum.

Dyt. Ceyda Akın • Kişiye Özel Diyetler

1 yıl kadar Ceyda hocama gittim. Hem yaklaşımı hem de profesyonelliğiyle gerçekten hayatıma katkısı büyük oldu. Fiziksel olarak daha fit ve enerjik hissediyorum herkese tavsiye ederim.

K
    Dyt. Ceyda Akın • Kişiye Özel Diyetler

6 aydir ceyda hocam ile diyete devam ediyorum 30+ kilo kaybim ile yolumuza devam ediyoruz.

Op. Dr. Mustafa Türkmen • Doğal Doğum

Mustafa hocam ile gebeliğimin 15. Haftasında tanıştık diğer doktorlar cinsiyetini söylemezken Mustafa hocam hemen bizlerle paylaştı. Daha tanışır tanışmaz yolumuza Mustafa hocam ile devam edeceğimizi anlamıştık. O kadar güzel o kadar ilgili bir doktor ki denk gelebildiğimiz için çok şansılıydık. Süreci çok yakından ve titizlikle takip etti . En başta plasentamın rahime çok yakın olması ile başladık. Sonrasında ise bebeğimin erken pozisyon alması ile devam ettik bunu fark edebilmesi bizim için çok önemliydi . Ve Mustafa hocamın dediği gibi 36. Haftaya kadar götürebildik . Doktorumuza güvenerek yolumuza devam ettik ve 36+3 te sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alabildik . Ve bana normal doğurursun sen diyerek beni normal doğuracağıma inandırdı bir daha olsa bir daha tercihim siz olacaksınız canım hocam iyi ki tanıdık sizleri . Her zaman her konuda tercihim siz olacaksınız

Dyt. Ceyda Akın • Zayıflama Diyetleri

Ben Ceyda hanıma iki senedir devam ediyorum.çok memnunum.bu süreçte güler yüzlülüğü sağlığımız da ki her detayı takip edip bizim de içeriğinden memnun kalacağımız çeşitli listeler yapması uzun zamandır kendisiyle çalışmamın en büyük etkenidir.sağlıkla ve en önemlisi bana göre mutlu bir şekilde zayıflamama yardımcı olduğu için çok memnunum.Etrafım da ki herkese tavsiye ediyorum..kısa bir yollumuz daha kaldı onu da sağlıkla sevgiyle tamamlama ümidiyle..

Dyt. Ceyda Akın • Hastalıklarda Beslenme

Guleryuzlu,ilgili,işini iyi yapan bir diyetisyen.Ben hiç zorlanmadan bir ayda 3 kilo verdim.cok memnun kaldım

Dyt. Ceyda Akın • Kişiye Özel Diyetler

Ceyda hanım gerçekten işinde çok iyi, bilgili, donanımlı bir beslenme uzmanı. Aynı zamanda çok pozitif , güleryüzlü olduğu için tüm danışanları gibi ben de kendisini çok seviyorum:) İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki tanımışım kendisini. Ben diyetisyene gidebilen, diyet yapabilen biri değilimdir normalde . Ama Ceyda hanım’ın motivasyonu ve otoritesi sayesinde sağlıklı ve dengeli beslenmeyi de öğrenerek fazla kilolarımdan kurtuldum Kısa sürede hızlı kilo verdiren pek çok diyetin aksine sağlıklı ve kalıcı olarak kilo vermemi sağladı. Kilo kontrolü için hiç başka bir araştırmaya gerek yok, gönül rahatlığıyla Ceyda hanımı tercih edebilirsiniz.