- Ana Sayfa
- Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı
- Ataşehir
- Avicenna Hastanesi Ataşehir
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Göz doktoru , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , İç hastalıkları uzmanı , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Ürolog , Genel cerrah , Ağız ve diş sağlığı , Dermatolog , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Kulak burun boğaz doktoru , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Nörolog , Göğüs hastalıkları doktoru , Kardiyolog , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , Fizik tedavi uzmanı , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Psikolog , Beyin ve sinir cerrahı , Ortodontist , Spor hekimi , Mezoterapi uzmanı daha fazla
Ataşehir 1 adres
- Almanca
- Arapça
- İngilizce
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir 34750Sigortalar
- Ak Sigorta
- SGK
- senCard Tüm sigortaları göster
İletişim Bilgileri
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir 34750Telefon Numarası
- Ak Sigorta
- Mapfre Sigorta
- SGK
- senCard
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor beyin ilgisi ve hastaya yaklaşımı çok iyi. bi kac doktora gitmeme rağmen günlerce geçmeyen öksürüğüme çare buldu onun sayesinde iyileştim Allah razı olsun
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Hamileligimin takibi ve doğumu yaptıran doktorum olarak kendisini tavsiye ederim. Öncesinde de geçirdiğim rahatsızlığımin tespitinde cok başarılı bulduğum hekimdir. Her zaman net ve doğru tedavi uygular sakinliği ile açıklar ve rahatlatır .
a....g
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2019da 14-15 haftalık hamileyken gecenin bir yarısı şiddetli kanamayla şans eseri kendisine muayene oldum. Kendi gittiğim doktor hiç ilgilenmemişti. Güzelce çizerek kanamanın nedenlerini süreci sonucu anlattı. 38. Haftamda yine gece sürpriz bir şekilde harika bir doğum gerçekleşti. Yine olsa yine Mustafa Beye giderim
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Başımda çıkan kıl kökü iltihabı (folikülit) için başvurmuştum. 1 aylık antibiyotik tedavisi verdi. Bir ayın sonunda tedavinin işe yaraması bir kenara şikayetim iki katına çıktı. Durum böyle olmasına rağmen aynı tedaviye devam etmek istedi. 1 ay daha aynı sorunla yaşamamak için başka bir doktorun farklı bir tedavisine girdim ve sorunumdan %90 oranında kurtuldum. Doktorlukta en önemli yönlendirici doktorun kendisi değil hastanın şikayetleri olmalıdır. Ve doktor hastasına karşı anlayışlı ve nazik olmalıdır.
ar...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Öncelikle merhabalar Diyetisyenim Ceyda Hanım ile yaklaşık olarak 5 aylık bir süreçte 75 kilodan 60 kiloya inerek15 kilo verdim. Yazdığı dengeli listelerle sağlıklı beslenerek bu süreci tamamlamış bulunmaktayım. Sayesinde aynalarla barıştım. Özgüvenim yerine geldi diyebilirim. Enerjisine hayran kaldığım ve işini severek ve hakkıyla yapan bir diyetisyen aynı zamanda çok ilgili ve çok güler yüzlü ilk defa bu kadar istikrarlı devam ederek hedefime ulaştım. Eğer siz de artık asla zayıflayamayacağınızı ve başaramayacağınızı düşünüyorsanız yolunuz Ceyda Hanıma düşmeli daha sonrasında Ceyda Hanımdan başka hiçbir diyetisyene gitmeyi düşünmeyeceğinize eminim. Benim en güzel iyikilerimden birisi kendisi.. Dilerim sizin için de öyle olur..
Sağlıcakla Kalın
se....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
2019 yılında avecanna hastanesinde doğum yaptım bebeğimin tüm kontrollerini kendilerine yaptırdık okadar çok ilgili,mütavizi,candan işini severek çok çok iyi yapan bir çoçuk doktoru daha gormedim çoçuğum hastalanıp kendilerini bulamadığımda mecburen başka hastanelerde profoserlere bile goturdüğüm oldu ama kendilerinin yerini gerçekten tutmuyor benim gibi pimpirikli bir anneyi bile rahatlatan kendilerinin bizde ap ayrı yeri olan çok iyi bir doktor ne soylense gerçekten az kendileri için !şiddetle tavsiye ediyorum çevreme !!Hep var olsun inşallah Ayşe hocamız
bü...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Yusuf bey ile bugün tanıştık. Beyin mr sonucumda beynimde görülen leke başımda ağrı ve yüzümde karıncalanma şikayeti ile bir kaç doktordan sonra beynim allak bullak bir şekilde kendisine gittim. O kadar açıklayıcı, ilgili, detaycı bir doktor ki. Gerek muayenesi gerek tetkik incelemesi gerek hastayı durumu izah etmesi ve süreci yönetmesi kısacası şahane. Öncelikle doktorluktan ziyade çok iyi bir insan.sevgiler
y.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Eşimin doğumu için doktor hanımla iletişime geçtik.Normal doğum isterken kendi kararımızla sezaryen doğuma dönüş yaptık. Doğum başarılı bir şekilde gerçekleşti. Oğlumuzu kucağımıza aldık. Profesyonelliğiniz ve ilgininiz takdire şayan
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Deneyimi profesyonelliği ve güler yüzlü yaklaşımıyla sorduğum her soruya detaylıca cevap verir. Dermatoloji alanında gittiğim tek doktordur. Herkese tavsiye ederim. Kendisi şikayetlerimin hepsine bir bir çözüm bulmuştur. En son da yaptırdığım prp seansında da kendisinin profesyonelliğini bir kez daha görmüş oldum.İşlem çok kısa acısız ve teknik dolu bir işlemdi. İyiki varsınız Mine Hanım
na...s
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Eşimin yaklaşık 5 senedir kendisine gidiyor, hamilelik öncesi, hamilelik dönemi, doğum öncesi ve sonrası her zaman çok iyi ve ilgili. Nuran hanım her zaman çok sabırlı, hastasını dinleyen çok şefkatlı ve merhametli olması ile beraber mesleğinde de çok iyi bir doktor.
Avicenna Hastanesi Ataşehir, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Avicenna Hastanesi Ataşehir, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Ürolog, Genel Cerrah, Ağız Ve Diş Sağlığı, Dermatolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortodontist, Spor Hekimi, Mezoterapi Uzmanı.
Avicenna Hastanesi Ataşehir hangi hizmetleri sağlıyor?Avicenna Hastanesi Ataşehir, toplam 438 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Randevu, Normal Randevu, İç Hastalıkları Randevusu.
Avicenna Hastanesi Ataşehir adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Avicenna Hastanesi Ataşehir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Avicenna Hastanesi Ataşehir kurumundan nasıl randevu alabilirim?Avicenna Hastanesi Ataşehir bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Avicenna Hastanesi Ataşehir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Avicenna Hastanesi Ataşehir kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Avicenna Hastanesi Ataşehir ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Avicenna Hastanesi Ataşehir hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Avicenna Hastanesi Ataşehir hangi sigortaları kabul ediyor?Avicenna Hastanesi Ataşehir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, senCard, Chubb European Group Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Avicenna Hastanesi Ataşehir nerede?Avicenna Hastanesi Ataşehir adresi Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul Ataşehir şeklindedir.
Ataşehir bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Nörolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri