Hakkımızda
Avrupa Cerrahi’nin hekim kadrosu; Genel Cerrahi bölümünün Proktoloji Alanı’ndan 4 hekimden oluşmaktadır.
Kurumumuz hafta içi 09:00 - 18:00, Cumartesi günleri 09:00 - 14:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
- Groupama Sigorta
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi
Levent Mah. Levent Cad. No:4 Beşiktaş/ İSTANBUL, İstanbul 34330
k....k
Muayene diye geldiğim ve vermiş olduğu güven ile küçük bir lazer operasyonu ile olan hemoroid tedavimi tam 10 dakika içerisinde tedavi ederek Güler yüzlülüğü detaylı açıklaması ile gerçekleşti kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum gelip görebileceğiniz en iyi doktorlardan birisi gelmekten yana hiç tereddüt etmeyin o kadar çok korkuyordum ki o kadar çok tereddütlüydüm ki yanına geldiğinde beni sakinleştirdiler hemşireler de keza aynı şekilde çok iyiydi hem hemoroid hem çatlak tedavimi uyguladı bir saat içerisinde hastane içerisinden çıktım gayet de başarılıydı
s....e
10 yıldır hemoroidim vardı kimi zaman sancılı kimi zaman yokmuş gibiydi ve bir türlü cesaret edip doktora gidemiyordum nasıl olsa geçecek diye ta ki o bitmek bilmeyen geçirdiğim tarifi olmayan aşırı sancılı iki güne kadar, çok şükür şanslıyızki Eşimle araştırma yaparken hatice hocam çıktı karşımıza ve bu çekilmez acıya bi son vermeliydik artık ve neredeyse ağlayarak gittiğim klinikten sadece 10 dk süren lazer ameliyat sonrası gülerek çıktım. Hatice hocama sonsuz teşekkür ediyorum. O beni güldürdü Allah ta onu güldürsün
40 yaşındayım , ilk kez bir Dr. Hakkında yorumda bulunuyorum . Saygıdeğer Hatice Hn. İle Bakırköy de bulunan Avrupa Cerrahi Tıp Merkezinde , hemoroid nedeniyle görüştüm. Kendisi durum ve süreç ile ilgili herşeyi detaylı , basit ,anlaşılır şekilde izah etti. Muayene esnasındaki hassasiyeti ,(öncesinde bilgilendirme eşliğinde olması ) benim rahatlamama ve memnun olmama vesile oldu . Profesyonelliği , hakimiyeti, samimiyeti %100 . Süreci aynı memnuniyetle tamamlamayı ümit ediyorum . Çok teşekkür ederim .
Neredeyse 1 yıldır devam eden fistül çatlağı, ve birkaç yıldır süregelen iç-dış hemoroidlerim vardı. Hatice Hocamı ve Avrupa Cerrahi Merkezi ni internette araştırma yaparken bulduk. Lazer operasyonla hepsinden kurtuldum. İyiki hocamı bulmuşum ve iyiki operasyonları olmuşum. Yarım saatte hayatım değişti. Gerek operasyon öncesi gerek operasyon sonrası her türlü desteğini aldığım hocam sayesinde beslenme ve yaşam tarzım da değişti. Kendisine ve Avrupa Cerrahi Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederim. Utanmayın, sıkılmayın, bir an önce bu dertten kurtulup hayatınıza yeniden başlayın.
r....e
Anal fissür ve hemeroid rahatsızlığın için Hatice hanıma geldim.Kendisi tedavimi gerçekleştirdi.şu an tedavi üzerinden 13 gün geçmesine rağmen inanılmaz rahatladım.Buraya çok yoğun ağrılarla gelmiştim.bu durumda olanlara kesinlikle Hatice hanımı tavsiye ediyorum.kendisi çok iyi bir doktor olmasının yanında çok iyi bir insan.kendisinin benim yüreğimde ayrı bir yeri var artık.
e....r
Hemoroid rahatsızlıgım ve füssür lazerle tedavi oldum.Hatice hanıma çok teşekkür ederim hiç utanmadım çok yakın ve samimi ayrıca ameliyatım çok iyi geçti 2 ay boyunca takip etti .Canı gönülden tavsiye ederim .
n....d
Yaklaşık 1 yıl önce kıl dönmesi ameliyatı oldum. Dikişlerim patladığı için 6 7 ay boyunca yaram kapanmadı. Sonrasında da hastalığım tekrarladı. Hatice hocamın yapmış olduğu lazer tedavisini oldum. Dikişsiz ağrısız yatmak zorunda kalmadan çok kısa bir sürede eski düzenime döndüm. Hatice hocama çok teşekkür ederim .
o....a
kendisine lazer ile fissür ve hemoroid ameliyatı ve botoks oldum ve iyileşemedim. iyileşememek ile birlikte ayrıca anal stenoz(makat darlığı) gelişti. Gelişen makat darlığından dolayı 2. çatlağım da oluştu. iyileşememe şikayetimden dolayı kendisine ameliyattan yaklaşık 2-3 ay sonra tekrar muayene olmaya gittiğimde orayı biraz zorlamışsın vazelin sür, 2 ay yediklerine dikkat et dedi. şikayetlerim geçmeyince soluğu başka doktorda aldım ve makat darlığı geliştiğini öğrendim ve anoplasti ameliyatı olmak zorunda kaldım. ameliyatsız lazer tedavisi ile baslayan sürecim başka bir kurumda anoplasti ameliyatı ile sonuçlandı. kendisinin tedavisinden ve ameliyat sonrası komplikasyonları teşhisinden memnun kalmadım.
Merhabalar, Yasir hocam ile tanışma vesilem ilk olduğum klasik hemoroid ameliyatı sonrası sorunlarımın devam etmesi üzerine ,tedavi olabileceğim proktoloji dalında uzman bir doktor arayışına başladım ve çok araştırıp aldığım tavsiyeler üzerine Yasir hocama muayene olmaya karar verdim.Muayene sırasındaki detaylı hastayı bilgilendirme ve hastayı sonuna kadar dinleme tavrından dolayı işte aradığım doktoru buldum dedim.Hocam muayene sonrasında hiç endişelenme seni sıkıntılarından kurtaracağız deyince inanın ki sevincimi tarif edemem.Çok şükür dediği gibi de oldu.Ameliyatsız yöntem ile yapmış olduğu tedavi sayesinde aynı gün geldiğim gibi aracıma binerek günlük yaşantıma devam ettim.Klasik hemoroid ameliyatından dolayı oluşan komplikasyonlardan sebep 3 ay uykusuz geçen günlerimden sonra Önce Allah’ın izni sonrada Hocamın emekleri sayesinde gönül rahatlığıyla uykularıma kavuştum.Hocam iyiki sizinle tanışmışım.Allah razı olsun.Gönül rahatlığıyla hocamı tavsiye ediyorum.Keşke klasik hemoroid ameliyatı olmadan önce sizleri tanıma şansım olsaydı.
Saygılarımla,
Yasir bey mesleğinde çok başarılı ve titiz bir insan kesinlikle. Kendisiyle tanışıklığımız 2016 yılında başladı. İlk olarak kıl dönmesi şikayetiyle gittim ve detaylı şekilde hastalığımı ve tedavi yöntemini anlattı. Mikrosinüsektomi denilen ameliyatsız yöntemle tedavimi gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi belirtildiği gibi sadece ilk gece ve ilk pansumanda ufak ağrılar oluştu fakat ağrı kesicilerle hafifleyen cinstendi. Acı eşiğim düşük olmasına rağmen yaklaşık 1 haftada tüm şikayetlerim geçmişti.Devamında hastalıktan kurtuluduğumu düşünüp Yasir beyin tavsiyesi olan epilasyona başlamadım. 3 yıl aradan sonra 2019 yılında tekrar benzer şikayetler başladı ve tekrar aynı yöntemin uygulanmayacağı korkusuyla doktora gitmedim. Fakat süreç içinde ağrılarıma apse de eklenince oturma konusunda büyük sıkıntılar yaşayarak tekrar Yasir beyden randevu aldım. Durumumun pek iyi olmadığını ve epilasyonu muhakkak yaptırmış olmam gerektiğini tekrar hatırlattı. Ardından tekrar kendisine güvenerek ameliyatsız yöntemle tedavimi oldum. Bu sefer neredeyse hiç ağrı yaşamadım ve 4-5 gün içinde işime sorunsuz şekilde dönebildim. Operasyondan kısa bir süre sonra da yine Avrupa Cerrahi bünyesinde epilasyona başladı. Tedavimin üzerinden yaklaşık 5 ay geçti ve hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum. Benzer sıkıntılardan muzdarip hastalara bir kaç tavsiyede bulunacağım. Öncelikle bu bu hastalıktan ve tedavi yönteminden korkmamaları gerekiyor ve rahatsızlık başladığı andan itibaren hızlı bir şekilde doktora başvurmanın tedaviyi kolaylaştırıyor. Ben de bu kadar hızlı ve acısız bir tedavi beklemesem de böyle bir yöntemin varlığı eski yöntemlerle kıyaslandığında hastaların işini büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Ayrıca operasyon sonrası özellikle ense sırt ve kuyruk sokumu bölgelerinde epilasyona başlanması hastalığın tekrar etme riskini düşürdüğü akıldan çıkarılmamalı. Hastlara şifa hekimlere kolaylıklar diliyorum.
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah.
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi, toplam 18 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apse Insizyonu Ve Drenajı, Botoks, Kolonoskopi, Dikişsiz Hemoroid Cerrahisi, Rektosigmoidoskopi, Anoskopi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Randevu, Lazerle Hemoroid Ameliyatı.
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi nerede?Avrupa Cerrahi Tıp Merkezi, 2 farklı konumda temsil edildiğinden, kuruma 2 adreslerinden herhangi birinden ulaşabilirsiniz: -
- Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi No:26 Bakırköy İstanbul
- Levent Mah. Levent Cad. No:4 Beşiktaş/ İSTANBUL İstanbul