Avrupa Hospital Adana
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Avrupa Hospital Adana
Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı No:43, Çukurova
h....u
Babam aralık ayında katarakt ameliyatı oldu. Her iki gözünde de yapılan işlem olumsuz oldu. Ameliyat sonrası uzak gözlüğü kullanmayacağı söylenirken şu an kullanmaktadır. Asla tavsiye edemiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
a....s
Dedem katarakt ameliyatı oldu berrin hanım çok iyi bir doktor ilgili,güler yüzlü ilgi alakasından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz.
b ...e
Burun estetiği ameliyatımı Erhan Bey gerçekleştirdi. Gerçekten çok ilgili. İstediğim gibi ve sağlıklı bir buruna sahip oldum. Çok teşekkür ederim
i̇....
Güçlü ve ağrılı bir migren atağı sonucu tanışmıştık Doktor Hanımla, detaylı muayenesi ve ilgili ile tüm ağrılarıma çözüm buldu. Çok teşekkür ederim.
fa...k
Doktorumuza covit 19 salgını sürecinde annemizin ödem sancıları nedeniyle götürdük. 71 yaşındaki annemizi tepeden tırnağa muayene etti ve müthiş ilgilendi. Doğru tespit doğru reçete doğru muayene ile de annemiz sıkıntılarından kurtuldu çok şükür. Böyle doktorlarımız oldukça biz kendimizi her zaman güvende hissediyoruz
mu...e
Ilerı derecede sınır sıkışması sonucunda, oldugum ameliyat sonrasında yasadıgım sıkıntılar nedenıyle Selcuk beye gıttım.Sorunumu cok guzel dınleyıp neler yapılabılecegı konusunda yardımcı oldu.Basta Selcuk bey olmak uzere kendısıyle cok uyumlu calısan ekıbıne ve ozellıkle benımle guleryuz ve ıncelıkle ılgılenen Ebru Gok kızıma cok tesekkur ederım.Fızık tedavıye ıhtıyacı olan tum hastalara tavsıye ederım.
Avrupa Hospital Adana, Çukurova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Avrupa Hospital Adana, Çukurova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Göz Doktoru, Dermatolog, İç Hastalıkları Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Psikiyatrist, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizik Tedavi Uzmanı.
Avrupa Hospital Adana hangi hizmetleri sağlıyor?Avrupa Hospital Adana, toplam 116 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi.
Avrupa Hospital Adana adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Avrupa Hospital Adana online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Avrupa Hospital Adana kurumundan nasıl randevu alabilirim?Avrupa Hospital Adana bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Avrupa Hospital Adana ile iletişime geçmenizi öneririz.
Avrupa Hospital Adana kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Avrupa Hospital Adana ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Avrupa Hospital Adana hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Avrupa Hospital Adana nerede?Avrupa Hospital Adana adresi Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı No:43 Çukurova şeklindedir.
Çukurova bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Çukurova bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri