Kılıçdede Mahallesi Ülkem Sokak No:8B/32, İlkadım 55060
  • Diğer (İade)

I
    Dt. Ayberk Kara Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Senelerdir beklediğim plak tedavisi için Ayberk Hocamı buldum. Panaromik Röntgen sonrası tedavi için gerekli dolgu işlemleri yapıldı. Tedavinin her aşamasında doktorun bilgilendirmesi ile stressiz ve de acısız bir şekilde işlemler tamamlandı, aklımdaki tüm sorular cevaplandı. Bu süreçte güler yüzleri ve de ilgili hasta takipleri çok yardımcı oldu diyebilirim.

K
    Dt. Ayberk Kara Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)

Ayberk Bey son derece güleryüzlü, alanında bilgili ve tecrübeli bir uzman. Öncelikle şeffaf plak tedavi sürecimi detaylı bir şekilde açıkladı ve tedavi hakkındaki tüm sorularımı özenle yanıtladı. Dişçi fobisi olan biri olmama rağmen onun bu iletişimi daha en başından kendisine güvenmemi sağladı. Ardından tedavi aşamasına geçildi ve çürük dişlerime dolgu yapıldı, diş taşlarım temizlendi. Sonrasında ölçülerim alındı ve fotoğraflar çekildi. Süreç boyunca iletişimi ve özenli çalışması dişçi fobimi yenmemi sağladı diyebilirim. Herkese tavsiye ediyorum, özellikle benim gibi fobisi yüzünden yıllarca erteleyenlere :)

Dt. Ayberk Kara Ortodontik Tedavi

Ayberk hocama tavsiye üzerine görüşmeye gittiğimde ilgisi,enerjisi,alanına olan bilgi yetkinliği ve hoşgörülü tavırlarıyla tedavime hemen başlamak için gereken cesareti içimde oluşturdu.Dişlerimdeki düzen ve orantı problemlerinden dolayı ortodontik tedavi için plan oluşturup tedavi öncesi gereken tetkik ve işlemleri uyguladı.Diş tellerim takılalı bir hafta oldu ve süreç beklediğimden konforlu geçti.Tedavi sırası ve sonrası her zaman en ufak sorunumu bile önemseyip detaylı olarak açıkladı.Kliniği ise tamamen hastalarının rahat hissedebileceği şekilde hazırlanmış ayrıca asistanı da hocam gibi çok güleryüzlü ve kibar.İyi ki yollarımız kesişmiş herkese kalben tavsiye ediyorum .