Bahçelievler Mahallesi Fatih Caddesi No:43/1, Yalova 77200
  • Diğer (İade)

Y
    Dt. Aydan Yıldız Ortodontik Tedavi

Ortodonti tedavisi için danışmanlık aldım, kendimi hiç bu kadar prenses hissetmemiştim , tedavim için gün sayıyorum , iyi ki karşılaştı yollarımız mükemmelsiniz ,

Dt. Aydan Yıldız

Aydan hanımla yolum kesiştiği için çok şanslı olduğumu düşünüyorum eşimin implant tedavisini de Aydan hanım yaptı ve her konuda çok memnun kaldık gözü kapalı herkese tavsiye ederim işini severek hakkıyla yapan nadir hekimlerden biri.

Dt. Aydan Yıldız

Aydan hocamla rutin diş kontrolü için randevulaştık, akabinde dolgularım ve diş taşı temizliğiyle devam ettik. klinik hijyeni, iletişimi, ilgi alakası çok tatmin ediciydi. Kendisine ve ekibine başarılarının devamını dilerim

Dt. Aydan Yıldız

Güler yüzlü profesyonel bir dis hekimiyle kızım eminellerde tedavisini gördü 6 yaşında ilk dolgusunu yaptırdık.

Y
    Dt. Aydan Yıldız

Aydan hanıma bi arkadaşım tavsiyesiyle gittim.Temizleme işlemim vardı öncesinde pozitif enerjisi güler yüzlü oluşu benim için çok önemliydi.isini titizlikle yaptığını deneyimlemiş oldum.kendisine ve güzel asistanina çok teşekkür ederim.

Dt. Aydan Yıldız

Aydan Hanım’a rutin diş kontrolü için gittim. İlgi ve alakasından çok memnun kaldım. Dişlerimle ilgili bir problem olmaması beni sevindirdi. Ayrıca yetki dahilinde olduğundan dolayı botoks tedavim de uygulandı. Kendisine başarılar diliyorum ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

O
    Dt. Aydan Yıldız

Harika bir hasta doktor ilişkisi olan eli bir o kadar da hafif koltuka sizi germeyen mükemmel bir dolgu maceramız oldu. Ellerine sağlık hocam

Dt. Aydan Yıldız

Öncelikle çok hijyenik , çalışanlar ve hekimimiz çok güleryüzlü, eli çok hafifti, kanal tedavisi daha önce de yaptırdım hiç bu kadar kolay olmamıştı.. teknolojik aletleri ve güçlü duruşuyla iyikiiii dedirten hekimim Yalova ya değer kattınız hep var olun ..

U
    Dt. Aydan Yıldız

daha önceden başka klinikte yaptırdığım kompozit dolgumda renkleşme ve çürük vardı. aydan hoca dişimin kendi rengiyle aynı estetik dolgu yaptı, dolgu yapıldığı hiç belli olmuyor. çok memnun kaldım