Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi kadrosunda 2 adet aile hekimliği uzmanı, 5 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 7 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 3 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 3 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 5 adet iç hastalıkları uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 4 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 3 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 6 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 1 adet pratisyen uzmanı, 1 adet psikiyatri uzmanı, 4 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 5 adet radyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 3 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Aydın ilinde Cumhuriyet mahallesi Çine Cad. Aydın adresinde bulunmaktadır. Aydın Atatürk Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2562129222 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Aydın Atatürk Devlet Hastanesi
Cumhuriyet Mah. Çine Cad., Aydın
  • SGK

Y
    Op. Dr. Devran Ertilav • Kırık Cerrahisi

Motor kaza sonucunda omuzunda parçalı 10 adet kırığı mevcuttu kolun kullanılmaz haldeydi Devran hocam sayesinde bunu güzel bir hale getirdim ve o kadar çok memnun kaldım ki Gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor

Telefon numarası doğrulandı
    Op. Dr. Devran Ertilav • Ortopedi Ve Travmatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

15 gün önce omuz ters protez ameliyatimi yaptı kendisi, içinde çok başarılı , guleryuzlu , hastasına değer veren iyi bir hekim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Basarilariniz daim olsun Devran hocam

Op. Dr. Devran Ertilav • Kırık Cerrahisi

Klavikula köprücük kemiği kırığı dolayısıyla devran hocamla tanıştım.kendinden emin ve uzman bı doktor.omzum çok kötü parçalı kırık vardı.ama kısa süre içinde eskisi gibi kullanmaya başladım. Allah bin kere razı olsun

Telefon numarası doğrulandı

9 Eylül 2024 tarihinde ön çapraz bağ ameliyatı oldum süreç çok iyidi hocamız çok ilgili bugün 17 Şubat 2025 5 ay geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum devran hocamızın her konuda açıklamaları operasyon yönetimi mükemmel

Op. Dr. Ümit Sarıoğlu • Diğer

Mastit tedavim ile ilgilenen konuşmasıyla sakinleştiren , çok ilgili çok sevecen bir doktordan fazlası işlemimi en iyi şekilde yapıp ilgilendi çok iyi bir doktor

Ç
    Op. Dr. Devran Ertilav • Diz Problemleri

Annem iki dizinden birden ameliyat oldu ve hemen ayağa kalktı şu an gayet memnun 3 ay oldu ağrısız yuruyebiliyor doktor bey gerçekten işinin uzmanı

Op. Dr. Devran Ertilav • Diz Protezleri

iyi ki tanıdık Devran beye çok memnunuz babam diz ameliyeti oldu çok iyi geçti çok ilgili doktor hiç şüphesiz gidebilirsiniz

P
    Telefon numarası doğrulandı

Ananem için randevu alıp gelmiştik dizinden ameliyat oldu ameliyat öncesinde ve sonrasında çok ilgiliydi

Op. Dr. Devran Ertilav • Diz Protezleri

Devran bey 75 yaşındaki annemi tek dizinden protez ameliyatı yaptı 1 gün sonra annem ayaklandı ve kısa sürede sorunsuz herşey yoluna girdi Devran bey ameliyat ile ilgili çok açıklayıcı ve rahatlatıcı bilgi de verdi yaşlı psikolojisini anlayan iyi bir doktor doktorluk uzmanlık profesyonellik ve kişilik bakımından çok iyi biri Allah kuvvetini arttırsın

Op. Dr. Devran Ertilav • Diz Problemleri

Doktor Bey ananemi ameliyat etti iki dizinden aynı anda. Çok ağrısı vardı ve yürümekte güçlük çekiyordu. Şu anda ameliyatın üzerinden yaklaşık olarak 1 yıl geçti. Rahatlıkla hareket edip yürüyebiliyor ve durumundan çok mutlu. Alanında çok başarılı bir doktor. Ameliyat sürecinde de sonrasında hasta takibi konusunda da çok başarılı. Güleryüzü ve insancıl yaklaşımından dolayı tercih edilebilecek bir doktordur kendisi.