Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi İzmir ilinde Yeni Mahalle 8780/1. Sokak No:18 Atasanayi adresinde bulunmaktadır. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2323299910 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi
8780/1 Sokak No:18 Yeni Mahalle Ata Sanayi, Çiğli 35620
  • Diğer (İade)
  • SGK

Uzm. Dr. Devrim Dölek Diğer

Gerek muayene sırasında gerekse sonrasında yapılan tetkik ve ultrason çekim sonuçları ile ilgili yaptığı detaylı anlatım için Endokrinoloji ve Metabolizma hastalıkları Uzman Dr Devrim Dölek Çetinkaya’dan çok memnun kaldım.Sonuç gösterme için tekrar randevu alma sıkıntısına girmeden sesli wattsap mesajı ile troid hastalığım ile ilgili detaylı bilgi vererek periyodik kontrol yapılacağı bilgisini verdi.İyi ki böyle doktorlarımız varHep varolun

Prof. Dr. Cem Tuğmen Diğer

Merhaba, sevgili hocamıza aylarca bitmeyen ve çoğu doktorun '' Bu ameliyatı yapmak her baba yiğidin harcı değildir '' dediği ağır bir akut kolesistit şikayeti ile gittim. Cem Hocamız bana süreci, riskleri ve doğru zamanda operasyon yapılması adına bilgiler verdi .Gerek yaklaşımı, gerek motivasyonu ve en önemlisi ise uzmanlığı ile doğru zamanda ameliyatımı yaparak beni bu rahatsızlıktan kurtardı. 6 ay önce çok zor başladığım ve sonuç alamadığım sürecime Cem Hocamız ile sorunsuz bir sekilde son verdim. Sabrından , ilgisinden , zamanlamasından, net olmasından ve hasta psikolojisine çok dikkat etmesinden kaynaklı kendisine ve ekibine sevgilerimi ve minnet olduğumu iletiyorum.

Op. Dr. Salih Sertaç Azarsız Diğer

Merhaba... 2 hafta önce retinamda bir yırtık meydana geldi ve acil ameliyat önerildi. Doktorum, ameliyat kararı verdiğim günü takip eden gün sabahtan tüm kontrollerimi yaptırarak beni ameliyata aldı. Gören tek gözümde olan bu zorlu operasyon için eski hemşiresini de ameliyata davet etmiş kendisi. Benim için çok zor olan bu süreci atlattım. 3 ay sonra gözümdeki silikon da alınacak.

Op. Dr. Alptekin Tanrıkut Total Tiroidektomi

Alptekin Bey’e bir hekim olan kuzenimizin tavsiyesi ile ulaştık. Eşimin tiroid nodül ve kıldönmesi ameliyatını yaptı. Hastaya yaklaşımı, açıklayıcı bilgileri, hastayı dinlemesi , ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi alakası bizi bu süreçte çok mutlu etti. Kendisine o kadar güvendik ki çok hızlı bir şekilde ameliyat olmaya karar verdik. Çok zorlu bir ameliyatı Alptekin bey , gerçekten büyük bir başarıyla gerçekleştirdi. Aynı anda iki ameliyatı da başarıyla gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası da ilgi ve alakası muazzamdı. Tecrübesi, bilgisi, yeteneği ile sayesinde sağlığına kavuştu eşim. İyi ki tanımışız kendisini..Hiç korkmadan, hiç heyecanlanmadan , kendisine çok güvenerek inanarak bu süreci tamamladık…ne mutlu bize ki, sadece bir hekim değil aynı zamanda bir dost kazandık.. Başarılarının devamını diliyorum kendisinin.

Uzm. Dr. Özlem Miraloğlu Psikiyatri Randevusu

Özlem Hanım’a iyiki gitmişim.Yıllardır kurtulamadığım trikotillamani illetinden kurtardı beni. Tatlı dilli güler yüzlü haliyle beni dinledi konuştu anladı ve gereken tedaviyi uyguladı 1ay olmadan kurtuldum iyiki yolumuz kesişmiş.

Op. Dr. Okan Karaman Diğer

Annem kireçlenme ve diz kapağı ameliyatı oldu. Neredeyse 1 sene olacak. Penguen gibi yürüyen annem artık dik yürüyor :) Doktorumuz çok ilgili ve alakalı. Ameliyat sonrasında da sürekli kontrolleri, ameliyatına güvenip dizini büküp anneme destek olmasıyla, fizik hareketlerinin yapılmasına kadar destek oldu.Fizik tedavi sürecinde bile annemi gördüğü için yanına gitmiş doktorumuz :) Bunlar küçük ama güzel şeyler. Diğer dizinden de önümüzdeki sene ameliyat olacak.

Ç
    Op. Dr. Alptekin Tanrıkut Genel Cerrahi Randevusu

Tekran eden kesi yeri fıtığım vardı, araştırmalarım sonucunda ve tavsiye üzerine bu tür ameliyatlar konusunda uzman olan doktor Alptekin TANRIKUT’a rastladım. Muayene aşamasından başlayıp amaliyat sürecinin sonuna kadar her konuda çok ilgili, kibar ve desteğini hiç esirgemeyen birisi. Ameliyatım çok başarılı geçti. Bu rahatsızlık sebebiyle ameliyat olacak hastalara kesinlikle tavsiyemdir. Kendisi bir doktordan daha fazlası..

Op. Dr. Alptekin Tanrıkut Tiroid Cerrahisi

Alptekin Hocamda tiroid ameliyatı oldum. Boyutları çok büyük ve kötü huylu olma olasılığı yüksekti. Alptekin Hocam kendisi ameliyat ve ameliyat sonrası sürecini anlattı. Ne anlattıysa o oldu. Ameliyat sonrası da hemen kendime geldim ve iyileştim. İyi ki varsınız hocam. :)

Op. Dr. Alptekin Tanrıkut Abdominal Laparoskopi

Yıllardır hem görüntümü hemde sağlığımı bozan sarkan karın bolgemle yaşıyordum Alptekin beyle tanıştığımızda sonucun böyle olacağını düşünmemiştim doğrusu... Öyle güven verdiki ameliyat öncesi hiçbir soru kalmadı aklımda ... Şuan da dümdüz bir karnim , yeni bir dostum var dostum diyorum çünkü doktorumuz insana güven veren bir dost gibi her soruma bıkmadan cevap verdi her aradığımda görüşebildim hep güler yüz hep ilgi ve takipte bende ailemde minnettarız. Şimdi sırada göğüsler var hocam bu ağırlıktanda kurtulucagimizi söyledi o operasyondan sonrada inşallah sonucu paylasicam ama diyorum ki iyiki varsın Alptekin bey Rabbım yolunu açık etsin

Op. Dr. Deniz Bozdoğan Kalp Kapakçığı Değişimi

Deniz bey babamın kalp kapakçığı ameliyatını yaptı gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi en mütevazi en başarılı doktorlardan birtanesi yaptığı başarılı ameliyat sonrası bütün herşeyi ayrıntısına kadar anlattı bize ve ne zaman sorsak gerekli bütün bilgiyi verdi gerçekten mükemmel bir doktor Allah böyle doktorlarımıza zeval vermesin rabbim yolunu açık etsin