Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi
Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26, Balıkesir
ha...i
78 YAŞINDAKİ ANNEMİM ÇOK ZOR BİR KIRIK OLAN VE HİÇ KİMSENİN AMELİYATINA CESARET EDMEDİĞİ AYAK BİLEĞİNİ İYİLEŞTİRDİ.İLGİLİ GÜLERYÜZLÜ.
Açıkçası hiç ilgilenmedi .Akne problemim vardı . Sadece krem önerdi . Soru sormadı . Yüzüme (sivilcelerime) dahi bakmadi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
d ...g
Mesleki bilgisi yüksek, hastalarını dinleyen, mütevazi bir doktor. anne ve babamın tedavilerini gerçekleştirmiştir. Annemin MİHRİNAZ e. ‘Nin kalp krizi geçirdiğinde tıkalı bir damarına stent yerleştirdi. Ve tedavi sürecinde aort damarı ile ilgili işlem için yine tecrübeli bir doktorumuza yönlendirdi. Yine ilerleyen zamanda kalp sebebiyle ciğerlerinin su topladığı tanısı ile en uygun tedaviyi sunmuştur.Kardiyoloji bilgisinin yanı sıra insani özellikleri de yüksek olan sayın Dr. Özkan Ağralı’ya saygılarımı sunarım.Balıkesir Atatürk şehir hastanesinin kardiyoloji bölümünün değerli doktorlarındandır.
gü...
11.01.2024 tarihinde Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesine kalp kriziyle gelen babamın damarları anjiyo ile açılmadı. Baypas olması gerektiği söylendi, o gün şansımıza Hakan Bey nöbetçiymis. Babamın kalp damarlarından 3 tanesi tıkalıydı. Sürecin en başından güven verdi hakan Bey. En güzel şekilde tedavi edip ameliyatımizı yaptı. Herşey sorunsuz ilerledi. Hastalarına olan ilgisi ve bilgisi oldukça iyi. Hastalarına ve hasta yakınlarına yaklaşımı davranışı da gerçekten iyi bir doktor. Onun sayesinde babam kurtuldu. İşinde gerçekten çok iyi .Onun gibi hekimler iyi ki var
be...a
Hamileliğimin 25. Haftasında kendisiyle tanıştım, bebeğimin kalbindeki problemi görüp beni yönlendirdi. Dakikalarca bebeği inceliyor, en ince ayrıntısına kadar bilgilendiriyor. İyi ki denk gelmişim…
f....b
Çok iyi bir doktor, çok iyi bir insan Allah ondan razı olsun. Tedaviye başlamadan önce tetkikler araştırmalar yapıyor, bunları not alıyor. Ona göre bir tedavi planı izliyor. Hasta ile iletişimi çok iyi. Çarpıntı ve ritim bozukluğu için verdiği tedaviden çok memnunum. Mesleğini hakkıyla yapan İskender bey ve tüm meslektaşlarından Allah razı olsun
se...
Eşimi çok başarılı bir miyon ve Rahim ameliyatı ile sağlığına kavuşturan güleryüzlü nazik ve işini çok iyi yapan bir doktorumuz
m ...k
3 Doğum yaptım 3 çocuğumda da Şahin beyi tercih ettim, çok ilgiliydi, ben çok memnun kaldım ,cinsiyetlerini de hepsini çok erken bilmişti, güler yüzlü, sohbet eden ve merak ettiğiniz ne varsa cevaplayan bir doktor tavsiye ederim.
ha...
Her iki doğumumun ve öncesinde de kadın hastalıklarından olan ciddi bir rahatsızlığımın iyileşmesinin kahramanı, güvenebileceğim tek kadın doğum doktorudur. Dürüst ve güvenilir olmasının yanı sıra, hastalarının sorunlarıyla ciddi anlamda ilgili, araştırmacı ve bilim insanı olmasını her daim konuşturan, hem ciddi hem de kafanızdaki tüm soru işaretlerini tek cümlesiyle çözen bir doktordur. Kendimi çok şanslı hissetmiş olup, Allah a hep şükür etmişimdir kendisine denk geldiğim için.
E-nabız sistemine henüz geçilmeden önce hipotiroidi rahatsızlığı teşhisi konuldu. Eski raporlarımı nodüllerimi gösteren güncel bir ultrasonla beraber kendisine götürdüm. TSH değerlerini yakalamak için kullandığım ilaçları kesmemi önerdi, uzun sürede zorlukla düzelttiğimiz tiroit değerlerimi kontrollü şekilde yeniden bozacağını söyledi. Kolesterolüm de yüksek olduğundan başka bir uzman hekim bu yaklaşımı çok yanlış buldu.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi, Balıkesir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi, Balıkesir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Genel Cerrah, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Pratisyen Hekim, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Gastroenterolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Fizik Tedavi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Psikiyatrist, Göz Doktoru, Nefrolog, Çocuk Cerrahı, Çocuk Kardiyoloğu, Radyolog, Mikrobiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Patolog, Dermatolog, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog.
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi, toplam 160 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi nerede?Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi adresi Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26 Balıkesir şeklindedir.
Balıkesir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Balıkesir bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri