Diğer kurumları göster

• Ankara Sigorta
  • Axa Sigorta
  • Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Demir Hayat Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Op. Dr. Mehmet Yıldız Lazer Ameliyatı

Kendisi muhteşem bir insan tedavi sürecimizde çok ilgilendi ayrıca no touch lazer işlemimizde çok iyi geçti kendisi mükemel bir insan kesinlikle tavsiye ederim

Op. Dr. Mehmet Yıldız Lazer Ameliyatı

No touch lazer ameliyatımı yapan Mehmet beyden çok memnun kaldım başarılarının devamını dilerim çok güler yüzlü hastasıyla ilgilenen bir hekim

Op. Dr. Mehmet Yıldız Lazer Ameliyatı

3 hafta önce no touch lazer oldum sonuçtan çok memnunum, Mehmet bey hastalarıyla çok ilgili işinde çok başarılı bir doktor.

Uzm. Dr. Mengü Sarıoğlu Diğer

Gittikçe kötüleşen sırt ağrım nedeniyle Mengü Beyle yollarımız kesişti. Mr sonuçlarına göre tarokal bölgede 4 tane fıtığım olduğunu belirttiğinde tam moralim bozulacakken endişelenmemem gerektiğini, uygun tedavi yöntemiyle ameliyata gerek kalmadan ağrılarımı dindireceğini söyledi ve gerçekten dediği gibi de oldu. Fizik tedavi , ozon ve mezoterapi uygulamalarıyla ağrısız hayatıma geri döndürdü . Mengü Bey alanındaki bilgisi, yenilikçi yaklaşımı ve herşeyden önemlisi hasta ile harika iletişimiyle bu süreci endişesiz bir şekilde geçirmeme sebep oldu. Sizi gerçekten dinliyor ve fikirlerinize saygı gösteriyor. Balıkesir için büyük şans olduğunu düşünüyorum.

Uzm. Dr. Mengü Sarıoğlu Diğer

Dr beye sırtımdaki fıtık ağrıları için gitmiştim. Kendisi ilaç tedavisi ile beraber ozon uygulamasını önerdi. 3 seans ozon tedavisi ile sırtımdaki ağrılardan ilaçsız kurtuldum. Sırtıma yaptığı ozon daha rahat hareket etmemi ve ağrılardan kurtulmamı sağladı. İlgili güler yüzlü iyi bir doktor

Op. Dr. Mehmet Yıldız Göz Hastalıkları Randevusu

Sarı nokta ve katarakt problemi olan annem tedavisinin her aşamasını sorunsuz olarak bitirdi.

T
    Op. Dr. Cüneyt Bozhan Kırık Cerrahisi

Çocuğumun kolu kırıldığında telaş içerisinde hastaneye gittik. Cüneyt hocam başarılı bir şekilde ilk tanıyı koyup müteakiben ameliyat yaptı. Gerçekten çok ilgi ve alaka gösterdi ve bizleri sürekli bilgilendirdi. Ameliyat sonrası kontrollere gittiğimizde de oğlumla ilgilendi. İletişime açık, alanında çok iyi bir doktor... Akademik eğitimi, bilgi ve tecrübesi ile on numara bir doktor.

Op. Dr. Özgür Kiriş Preoperatif Değerlendirme

Yaklaşık 1 yıl kadar önce hocamızda non touche lazer operasyonu geçirdim şehir dışından gelmeme rağmen gün içinde muayene operasyon herşeyim titizlikle yapıldı operasyon sonrası da ilgi ve alakasından çok memnun kaldım şuanda da çok rahatım ne kadar ekran süresini aşsam da herhangi bir göz kuruluğu batma vs yaşamadım herkese tavsiye ediyorum böyle bir düşünceniz varsa bence hiç düşünmeden hocama başvurabilirsiniz

Op. Dr. Özgür Kiriş Prk(Fotorefraktif Keratektomi)

Gözlük ve lens kullanmadan görmemeyle mücadelemi noktalayıp bir türlü cesaret edemediğim no touch laser e özgür hocam sayesinde karar verdim.Açıkça söylemek gerekirse birkaç doktor gezdim ve beni rahatlatan Detaylıca herşeyi anlatan,güven alabildiğim kendisi oldu.Biri 2.50 diğeri 2.75 ti numaralarımın astigmatım 3tü.Benim korkum ameliyat sonrasıydı ama şu an niye daha önce yaptırmadım diye pişman oluyorum.Ameliyat çabucak olup bitiyor ağrısız acısız hiçbirşey hissetmiyorsunuz.Ameliyat sonrası da ben çok rahat geçirdim ne bir batma ne de bir yanma bende olmadı.Sadece çapaklanır gibi oldu.2 gün sonra o da geçti.Ameliyat sonrası doktorumuz ve sekreteri durumumuzla ilgili bilgi almak için irtibattalardı.Bu kadar hastanın içinde herkese yetebilmesi,enerjisi,güleryüzü ve ilgisi,ekibi ;muazzam bir şekilde işliyor sistem herşey kontrolü altında .20.gün kontrolüme gittiğimde bütün harfleri okuyabildim.Keşke daha önce olsaydım diyorum Özgür hocamı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Op. Dr. Özgür Kiriş Diğer

Çook korktuğum no touch laser işlemine doktorum Özgür KİRİŞ’i tanıyınca ve aklımdaki tüm soru işaretlerini giderince karar verdim. 19. günde göz numaram sıfır oldu şuan her şeyi çok net görebiliyorum ve gördükçe mutlu oluyorum . İşlem hakkında korkanlara da şunu söylemek isterim işlem 10 dk kadar sürüyo ve ağrı , acı hissetmiyosunuz hatta sohbet bile edebiliyosunuz . Keşke çok daha öncesinde karar verseymişim diyorum . Bu güzel ilgisi, güler yüzü ve profesyonelliği için Doktorum Özgür KİRİŞ’e yanındaki hemşire ve sekreterine minnettarım