Hakkımızda
Başak Diyet
Başak diyet kliniği 2017 yılında Fitoterapi ve Beslenme Uzmanı Başak İnsel tarafından kurulmuştur. Kliniğimizde 2 adet uzman diyetisyenimiz, spor eğitmenimiz ve asistanımız görev almaktadır. Misyonunu her daim önce insan sağlığı olarak belirleyen Başak Diyet Kliniği danışanlarına kişiye özel hizmet sunmaktadır.
Başak Diyet
Cevizli Mahallesi Zuhal Caddesi No:46E/A-5/85 Ritim İstanbul, Maltepe 34846Uzmanlar
mu...z
Uzun yıllardır veremediğim, birçok diyetisyene gidip gidip sonrasında hep daha fazla kilo aldığım süreçlerin sonunda Başak Hanım ve ekibiyle harika bir süreç geçirdik. 27kg verdikten sonra bana tek tek nasıl koruyacağımı anlattı. Sayesinde spora başladım, karaciğer yağlanmam tamamen gitti ve çocuklarımla çok daha kaliteli zaman geçirmeye başladım. Tanıdık tanımadık herkese kendisini öneriyorum şuan.
be...
Ben kendisine başladığımda asla bir diyeti sürdüremem diye başladım, denemekti aslında ama bir de baktım ki o düzene öyle bir ayak uydurmuşum ki kendim de şaştım. "Ay ben bu hafta kaçamak yaptım" larıma bile tamam hallederiz diyip tolere eden, işini severek yapan harika bir diyetisyen. Sizi size tanıtan ve yeme alışkanlığınız sanki hep öyleymiş gibi alıştıran biri. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum.
Başak Diyet, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Başak Diyet, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Başak Diyet hangi hizmetleri sağlıyor?Başak Diyet, toplam 7 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Online Diyet, Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık.
Başak Diyet adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Başak Diyet online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başak Diyet kurumundan nasıl randevu alabilirim?Başak Diyet bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Başak Diyet ile iletişime geçmenizi öneririz.
Başak Diyet kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Başak Diyet ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Başak Diyet hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başak Diyet nerede?Başak Diyet adresi Cevizli Mahallesi Zuhal Caddesi No:46E/A-5/85 Ritim İstanbul Maltepe şeklindedir.
Maltepe bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Maltepe bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri