Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği
Mutlukent Mah. 92.Sok.No:17 Ümitköy Hipertansiyon Ve Hiperlipidemi, Çankaya
se...r
Şeker hastası olan annem bir ay önce insülin kullanmaya başladı.insülin kullanımıyla ilgili kafasında soru işaretleri vardı.Sorularına cevap bulabilmek için Altuğ Hocaya gittik.(Randevuyu binbir zorlukla aldım)hocanın agresif tavrından dolayı hiçbir sorumuzu soramadık üstelik azar işittik.Saat altıya kadar çalışıyomuş hiçbir soruya cevap veremezmiş .Odasından çıktığımızda annem de bende şoktaydık.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
de...r
Aslı hanım üst çeneme 16 ekimde 3 implant yerleştirdi sıkıntım sadece 2saat ağrı çektim iki saat sonra birde akşam aldığım ağrı kesici yeterli oldu bir haftadır gayet iyiyim 3 ay sonra kaplama olacak .Bana titiz çalışması ile bu tedaviyi yapan aslı hocamıza çok teşekkür ederim
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Aile Hekimi, Kardiyolog, Göğüs Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Gastroenteroloji Cerrahı.
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği, toplam 75 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Akciğer Biyopsisi, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Transplantasyonu, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Anterior Mediastinotomi, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Bronkoskopi.
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği nerede?Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği adresi Mutlukent Mah. 92.Sok.No:17 Ümitköy Hipertansiyon Ve Hiperlipidemi Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri