Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi
- Yapı Kredi Sigorta
- Ziraat Sigorta
- Zurich Sigorta Tüm sigortaları göster
ze....
Oğlumum EMG çekime gitmişken senelerdir rahatsızlık yaşadığım huzursuz bacak sendromu için ben de muayene olmaya karar verdim. İyi ki diyorum çünkü Özlem hanımın detaylı muayenesi ve teşhisi ile uygun tedavi aldım. Uyku kalitesinin bu kadar artacağına dair bir ümidim yoktu çünkü tedavisi olmayan bir rahatsızlık olduğu fikrine kapılmıştım. Özlem hanım sayesinde geceler kabus olmaktan çıktı
mide asidi reflü den dolayı gittim anlattım dinledi mide koruyucu yazdı yolladı ne muayene ne hiçbirşey eski tahlillerime bile bakmadı hiç memnun kalmadım
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ka...r
Senelerdir ertelediğim rahim alınma ameliyatımı Canım hocama oldum Güleryüzlü samimi ve güvenilir doktorum iyiki sizi tercih etmişim.
Mitral kapak ameliyatı için üç yıla yakın yaptığımız hastane ve doktor araştırmasından sonra kafamın karmakarışık olduğu bir dönemde Dr. Süha Bey’in adını verdi bir dostum. İlk görüşmede her şey kafama ve gönlüme oturdu ve kararımı verdim. Çok başarılı bir ameliyat ile sağlığıma kavuştum.Hasta- doktor ilişkilerinde, hastalığın seyrinin takibinde gösterdiği titizlikle doktor olarak başarısının çok ötesinde iyi bir insan olmanın özelliklerini de görmek ve bu vesile ile ile böyle bir insanı tanımaktan dolayı çok mutluyum.Benim şansım olduğu için kendisine minnetim sonsuz.
ae...n
Suha Hocam Annemi yeniden hayata donduren, bilgisi iletişimi sihirli elleriyle müthiş bir doktor.Annem ikinci kalp ameliyatını sayesinde mükemmel atlattı.Kendisine minnettarız iyi ki böyle doktorlar var
t....t
Muhteşem bir hekim muhteşem bir insan. 3 yıldır çektiğim kurdeşen hastalığından sayesinde kurtuldum. Bir çok farklı farklı alerji hapları kullandım Ali hocama gelene kadar şimdi çok şükür düzenli iğneyle kontrol altında. İyi ki tavsiye etmişlerde iyi ki gitmişim diyorum.
fa...s
o kadar cok doktor gezmemize rağmen bir türlü karar kılamadığımız koklear ameliyatı olan cocugumuz için pelin hocamızla görüştükten sonra hemen ameliyata karar verdik . işinin ehli olması ve samimiyeti bize güven verdi. 2021 yılında ameliyat olmamıza rağmen şuanda bile bizimle iletişim halinde ameliyattan sonrada çok şükür bir sorunla karşılaşmadık çok ama çok duacıyız pelin hocamıza. cocugumuz şimdi onun sayesinde duyuyor ve konuşuyor. allah bin kere razı olsun hocamızdan.
bt...̇
Levent Hoca tanıdığım en başarılı hekimlerdendir. Uzun zaman çok sayıda doktor tarafından ne olduğu doğru olarak anlaşılmayan rahatsızlığımın vestibüler migren olduğunu daha ilk randevuda belirleyip tedavimi sağladı. Çok teşekkür ediyorum.
c.....
Nurten hanıma, uzun süredir olan reflü gastrit şikayetleri ile gittim, muayene sonucu verilen ilaçları kullandım. İlaçlarla şikayetlerim bir çözüme ulaşmadı.
ko....
Herkese merhabalar babamın 25.01.2022 tarihinde tesadüfen öğrendiğimiz beyin tümörü teşhisi için gitmedigimiz doktor hastane kalmadı. Bütün doktorlar sol tarafta felç kalır, masadan kalkmaz. Hiç bir doktor ameliyata yanaşmadı. Ama Halil İbrahim hocam bizim telaşlı halimizi görüp ameliyatı yapacağını ve kalıcı hiç bir hasar olmayacağını söyledi. Sakin tavrı ve tecrübesi bizleri çok etkilemişti. Babamı 13.02.2022 tarihinde opere ettikten on dakika sonra yoğun bakımda babamın konuşuyor olduğunu gördükten sonra mutluluktan göz yaşlarımıza hakim olamadık. Bir gece yoğun bakımda iki gün serviste kaldıktan sonra taburcu olduk. Ülkemizde böyle değerli bir doktor olduğu için çok şanslıyız. Allah Halil İbrahim hocamdan ve ekibinden binlerce kez razı olsun...
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Üsküdar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Radyolog, Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Patolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Nörolog, Gastroenterolog, Psikiyatrist, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Nefrolog, Onkolog, Periodontolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Romatolog, Endodontist, Fizik Tedavi Uzmanı, Aile Hekimi, Acil Tıp Doktoru, Hematolog, İmmünolog, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Neonatolog, Çocuk Diş Hekimi, Biyokimya Uzmanı.
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, toplam 165 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Baklofen Pompası Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, Derin Beyin Stimülasyonu, Eeg(Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu.
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi nerede?Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi adresi Kısıklı Caddesi Oymacı Sokak No:7 Altunizade Üsküdar şeklindedir.
Üsküdar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri