Diğer kurumları göster

Başka bir uzmanlık arayın

Bayrampaşa Baypark Hastanesi
Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesi No:112, Bayrampaşa 34045

Op. Dr. Cemile Vatansever Diğer

Kendi doktorum mesleği bıraktığından kendisine 1 defa muayene oldum. Kısa bir süre sonra da gece doğumum başladı ve hastane yakın olduğundan yine doğum için kendisine gittim. Cemile hanım sancı içerisinde kıvranırken tek yaptığı şey beni azarlamaktı. Sürekli sancımın abartılı olduğunu vs belirtti. İthamlarından çok rahatsız olsam da el mahkum orada kalmak zorunda kaldım. Doğumhanede doğum sırasında bile canım yanarken sancı çekerken beni azarlamaya devam etti. Doğumdan çıktığım sürede de ben baygınken koridorun ortasında neredeyse 10-15 kişinin bulunduğu tüm aile ve yakınlarıma bilgi vermiş ama bu bilgi ortalıkta verilecek bir bilgi midir? Lütfen insanların en özel gününde daha nazik ve anlayışlı olun

Op. Dr. Kadriye İpek Uzunoğlu Diğer

İki yıl önce meme estetiği olduğum Dr um Kadriye İpek Uzunoğlu ndan çok memnun kaldım. Yıllardır erteleğim ameliyatını, başar ile geçti. Keşke kendisini yıllar önce tanma fırsatım olsaydı dedim. Çünkü çok doğal oldu göğüslerim. Estetik olduğunu kimse anlamıyor. "Sadece çok güzel göğüslerin, yıllar yıpratmamış" gibi çevremden yorumlar alıyorum. Kendisi iyi bir cerrah, güleryüzlü ,ilgili
    ,samimi içten .İyi bir plastik cerrah dr u arıyorsanız doğru yerdesiniz

Op. Dr. Kadriye İpek Uzunoğlu Randevu

Doktor hanımın kendisine göz estetiği oldum.çok memnun kaldım. Hem doktorluğu hem insanlığı harika bir insan. Cerrahisi çok güzel göz kapağı ameliyatımda hiç iz kalmadı ve dengeli ve doğal gözüküyor.Eline emeğine sağlık

Op. Dr. Kadriye İpek Uzunoğlu Diğer

Uzun araştırmalar sonucu Kadriye hocama meme küçültme ameliyatı oldum. İlk görüşmeden itibaren tek tek bilgilendirmesi kafamdaki tüm sorulara tek tek cevap vermesi sayesinde kafamda hiç soru işareti kalmadan girdiğim ameliyattan kafamdaki gibi bir görüntü ile çıktım. Ameliyat sonrasında da gerçekten çok güzel ilgilendi. Gözünüz kapalı şekilde Kadriye hocama başvurabilirsiniz. Kendi yakın çevreme de gözüm kapalı önerdiğim bir doktordur

T
    Uzm. Dr. Orhan Gül Diğer

çok nazik ve işinin ehli doktor bugun gittim ve bunda sonrada ona gideceğimkulağımda tıkanma vardı çözümlendi kısa bir işlemle

Op. Dr. Kadriye İpek Uzunoğlu Diğer

Kadriye Hocama nefes almakta sıkıntı yaşadığım ve düşük göz kapağı için başvurdum. Operasyon öncesinde ve sonrasında gerekli ve yeterli tüm bilgilendirmeyi sağladı. Kendisi çok ilgili, güleryüzlü, profesyonel yaklaşıma sahip ve gerek operasyon ve gerekse sonrasındaki süreci gayet güzel şekilde anlattı. Tedavi sonucundan çok memnun kaldım. Operasyon sonrasında da sorup ilgilendi ve yine herhangi bir sıkıntı yaşamam durumunda derhal ilgileneceğini ifade etti. Ayrıca tüm işlemlerde kesinlikle gerekli olmayan hiç bir işlemi asla yapmıyor. Ellerine emeğine sağlık. Büyük bir güven ve rahatlıkla tüm çevreme tavsiyede bulunacağım işinin tam uzmanı olan hekimdir. Kendisine buradan da ayrıca şükranlarımı sunarım.

Op. Dr. Kadriye İpek Uzunoğlu Randevu

Öncelikle şunu belirtmek isterim hayatımda tanıdığım en ilgili Doktorlardsn birisi. Kızımın yüzünde yıllardır geçmeyen ve tekrarlayan siğil vardı. Kadriye hocam en güzel şekilde o sigilden bizi kurtardı. Ve sonraki süreçte de bizimle aynı bir anne şefkatiyle ilgilendi iz kalmaması icin çok uğraştı. Şuanda sigile dair her hangi bir belirti bile yok. İyi ki kendisiyle yolumuz kesişmis. Herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Kadriye İpek Uzunoğlu Randevu

Opr.Dr. Kadriye ipek Uzunoğlu hocamla riskli bir burun ameliyatı sürecimde tanıştım. Güler yüzu ilgisi ve güven veren tavrıyla çok rahat bir operasyon geçirdim. İşinde çok başarılı olduğu kadar insana da fazlasıyla değer veren bir doktor. herkese içtenlikle öneriyorum. İyi ki karşıma çıktı ve iyi ki gözüm kapalı teslim oldum

I
    Uzm. Dr. Orhan Gül Diğer

O kadar memnun oldum ki böyle bir sarılmak geldiği için ben iyi ki sizi seçmişiz hocam kulağımdaki kiri çıkarttı ilgilendi tekrar tekrar baktı sizleri panik kendimizi sıkınca Ben de dedi Kendimi Sıkıyorum ay böyle o çok çok Yani hoşuma gitti çok babacandi böyle sarılasım geldi iyi ki varsınız hocam başarılarınızın devamını dilerim...hep böyle kalın saygılar

Op. Dr. Zafer Gökhan Şermet Diğer

Allah sizden razı olsun .3 hafta önce safra kesesi ameliyatı oldum.Büyük Bi dertten kurtuldum hangi doktora gittiysem mide dediler Gökhan bey hemen anladı ve diğer haftası ameliyat etti beni.Ameliyat sürecimde çok kolay geçti ilk 3 gün hafif ağrılarım oldu doğal olarak ama sonrasında çok rahattım.Yatım kalkıp kendisine dua ediyorum:)