Hakkımızda
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi
Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi No:63/A, Kadıköy 34738Sigortalar
- Diğer (İade)
e....s
Tuğra Bey ile tüm dişlerim için zirkonyum kaplama tedavisi için iletişim kurduk. yapılacak işlemler ile ilgili bilgilendirmenin ardından tedaviye başladık.Tugra Bey tedavim süresince hem sağlığım açısından hem de estetik açıdan dişlerimi tam anlamıyla yeniden yapti, işine olan tutkusu, olumlu iletişimi, dakikliği, titiz ve özenli çalışması, güleryüzü ve herzaman hastasının sağlığı ve beraberinde isteklerini de gözetmesiyle ailemizin diş hekimi oldu. Hem kendim hem de kızım için yaptığı tüm tedavilerde hep memnuniyetle ayrılıyoruz yanından, teşekkürler
a ...
Ön dişimin ağrıması sonucu gittim devam eden tedavi sürecinde kanal tedavisi olunmam gerektiği tespitinde bulunuldu bu süreç içinde Hocamın empati kurma becerisi , iletişimi , sorun tespiti becerisi gayet başarılı ve net, başarılarının devamını diler çalışma hayatında kolaylıklar dilerim .
tu...n
Gülüş tasarımı için Tuğra bey’e gittim, aslında kararsızdım fakat çok memnun kaldım. Hem yeni dişlerimden çok memnunum hemde Tuğra beyin süreç boyunca titizliği profesyonel yaklaşımı beni çok memnun etti. Tavsiye ederim .
se...
2 implant, 4 ü zirkonyum 8 kaplama diş, kanal tedavisi, estetik dolgu, diş çekme, küretaj ve diş temizliği yaptırdım. Dişçiden korktuğumdan yıllarca dişçiye gidemezdim. Ama tuğra hocanın anlayışlı ve ilgili yaklaşımı, bu korkumu yenmemde çok yardımcı oldu. Sürekli yaptığı açıklamalar her hareketinde bilgilendirmeler beni çok rahatlattı. Böyle genç ve başarılı bir doktor ile karşılaşmam büyük bir şans oldu benim için. Başarılarının devamını dilerim hocam. 40 yaşındada olsa implant yaptırabildim ya... Helal solsun sana
ar...z
Protes diş ağrısı ve kisttim vardı tedavilerim kademesiyle biraz zor olsada doktorum sayesinde çok iyi geçti tedavilerimi kısa zamanda ve düzenli verimli geçti çok memnunum
ya...k
Gülüş tasarımı için dişlerimin neredeyse tümünde zirkonyum kaplamalar uygulayarak problemsiz şekilde tedaviyi tamamladık. Tuğra Bey genç, aktif, yenilikçi, son derece sabırlı, profesyonel bir doktor, ve kendisi bağlı bulunduğu kliniği tercih etme sebeplerimden en önemlisi. Hastanın estetik algılayış ve beklentilerini tespit etmek konusunda oldukça yetenekli olduğunu düşündüğüm için özellikle gülüş tasarımı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.
m....c
Lamine tedavisi için çok araştırıp Tuğra Hocamı buldum. Çok memnun kaldım harika bir gülüşe ulaştım. Harika bir tasarım oldu tavsiye ederim
uğ...n
Bilgili, saygılı sevecen. Ve herşey den önemlisi deneyimli. Adam strese düştüğümü gördüğü anda pozitifliği ile beni benden alıyor helal vallahi. Dişlerimi İstanbul'daki Kliniğinde yaptırdım doktoruluğundan gayeeet memnunum. Etrafındaki diş sıkıntısı çeken herkesi yönlendiriyorum. Sağolun Yusuf Erkan hocam
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi, Kadıköy şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi ile iletişime geçin.
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi hangi hizmetleri sağlıyor?Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi, toplam 83 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, Tam Diş Protezi, X-Ray, Kanal Tedavisi, Çene Eklemleri Tedavisi, İmplant.
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi nerede?Beyaz Işık Diş Polikliniği Kadıköy Şubesi adresi Erenköy Mahallesi Ethem Efendi Caddesi No:63/A Kadıköy şeklindedir.