Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi
Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16, Maltepe 34844
nu...
Aslan Demir Hocam gerçektende işinin ehli bir doktor böbrek taşı ameliyatı icin gittim hastaya olan yaklaşımı ilgisi alakası ile gerçektende sonsuz güven veren bir hoca ameliyat öncesi ve sonrası çok güzel ilgileniyo kendisine minnettarım meslek hayatında kendisine başarılar diliyorum.
fü...m
EMG yaptırmaktan çok korkuyorum Dr.Hilal hocama gidince onun güler yüzlü sevecen kendinden emin hali ve pozitif yaklaşımı ile acısız ağrısız EMG mi yaptırdım.Kesinlikle çözüm odaklı bir hocamızdir hastası ile çok yakından ilgili olup son derece bilgili ve takip surecini çok iyi kontrol eden çok kıymetli bir hocamizdir.Kendisine şükranlarımı sunuyorum ve herkese tavsiye ediyorum.İyiki Hilal hoca gibi doktorlarimiz var.
da...
Uzun zamandır tedavi ve sonraki takip durumumu yakından bilen izleyen doktorum. Özellikle pıhtı sonrası takip ve uygulama önerilerinde bana çok yardımcı oldu ve bilgilendiriciydi her zaman.
ed...
Zor beğenen ve çok seçici biri olarak doktor Emre bey den kusursuz memnun kaldım tedavimle ilgili herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıp sorularımın cevaplarını detaylı şekilde öğrendim ve skleroterapi işlemim çok başarılı geçti böyle hekimlerimizin kıymetini bilmeliyiz
ba...k
Cem hocayla oğlum 11 aylıkken tanıştık burda ki yorumlar sayesinde kendisini buldum ve bende birilerinin kafa karışıklığını gideririm diye yazmak istedim.abartısız görüp görebileceğiniz en iyi çocuk doktoru kendisi her konuda kendini geliştirmiş aşırı derecede bilgili bir uzman,oğlumun inek sütü alerjisi var o konuda bizi bilgilendirdi içimizi rahatlattı.O kadar çok hastası olmasına rağmen her çocukla ayrı ayrı özenle ilgileniyor.
n....
Eleştirmek, değerlendirmede bulunmak haddim değil ama geçekten çok dinamik, bilgi seviyesi çok yüksek, hastalarla iletişimi mükemmel, anlayışlı, hastasını abi-kardeş gibi dinleyen ve kendi yakınıymış gibi ilgilenen harika bir hekim. Sorduğu sorularla, mütevazilikle verdiği cevaplarla, geçmiş tahlilleri incelemesi ile ve kendinden emin verdiği tedavisiyle bize bunu hissettirdi. Babam (Necip) 75 yaşında, yıllardır koah hastası ve son 2 aydır düşmeyen çok yüksek enfeksiyon, göğüs ağrısı, nefes darlığı nedeniyle gezdiğimiz doktorların bize sunamadığı çözümü, araştırma ve ilgiyi daha ilk muayenesinde gösterdi. Bizi bırakmayacağını, kötü bir durum olmadığını düşündüğünü, üstesinden geleceğimizi söyleyerek bize moral verdi. Tedavimize yeni başladık, ona rağmen şuan babamın durumu çok iyi. 2 aydır bitkin halde idi. Çok şükür dedik. Tedavimizi başlatabildiğimiz ve doktorumuzu bulduğumuz için çok mutluyuz. Ülkemizin böyle gerçek hekimlere ihtiyacı var. Allah yolunu açık etsin. Var olsun...
nu...
Emre beye varis problemim için basvurdum kendisi kapidan iceri girdigim andan itibaren son derece guleryuzlu ve ilgiliydi.Muayene esnasinda her seyi tek tek acikladi ve anlatti.Hayatimda ilk defa bir hasta olarak bu kadar ozveriyle hastasiyla ilgilenen,hiç soru işareti birakmayan,her sorumu bikmadan anlayacagim sekilde aciklayan bir doktorla karşilaştim.Kendisi alanina son derece hakim hastasina deger veren bir hekim gonul rahatligiyla kendinizi ve sevdiklerinizi emanet edebilirsiniz. Ben iki bacagimdan radyofrekans ablasyon islemi yaptiracagim kendisine. Onu bulana kadar cok endiseliydim simdi son derece rahatim. Kendisine meslek hayati boyunca basarilar diliyorum her zaman kendisi gibi iyi insanlarla karşılaşması dilegiyle canim doktorum
m....t
Endometrioma 4. evre teşhisi konulduğunda, endişe ve belirsizlikle doluydum. Ancak Uzman Doktor Kenan Karaca'nın yaklaşımı ve uzmanlığı, bu zorlu süreci yönetmemde kritik bir rol oynadı. Ameliyat öncesinde beni detaylı bir şekilde bilgilendirdi ve her adımda şeffaf bir iletişim sağladı. Ameliyatı, büyük bir titizlikle ve kapalı yöntemle gerçekleştirdi, bu da iyileşme sürecimi olumlu yönde etkiledi. Kendisinin profesyonelliği ve pozitif enerjisi, güven duygumu güçlendirdi. Şimdi, sağlığıma kavuşmuş olmanın yanı sıra, Dr. Karaca'ya minnettarım ve kendisini gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
bu....
Kenan hocamla tesadufen arastirmalarim sonucu tanistik. Hamileligim boyunca ve dogumdan sonra bana her konuda destek oldu. 27Haftamda yuksek tansiyonum cikmisti. Tedavi surecinde destek olarak bize hep moral verdi. Kendisi hasta ile empati kurabilen anlayan ve nezaketli bir hekim. Keske daha once tanisaydik. Destekleri icin minnettariz.
ş.....
Doktorumuza Katarakt ameliyatı için başvurduk. En sorunsuz ve en kısa zamanda ameliyat oldum. Bu süreci sorunsuz tamamladım. İşinin ehli insanlara başvurduğunuzda hastaneden mutlu ayrılıyorsunuz. Doktorumuzve ekibi en iyi şekilde hizmet sundular
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi, Maltepe şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi, Maltepe şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Çocuk Psikiyatristi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Gastroenteroloji Cerrahı, Ortodontist, Metabolik Cerrahi Uzmanı, Dermatolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı.
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi, toplam 5 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Randevu.
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi nerede?Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dragos Hastanesi adresi Yalı Mahallesi Sahil Yolu Sokak No:16 Maltepe şeklindedir.
Maltepe bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Maltepe bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Maltepe bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Maltepe bölgesindeki Ürolog klinikleri
Maltepe bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri